Napmaliyim? sizce haklimiyim haksizmiyim?

İkinci evliliğim anneci annesinden ayrılmayan bı adamla evliyim maalesef ki daha bir senelik evliyiz ne annesine karşı ne kardeşlerine karşı savunamayan hakaretlere küfürlere magruz bırakan bı adam alt üst oturuyoruz sırf annesinin evi die hep alttan almamı söyleyen annesini bırakmayan tekmiste birakamazmis şöyle böyle bunun evi Manisa'da annemlerin evi Ankara 'da 4 aydır annemdeyim knusuyoduk oda Mersin'de calisiodu her kavgamizi babama anlatıo çok yalan soyluo Manisa'ya gidelim dio her defasinda ayrilcam dediğimde kiraya cikicaz diyip kandıran birisi asla çıkmaz hiç inanmiorum Ankara 'ya tasinjcaz dedi aradan bır ay geçmeden olmaz Manisa'ya gidelim aileme şans vercem diyip duran birisi ve birinci evliliğinde iki çocuğum var babasinda bende sen aileni anneni bacilarini birakamiosan bende artık çocuklarıma bağlıyım bırakamam ve çok şeyler yaşattı asla unutamıyorum pskikolojimi bozdular ailesi nefret edio benden zaten benden artık nefret ediyorum ve esimdende soğudum kendi elleriyle itti beni boşanmak kararımda iyimi yapmışsım sizce yoksa bu insan duzelirmiydi

Napmaliyim? sizce haklimiyim haksizmiyim?