demin parkta oturuyorduk eve doğru yürürken mola verdik. parkın ağlı boru gibi kısmında 2 tane kız sıkışmış güya kıkırdayıp duruyorlar. biz de yakınlarında bir yerdeydik erkek arkadaşım da sıkışmışlar galiba vs diyor gülüyor, kulağı onda.
bazen yanımızdan kızlar geçsin onların sesi yüksekse onları taklit ediyor vs önceden bu durumu söylemiştim.
bugün de ne kadar ilgilisin dedim parktaki kızlar hakkında.
değilim deyip durdu, sarılmak istedi sarılmadım. biraz tartıştık. öylesin yani dedim, saçma saçma trip atıyorsun dedi çekti gitti.
bazen yanımızdan kızlar geçsin onların sesi yüksekse onları taklit ediyor vs önceden bu durumu söylemiştim.
bugün de ne kadar ilgilisin dedim parktaki kızlar hakkında.
değilim deyip durdu, sarılmak istedi sarılmadım. biraz tartıştık. öylesin yani dedim, saçma saçma trip atıyorsun dedi çekti gitti.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben erkeğim cevabı okadarrrrr basit ki...
Tipik seninim. diyen kadinmodeli... ve poposu kalkmis erkek... bi erkek sevgilisi varsa özgüveni gelir... hele sizin durumda inan poposu aya gider.. vayyy be yanim kiz varken oteki kizlard bakiyor falan filan...
His takma kafaya sen kadınsın senin sevgili bulman 1 gün... onunki belki 1 yıl sürer..
Takmaaa ustune gitme.
Seni arar pisman olup...
Bak gör
kızlar ona bakıyor diye değil yani yanımızdan kız geçse böyle biraz saçma ve sesli konuşsa şımarık şımarık, onu taklit eder mesela öyle şeyler. bunu önceden söyledim ona bugün de böyle bir şey oldu.
kavga, sıkıntı olduğunda mesaj atmadı birkaç kere sonradan yazıyor tabi de boşa zaman gidiyor, olayı hemen çözmek istemek varken
Sen kadinsin ben erkeğim benden iyimi bileceksin... onun poposu kalkmis...
Sesli bir şekilde diyince kızların dikkatini çekme isteği gibi bir şey anlaşılıyor
sesli dediğim mesela bi kız grubu geçer saçma, kekoca bir laf eder ya da tiki gibi güler onu taklit eder onların duyacağı şekilde olmaz
Ama yine de hoş değil sende huzursuz olmuşsun bu huyundan vazgeçmeli
evet öyle en son konuşma yaptın yapmadımdan ibaret olunca ben de öyle tekrar etmenden vs rahatsız oluyorum dedim açıkça, bir şey demedi ilgim yok dedi. Allah var aldattığını görmedim duymadım iyi çocuk 6. senemiz neredeyse ama sonra birkaç kere sarılmak istedi ben de yüz vermedim. elini tersler gibi yaptı söylendi. ne dedin dedim. saçma sapan trip atıyorsun dedi.
şimdi de yazacak mi bilmiyorum bile, kavgada sessiz kalıyor genelde sevmiyorum bu huyunu OF
Allah sabır versin inşallah halledersiniz
saçma sapan demesine takıldım yaptığı şey ilgisi olsun olmasın ki arada bakmak, kulağının orada olması gülmek ilgidir. yaptığın bir şey vardı yani illa inkar edecem diyor
Benimde 2 yıllık ilişkim oldu yani aldatma değil ama istemediğim harekette bulundu ne kadar desem de inkar etti gerçekten erkeklerin çoğunda bu var durum ne olursa olsun kabul etmeme ve inkar etme sen kendi üzerinde örnekler vererek ona yorumlatarak konuş bakalım o ne diyecek
yani yazmadı hala eve vardım özür dilerim falan ben de yazmak istiyor muyum bilmiyorum ilk o yazsın istiyorum. ben yazsam konuyu açsam yine inkar eder sanırım.
hem atarlanarak gitti yani normal de değil saçma sapan vs dedi. o yazsa ilk mutlu olurum çünkü normalde sorun olduğunda yazmama gibi huyu var hani artık konuşmak çözmek istiyor derim ama
Sen anlatınca kendi erkek arkadaşımı hatırlıyorum darlanıyorum yani bilmiyorum sorun senin canını sıkan bir şey konuşup düzeltmek varken üstüne kendindisi atarlanıyor bu insanı gerçekten çok yoran bir durum olur da aranız düzelirse al karşına söyle her şeyi düzeltelim konuşalım sonra atar mı yapıyor trip mi yapıyor yapsın ama bi durumu çözün yani
:'((( yazmalı mıyım sence , yani o yazarsa uzun uzun konuşmayız bu konuyu ya da konuşmak için buluşmayız..
yazmak konuşmak istiyorum bu konuyu :'(
ben şimdi yazsam hep böyle sorunlu mu kalacağız konuşmadan barışmak bile istemiyorsun bana karşılık trip atıyorsun desem o kadar sarılmak istedim bir şeyler anlattım bakmadın bile yüzüme der..
Yaa ben yazma derim sen kendini tutar mısın bilmiyorum ama buluşmaya imkan varsa direkt onunla buluş al karşına konuş 6 yıllık sevglin sonuçta
buluşmaya imkan yok birinin yazması lazım. o yazınca da mesaj üzerinden konuşuyoruz ve tatlıya bağlansa da birkaç gün gitmiş oluyor çoktan..
of yani haklıyım ama yazmak istiyorum
Eninde sonunda yazacaksan iyi düşün sakin bir şekilde git önce biraz tatlı tatlı konuş sonra konuya gir ve gerçekten kavga etmek istemediğini sadece seni anlamasını istediğini anlat en son empati kurmasını iste ve samimi cevap vermesini iste
öyle mi yazayım, eve vardın mı vs yazsam kolay olur mantıklı olur ama asıl konuya geçişi zor yapabilirim
böyle bi olaydan sonra buna devam edeceğini sanmıyorum belki de o bana sarılmaya çalışırken görmezden gelmek yürümeye devam etmek yerine durup konuşabilirdim daha iyi bir iletişim olurdu
galiba direkt konu ile alakalı mesaj atmalıyım. yarım saatte 7 ritüel denedikten sonra ben gerçekten
Tamam sakin ol istediğin gibi konuya gir ama haklı olan sensin haklı olmana rağmen yazan sensin bunu unutma
yazdım valla kavga etmek istemiyorum sadece beni anlamanı istiyorum yazdım. eve vardın mı desem şimdi tribine devam ederse sinirden çatlarım konuyu açmaya çalışınca da bir şey olursa kötü olur diye dan diye girdim böyle daha kolay olur
teşekkür ederim 🥹 hiç arkadaşım yok o yüzden biriyle konuşmak ondan tavsiye almak sakinleşmek iyi geldi
İyi geldiyse ne mutlu bana istediğin zaman yazabilirsin bu arada kusura bakma gece erken uyudum ondan bakamadın yazdıklarına
daha olgunlarla birlikte olmalısın
olgun birisiydi son 6 aydır böyle bana karşı ağzını bazen yavşalıyor, yaptığım hareketleri taklit etmeye başladı gıcık gıcık. neredeyse 6. senemize gireceğiz
O zaman ya yola girecek ya da sutlanacak
Çok tatlı bir kavga olmuş olur öyle
keşke tatlış da hissettirse:')