Esimden ayrildim, bebegimle daha 20 civariydim. Ailemi dinledim hayatim mahvoldu. Detaya gore tavsiyeniz var mi?

Babam hayatta degil. Suanda 30larimdayim. Evlendigim kisiyle annem arami bozdu ve beni gaza getirdi bosatti. Erkek kardeslerimde destegiz sana dediler. Ama durum oyle olmadi, baglantiyi koparttiklarindan emin olduklari an isgenceye basladilar psikolojik. Korkulari yeniden evlenip cpcuga uvey baba getirirdi veya kardeslerim akrdes kiskancligi cektiler bilmiyorum. Zaten abim bir sure sonra bagi kopardi anneml3 de aileylede. Kucuk erkek kardesimde her gun hakaret kufur. Ise 1 sene ayni giysiyle gidip geldim oyle bir depresyona soktular. Ve ben depresyondayken erkek kardesim agza alinmayacak kufur ve yakistirmalarla hakaret etti bagira bagira mahalleye rezil etti beni. Kizim suanda 15 yasinda hala da aynilar. Ölmek uzereyim öldurmeue calisiyorlwr gibiler ve nasilnkurtulabilecegimi bilmiyorum.

Güncellemeler
9 ay
Cikis yolu bulamiyorum. Turkiyenin ekonomisi suanda malum. Ben baska yerde duzen kurmam. Ikincisi oyle guclu bir kadin degilim, cocugu koruyamamaktan korkuyorum, o yuzden ailemle yasamayi tercih ettim. Ucuncusu evlenip genc kizima uvey baba getirmeyo dusunseydim 20lerimde yapardjm. Yani cozumsuzlukte debeleniyorum
Esimden ayrildim, bebegimle daha 20 civariydim. Ailemi dinledim hayatim mahvoldu. Detaya gore tavsiyeniz var mi?