Sizce annem haklı mı bu konuda?

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar ben 20 yaşında bir erkeğim benim ailem korumacı bir aile yani beni çocukken böyle yetiştirdiler bu yüzden ailem insanlara güvenmiyor ve insanların bana kötülük yapacağını ya da zarar vereceğini düşünüyorlar bugün annemle birlikte cildiye doktoruna gittim gidiş ve gelişte minibüse bindik gelişte hastaneden dönerken liselerin çıkış saatiydi ve minibüse bir grup liseli erkek öğrenciler bindi bende o zaman ayaktaydım sonra 2 koltuk boşaldı 1 koltuğa 16-17 yaşlarında liseli bir çocuk geçip oturdu yanı boştu bana ayakta kalma yanıma gel otur dedi bende yok teşekkür ederim ben böyle rahatım ayakta durabilirim dedim kabul etmedi sonra annem de arkada oturmuştu bana bu çocuğun yanına geç otur dedi sonra bende çocuğun yanına oturdum annem tam 1 koltuk arkamızda oturuyordu yolculuk yaparken yanımda oturan çocuk birden elimi sıktı bana nasılsın dedi bende ona iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın dedim çocuk bana bende iyiyim sağol dedi sonra annem o çocukla konuştuğumu gördü bana oğlum bu çocuğu tanıyor musun dershaneden ya da okuldan bir arkadaşın mı dedi bende çocuğu tanımıyorum anneme yok anne bu arkadaşı tanımıyorum biraz sohbet ettik sadece dedim sonra yanımdaki çocuk arkasını dönüp anneme abla ben sizin oğlunuzu tanımıyorum onunla öylesine konuştum sohbet olsun diye dedi sonra biz o sırada eve yakın bir yere geldik durakta indik sonra eve gittik evde ailecek oturup çay içiyorduk baktım annem babama bu durumu anlattı bugün biz minibüste gelirken liseli bir çcouk minibüste Atillanın yanında oturdu sohbet ettiler çocuk ona bir şeyler söyledi eğer ben orada olmasaydım belki o çocuk Atilladan ya numarasını alıp onunla arkadaş olup onu yoldan çıkaracaktı ya da onun eline uyuşturucu ya da sigara falan bir şey verecekti dedi. Sizce annem haklı mı bu konuda?

Sizce annem haklı mı bu konuda?