Annemin dayısınla tartıştım sizce kim haklı siz karar verin?

Biz ailemle 10 seneden beri köyden biraz uzakta yaylada yaşıyoruz konteyner da yanı jeneratörumuz var ışık falan var yanı neyse konumuz bu değil babam iki ay önce vefat etti kardeşim askerde annem ve ben bu yaylada yanlız kalmamak için iki ay önce annemin dayisiiini çağırdık

Ama öyle kuru kuruya değil tabiki vaaaat verdik ona keçi vereceğiz kardeşim gelene kadar deddik başımızda bı erkek olsun dedik o dayı bozuntusu da tamam dedi. ilk başlarda çok sevmiştim dayıyı sonra anladım karakterini. Bizim malomiza sahip çıkmaya başladı.

Kardeşini bekleyemelom bana komut verin bu hayvanları traktörü arabayı vs satalom dedi bende sabır ettim başta bugün sabrım taştı. bide bu imam şeref yoksunu bu dayı zamanında babasına bakmış sözde bakıyormuş ama babasına" kes sesini seni bokunda boğarim " gibi söylemleri olmuş. birkac defa da yalanını yakaladım yalan yapana tahammül edemiyorum

Ben gidiyorum dedi pazar günü gidecekmiş annem ameliyatlo bide ben iki ay durdum bana keçileri ver diyor kardeşim gelene kadar duracaksan keçileri veririm dedim. Sizce bu durum da kim haklı...
Güncellemeler
+1 yıl
Uzun yazdığım için mi yorum yok kısa yazsam nereden anlayacaksiniz kim haklı kim haksız sizde bı alemsiniz yani
Annemin dayısınla tartıştım sizce kim haklı siz karar verin?