Annemle tartıştık bu konu yüzünden sizce kim hakli?

Mevlüte gidecekti hazırlanıyordu Ben de onun telefonuyla odaya girdim annem de telefonu da al ve çık dedi ve ben neden kızdığını niye nem aldığını anlayamadım sonra da dedim ki Ne oldu neden böyle bir çıkış yaptın ve bana şunu dedin telefonlar dedi kamera kapalı olunca bile insanı çekebiliyormuş dedi üstünü değiştiriyordu O zaman ben de dedim ki saçmalama ya olur mu öyle şey ben telefonum odadayken kapatıyorum üstünü dedi Hayır dedim saçmalıyorsun her duyduğuna inanma cahil olan sensin dedim O da bana evden dışarı adimini atamıyorsun korkaklığından kendine bak diyor çok sosyal biri değilim sanırım buradan vurmayı seçti ama zihniyet bakımından Çok farklıyız hiç anlaşamıyoruz sizce burada kim haklı?

Güncellemeler
9 ay
Ve bir ekleme yapmak istiyorum arkadaşlar son olarak cahilce bulduğumu söyleyince bana şunu dedi sana ne ya benim huylarımdan bu Benim inancım Ben nem alıyorum tarzında konuşmaya başladı çok gıcık ve huysuz huyları yoktur ama bu konuda gıcık oldum bunu kim inandırdı kim kafaladı nereden duydu bilmiyorum ama cahil olmak çok kötü bir şey ya her duyduğuna inanmak her şeyi bildiğini sanmak
Annemle tartıştık bu konu yüzünden sizce kim hakli?