Erkek arkadaşımla kavgalarımız arttı ne yapmalıyım?

merhaba öncelikle , yaklaşık 1.5 yıllık bir ilişkim var. uzak mesafe olarak başladık ama ben aşık olduğum üniversitemi ve güzelim bölümümü bırakıp sevgilimin üniversitesine geçiş yaptım. her şey güzel giderken bazen gittiğim şehirde bunalmalarım oldu ve geri kendi şehrime ailemin yanına gelmek istiyodum. ben ne zaman ailemin yanına gelsem kavga çıkıyodu. depremden dolayım üniler kapandı ben de MECBUREN ailemin yanına geldim. aslında ben orada onun ailesi var diye onlara göre yaşayıp öyle davranıyodum. sanırım biraz erken ailesiyle içli dışlı oldum. neyse ben geldim buraya ve bana sürekli sen değişiyorsun oraya gidince demeye başladı. ilk kavgamız saçlarımın rengini değiştirmek istememdi. ikinci kavgamız ciddi ilişki adı altında olduğumuz için evlenince onun olduğu şehirde yaşamak istemediğim için çıktı ( ben büyük şehirdeyim o ise küçük köy gibi bi şehirde ). 3. kavgamız benim ailem ve onun aile yapısı çok farklı şöyle açıklayayım onun ailesi açık benimki kapalı yani onun rahatça yapabildiği şeyleri ben yapamıyorum ayrıca benim babam yok ayrılar yani 10 yıldır. annem yaz tatili için bana öyle kolay izin veren biri değil maksimum 1 hafta izin alırım dur bakalım zaman ne göstercek dediğim için kavga çıktı. 4. kavgamız ise çok manasızca keşke okullar açılmasa da ben de çizim kursuna gidip istediğim bölüme geri geçiş yapsam dediğim için oldu. her seferinde alttan almama rağmen çok yoruldum ve bu 4 kavgadan sonra sanırım ilişkimden ve sevgilimden uzaklaştım. bana hemen eski enerjimi kazanmamı istiyor ama ben yapamıyorum. mutlu olmadığım bi şehirde sevmediğim bi bölümü okuyorum benim ona en büyük fedakarlığım bu ama o beni anlamıyor hiç. bu sene yksye gireceğim. kendi şehrimde eski Üni ve bölümüme dönemesem de diğer istediğim Üni ve bölümü tutturabilirim. ama öyle olursa da büyük ihtimalle ayrılırız. kafam çok karışık. lütfen yardım edin.

Güncellemeler
+1 yıl
bugün olduğum şehre geldi ve açık açık her şeyi konuştum ama konuyu ayrılığa getiremedim sadece oturup dinledi ve anlayışla yaklaştı ama ona olan soğukluğumu hissetti. yarın beraber onun olduğu şehre gidicez eşyalarımı alıp iki gün sonra geri dönücem. ona son 1 şans daha vericem. eğer kendi şehrime döndüğümde böyle çok saçma olaylar kavgalar devam ederse ayrılıcam. çünkü karşıma alıp konuşunca anlayışlı olabildiğini gördüm. belki anlık olan bi şeydi ama yapamadım. son 1 şans :/

Erkek arkadaşımla kavgalarımız arttı ne yapmalıyım?