Erkek arkadaşımla nişan öncesi kavga yardım?

Merhaba ben memurum ve bir araba aldım. Onun borçlarını ödemeye devam ediyorum her ay bana kalan çok az para. Erkek arkadaşımla hep konuşuyoruz ve ben araba yükünün altındayken, o çeyiz için yardım etti tabak çatal vs mutfak eşyaları aldık. Ama benim bu aralar kalan param çok az. Erkek arkadaşım uzak ilişki olduğu için gel git çok masraf oluyor. Geçen gün konuşmaya başladık. Ailesi altın yapacak bana ama erkek arkadaşımın haberi olmadan bir kaç kredisi varmış bende sinirlendim dedim altınları ailen yapmıyor sen yapıyorsun herhalde, kendisi mobilya ve beyaz eşya için kartlarını boşa çıkarmaya çalışıyordu. Bende bir anda sinirlendim dedim ailen herhalde her şeyi sana yaptıracak o zaman bende mobilya beyaz eşya asla sana yardım etmeyeceğim git onları sen ve ailen yapsın dedim benden gizli krediler çekiyorsun ben burada köpek gibi araba borcu ödüyorum. Bir kadının evlenirken arabasıyla evlenmesi muhteşem bir şey aileye katkı. Ama bana güvenip mobilya ve beyaz eşyaları almayı düşündüğünü hissettim ve sinirlenip öyle söyledim. Ama tabiki yardım edeceğim ama etmeyeceğim almıyorum dedim. Yardım fikir verin

Erkek arkadaşımla nişan öncesi kavga yardım?