Sevgilimin annesi bu konuda haksız mı sizce?

Kendisi bizim fikrimize hiç saygı duymadan işte şu zamanda yüzük takarız aman çok uzatmayız tarzında konuşuyordu. Sonra işte yılbaşından önce ben onu aramıştım bir anda annemi telefona istedi neyse konuştular sonra bana 2 hafta sonra İstanbul a gelicem annenle bir görüşelim dedi. Müsaitseniz görüşelim mi falan demiyor. Direkt bir görüşelim dedi. Bende o an tamam dedim. Sonra bu sevgilimin kulağına gitmiş o da beni arayıp bana niye söylemedin ben bunu iptal ederim annem bana sormadan nasıl böyle bir şeye kalkışır ben onun niyetini biliyorum dedi. Neyse işte yılbaşından sonraki gün biz sevgilimi yemeğe davet ettik annemi falan ilk defa görrcekti. O gün annesi beni aramış ama telaştan geri dönemedim. Sonraki gün de ben arayacaktım ama o benden önce davranıp aradı ve yine aynı konu işte ben gelicem annenle bir görüşelim demeler. Bende bu sefer müsait olursak inşallah diyip kapattım.

Bu sefer sevgilimi aradım böyle böyle dedim. Sen olmaz dedin ben anneme yok annesi gelmicekmiş diye söyledim ama annen yine görüşelim diyor dedim.

O günden sonra annesini arayıp sormadım çünkü sinir oldum.

Görüşelim nedir yani.. insan bir önce gelir sonra ben geldim annen müsait mi diye arar ona göre gelmek istediğini söyler.

Ayrıca kafasına göre acele ettirmesi falan da hoşuma gitmedi. Ocaktan sonra yüzük takacakmışız.. daha sevgilimle tanışalı 6 ay oldu. Biz yaza doğru böyle bir şeye kalkışırız diye konuşuyorduk.

Sevgilimin annesi bu konuda haksız mı sizce?