Ben 23 yaşındayım şimdiye kadar gelen görücüler falan oldu yani çocukları değilde anneleri ya da haber yollayanlar falan bi tanesi bizim tanıdık uzak akraba sayılır onu biliyorum bi tek istemedim hiçbirini şimdi yine biri çıkmış neymiş durumu iyiymiş arabası evi varmış 40 bin TL alıyormuş 30 yaşında yok dedim istemiyorum annemde onu tepiyoruz bunu istemiyoruz ama 25 ten sonrada seçici olursun iyice o zaman kimse gelmez diyor ben sana illa olsun demiyorum diyor ama aslında istiyor işte ne alaka ya Allah aşkına çok bunaldım senin bulduğunuda ben istemicem ama diyor bırak onada ben karar veriyim dedim baya tartıştık bu seferde ben karismiyorum naparsan yap diyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu karari senin vermen lazim ve istedigin kalbinle sevebilecegin biriyle evlenmen lazim oyle rastgele bu uygun bu olabilir diye bisey olmaz
25'ten sonra seçici olma kısmı doğru. çalışıyor musun sen?
Hayır sınava giricem ona hazırlanıyorum
ne sınavı?
Yksye
İyide ben şimdiden başladım seçicilige zaten
görücü olan kişiyle evlenmek zorunda değilsin ve artı yönleri varsa tanışmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum. X kişisini aileler değil de bi arkadaşın önerseydi bu kadar tepki göstermezdin belki de bilemeyiz. önceliğin işin olsun ama soranları da düşünebilirsin çünkü yaş ilerledikçe zor oluyor 🙃
Ya kendim tanıyıp sevmek istiyorum ama işim yok dışarı pek çıkmıyorum falan diye kendin nasıl bulucaksin diyolar bu yüzden canım sıkılıyor işte
tatlım görücü usulü denen şey eski zamanlardaki gibi değil ki, sen tanışacaksın, sen istemezsen olmayacak. günümüzdeki görücü usulü büyüklerin önermesi sadece. 20 sene önceki gibi evlenince görmeyeceksin adamı 😄
ya bir de bence büyüklerin önerdiği daha iyi oluyor. sonuçta benim ailem beni gayet iyi tanıyor, hayat tecrübesiyle karşı taraftakini de az biraz anlıyor ne mal olduğunu ve ailesini tanıdığın için de ekstra yorum yapabiliyor. karşı değilim ben ya nasip bu nereden çıkacağı belli olmuyor 🤷🏻♀️
Ya bilmiyorum ama dediğim gibi ben kendi tanıdığım bulduğum biri olsun istiyorum ama ailem nasıl bulucan ise gitmiyon dışarı çıkmıyon diyolar şükür bakılmicak biride değilim niye böyle görücü usulü kız arayan birine mecbur hissediyim kendimi ben gerçekten yazık değilmi 30 yaşında adam bide
7 yaş çok değil ve kim bulursa bulsun "sen" tanıyacaksın "sen" istemiyorsan olmayacak 🤷🏻♀️
Bu aile değil bizim bi komşu önerdi bunu bize ama ben istemedim gör buluş ayıp değil dedi hazır hissetmiyorum ben dedim kapadım konuyu evde oturucak calismicak kız ariyolar aynı senin gibi dedi iyide ben sınava giricem tabiki illaki çalışma hayalim var bi gün akşama kadar oturup millete kölelik yapmak istemiyorum ailesi diyormuş isterse okuturuz sanmıyorum kim demiste öyle yapmışlar
bir de şu var beni yanlış anlama ama üniversiteye hazırlanıyorsun ve muhtemelen okul bitmeden evlenmeyeceksin, sonrasında işim ekonomik özgürlüğüm olsun diyeceksin normal olarak ve yaş geçmiş olacak...
Haklısın ama buna hiç sıcak bakmıyorum çünkü ben görsem bulussamda bişey hissedicegimi sanmıyorum iyice soğumuşum buluşup konuşmak bile istemiyorum
Yok 2 yıllık tıbbi sekreterlik düşünüyorum yani bu saatten sonra 4 yıllık bi bölüm benim icin hayal o yüzden açıkçası öyle bi şeyle uğraşmak istemiyorum şu an
hayırlısı olsun o zaman hakkında 🙏🏻🤷🏻♀️
Teşekkürler inşallah 🙏 bi mesleğim olsa zaten evlenme işinide tamamen noktalarım ama bakalım
bu arada üniversiteye başladığında sınıf arkadaşların senden küçük olacak, sadece mezuna kalıp 4 yıllık okuyanlar 23 yaşında olacak bu da aklında dursun 👉🏻👈🏻
Git universite oku erkek eline muhtac olma annene gelecek olursak oda buyuk ihtimalle gorucuye gittigi icin seninde gorucuye gitmeni dogru buluyor annenin yeni sistemi kabullenmesi gerekiyor artik kizlarda okuyabilir
Yok annem okunmasına karşı değil ama ben sınava girdim iki kez kazanamadım oda kaçtır kazanamıyorum diye böyle düşünüyor yoksa oku demişti hep
MF mi TM mi
Evet o akraba evliliği ama bu devri biliyor şimdi herkes istediği ile evleniyor diyor dün teyzeme telefonda kendi bulsun aman ben karışmıcam millete devir öyle dedi görücü cikincada iyi kaçırmayın dedi öneren kişi bi konuş tanış olmazsa yine olmasın dedi ama ben kendim istemiyorum
Sözelciyim mat pek yok tıbbi sekreterlik düşünüyorum
Istemiy8rsan istemiyorum de oku calis kendin kazan tek onrrim bu
Dedim zaten ama çocuk iyi dedi öneren kişi böyle yer bulamazsınız falan dedi annemde bi konuş bakalım olmazsa olmaz zorla değil dedi ama ben konuşmak bile istemiyorum
İşsiz kalma sansin var ama umarim hakkinda hayirlisi olur dedigim gibi once oku sonra evlen koca eline bakma
Teşekkürler inşallah kalmam ya
Ne demek Amin
Annen yüzünden yanlış tercihler yapıp evleneceksin sonra boşanma olacak
Annen çok cahil
Ya zaten zorla veremezler beni ama ben bunaldım ya bazen diyor kendi bulsun bazen diyor onu tepiyoruz bunu tepiyoruz iyi biri çıkarmi kendi bulduğun dayımın kızı severek evlendi kötü çıktı o öyle oldu banada öyle olucak saniyolar iyice sinirleniyorum bende bu sefer onuda polis istedi varmadi bak şimdi kendi buldu diyolar napıcam bilmiyorum artık
Hiç hoş değil
Ama dünya yansa istemedigim biriylede evlenmem çünkü ben hemen parlıyorum zaten zorlada veremezler zorla olmaz diyor bazende diyor işte bulduğun iyi biri olmazsa nolucak vs işte
Baskı kurmaları güzel bir şey değil
Söyleyincede baskı yapmıyoruz oluyo
Ama evlenir mutsuz olursam onlar yüzünden çok onlara ah ederim o yüzden annem bunu biliyor işte cesaret edemez bu yüzden desin ben diyorum bu konuları konuşmayalım ben istemiyorum
Doğru kişiyi bekle
Hayat senin evlendiğin kişiyle bi ömür sen yaşican o yüzden kendin bul
Bende öyle düşünüyorum ama iyi birini bulucagimi düşünmüyorlar iyi biri denk gelmez dövmeli küpeli birini bulursun yarın diyolar teyzemler bile dayımın kızınıda polis biri istedi o kabul etmedi kendi buldu oda iyi çıkmadı diye banada öyle olur saniyolar