merhaba erkek arkadaşımla devamlı kavga eder olduk. normal konuşmaya hasret kaldım. konuşurken kapatmadan önce hep kavga ediyoruz. bu kavgalar sıklıkla artmaya başladı. çok dışarı çıkan bi insan deilim. ne zaman dışarı çıkacağımı söylesem kıyameti koparıyor. dışarda ne yapacağımıda söylüyorum. ya alısvarise yada ihtiyaçlarımı karşılamak için çıkıyorum. arkadaşlarımla görüşmeme izin vermiyoo. devamlı kavga ediyor. benim hiç mi arkadaşım olmayacak. bu huyları beni deli ediyor. ne yapmam gerekiyor bu huylarından vazgeçmesi için. yardımcı olun lütfen.:(
Cevabın nedir?
düşün henuz eşin falan değil böyle. evlensen ne olur acaba. bu dünyaya kendi hayatınızı yasamaya geldiğinizi unutmayın. erkeğin sözü dinlenmeli lakin bu derece özgürlüğe mudahale edicek, güvensizliğini bu derece ifade edecek bir kişiyi nasıl oluyorda sevip benimseyebiliyorsun. onunki kıskanmak değil aptallığın daniskasıdır. kendine güvenmeyen hatta kendisi bir haltlar karıstıran kişi, kendi sevgilisininde aynı şeyleri yapacağından korktuğu için bu türlü davranışlar sergiler. hayatının sana ait olduğunu hatırlat. sevginin güvenın bu olmadığını en ufak bir yüksek ses tonunda dahi ayrılacağını ve bu işin biteceğini söyle ve sözünün arkasında dur. bir laf var dünyayı erkekler, erkekleride kadınlar yönetir. bunu basaramayan bi kadın asla mutlu olamaz.unutma patron sizsiniz
19 Yorumla- +1 yıl
evet cok mantıklı konusmussun az önce tartıskı yıne telde yeter artık bıktırdı tukendırdı benı ben karsı cıktıkca yaptıklarına dık baslısın ne yaparsan yap dıyor. ama benı anlamıyor kı bana baskı kurmasına dayanamıyrum artık. bu böle gıtmıyecek dedım ve dusuncelerımı soledım. ben sen ne ye karar verdıysen uyarım ona dedı. yanı ayrılmak ıstersen ben onay veırım demek ıstedı. ben daha napım . oturup konusalım dıyorum. dusuncelerımı rahatsız oldugum selerı soyluyorum ama yokk yıne en uc noktadan kp
- +1 yıl
bi de artislik yapıyor yani. terkedebileceğine inanmıyor. nasılsa sevdiğini bunu yapamıycagını senın kaybedeceğini dusunuyor kendınce. hıc uzatma öyle bi kes ilişkiyiki neye uğradıgını sasırsın. ve hıc cevap verme hayatına olabildiğince hızlı eğlencelı bi biçimde devam et.birileri gelir kıymet bilmiyenlerin yerini alır nasılsa. kimse vazgeçilmez değildir
- +1 yıl
hemde nasıl. ya ben cok seymı sıtıyorum anlayamadım kı ne yapıyorum buna da bana bole davranıyor. sadece dısarı cıkıp bıraz hava alıp arkadaskarımla gorusmek hepsı bu cok afferdırsın yapacak bıse olsam zaten bunu kendısınden habersızce yaparım o karekterde bı ınsan degılım cok sukur. bısler gızlı kalmasın ne yaparsam haberı olsun bana guvensın ıstıyorum. tum ıstegım buu benım kendını sevmedıgımı dusunuyor sanırım ama sunu anlamıyor ben kendısını sevmesem kendısıyle ne ısım olur ayrıca sorunlarım
- +1 yıl
neden korkuyorum bılıyor musun? ya ayrılırsam ondan sonrakı kısıde aynı olursa ıyıce paronoya oldum sayesınde. düşüncelerim karma karısık...
- +1 yıl
olmaz olmaz böyle değerlendirme. bu sana ders olsun iyice tart biç oyle bi ilişki yaşa. biraz ince düşünürsen insan ayrıntılarda çok fazla kendini ele verir zaten. kendine göre belli test aşamaları olustur ta en bastan bunların zarfını atarsın bakarsın nedır necidir.ve en bastan asla ipleri ona verme yanı bu tur seylerde. yoksa ben erkeğin iradesinin olması gerektiğini düşünüyorum kesinlikle ama bu şekilde değil
- +1 yıl
dedıgın dogru haklısın ama ooff keske bunu basarabılsem korkuyorum onu cok seviyorum. bılıyorumm bana yaptıgı kalmıyor ama elımde degıl anlatamıyorum neler hıssettıgımı. ben o olsun ıstıyorum ama böle degıl. anlasa bı nasıl sevdıgımı ondan baska bırını ıstemedıgımı bı anlasa..
- +1 yıl
tsk ederım umarımm...
En İyi Cevaplar
ARkadaşlarınla görüşmene izin vermeli. kız arkadaşınla görüşmene izin vermemesi kötü. Belki de seni kaybetmekten korkuyor. cünkü kız arkadaşların sana yol gösterecek. Ve o bundan cok korkuyor olmalı. ona sadece kız arkadaşlarıma görüşmemden korkma demelisin. o aksini söyledikce korkuyorsun diyerek teli kapatmalısın
18 Yorumla- +1 yıl
kız arkadaslarımın hepsını bılıyor zaten tanıstırdım. ama görüsüpde napacaksın bu devırde arkadaslıklara guvenme dıyor. ben kımseye arkadas olarak guvenmıyorum dedı. ınsanlar hepsı aynı degıl dedım bunu anlamalısın ama yok anlamıyor herkesı bı kefeye koyuyor
- +1 yıl
hangı konuda yanlıs yapıyorum ?
- +1 yıl
biliyorum tek taraflı olmadıgını ama kendısı benım sevdıgımden daha cok sevdıgını sanıyor ben ona gore hıc bıse yapmıyorum soyledıklerıne karsılık verınce cıldırıyor susarsam nolcak daha kotu olacak kendı haklarımı savunamayacakmıyım ben ınsan degılmıyım?
- +1 yıl
evet sacma sapan dusunuyor. susmuyorum bu gıdısle ne olacaksa olacak zaten kacısı yokk cunku cokk doldumm..
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen benım sevgılım dsarı çkmama ızın vermıyo hep kavga ediyorz bzde kmseyle gorusmeme izin vermiyor tabıı bende ona ızınn vermıyorm artık oda kmseyle görüşmucek falan çok kıskanç biri ipler onun elınde sankı öyle davranıyor bende gzli çıkıyorm dsarı mecburenn yksa çekilmezzz sevmesem katlanmam çk iyi anlıyorm seni ;)
15 Yorumla- +1 yıl
ben ıstıyorum kı canım yaptıgım herseyı bılsın. gızlı saklım olmasın ama benı cıldırtıyor. sonra gızlıden cıksam haberı olsa dusunemıyorum olacakları. artık bı anlam veremıyorum yaptıklarınaa kendısını cok sevıyorum ama bugun konusacagım onunla yıne. ya bu yaptıklarından vazgecersın yada bıtsın dıycem.
Cevap sahibi+1 yılkonuş bncede ama knuşuncada dnlemıyo kı hep onun istedıqı olsun istiyo bılıyorm benmde öyle gzli saklm yok ama boquluyorm bi yandan da
- +1 yıl
ıkız kardesı olmalı benım sevgılımın muhtemelen ama tatlım burası kucuk bı yer ve herkes herkesı tanıyor cıksam mutlaka haberını alır aynen o kadar boguluyorum kıı bazen gıdıp bogazını sıkasım gelıyor ...
Cevap sahibi+1 yılara knuş ozman sende mesaj at
- +1 yıl
tamam canım ole yapıcam zaten uzakta sımdı ıkı gun sona gelıyo cıddı cıddı konusacagım..
+1 yılaslında eğer baştan tavrını gösterseydin muhtemelen şimdi böyle olmazdınız ama neyse olmuş artık ya ona git bu durumu güzelce anlat baktın olmuyor sende bu asosyallikle yaşayamazsın herhalde o zaman en doğru karar ayrılmak olur..
27 Yorumla- +1 yıl
hep konusuyorum ama bugun farklı konusmayı dusunuyorum ne anlarsa anlasın artk. cunku benı cok yıpratıyor. ya bu huylarından vazgec eger böle devam edeceksen ayrılalım bıtsın dıycem bu sekılde yasamak ıstemıyorum. belkı ayrılırız bılmıyorum ama eger ayrılırsak cok uzulecegım cunku onu cok seviyorum
- +1 yıl
seviyosundur tamam ama her şeyin bir dozu var şimdi sevgilisiniz yarın evlendiniz diyelim adam seni daha çok sahiplenecek ve bu olaylarla daha sık karşılaşacaksın ..
- +1 yıl
haklısın ama ne yapıca ben ya:(
- +1 yıl
ya içinde bir damla dominantlık varsa onu göstericeksin ya da eyvallah diyceksin
- +1 yıl
az önce konustum ve sonuc hüsran delıler gıbı tartıstık yıne. ben söyleyeceklerımı söledım. yaptıklarından rahatsız oluyorum bu böle devam etsın ıstemıyorum. ya kendıne cekı duzen ver yada bıtsın dedım. bıde hıcbırsey yapmıyormus gıbı butun suc bendemı dıyor. sen ne karar verırsen ben ona uyarım dedı. yanı ayrılsam hemen kabullenecek ya ben bu cocugu anlayamıyorum artıkkkk!
- +1 yıl
odunun en alasını bulmuşun ne diyim
- +1 yıl
zaten bende hıc sans yoktur kara bahtım kör talıhımm..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
11Cevap
+1 yılsürekli tartışıyorsanız o ilişki evliliğe doğru gitmez herşeyden önemli saygıdır tartışmada saygısızlığı getirir sizi bu kadar çok fazla sıkıyorsa bi güvensizlikte vardır ne kadar sana güveniyorum desede eğer evlilik düşünüyorsanız evliliğinde çok sorun yaşarsın aşırı kıskanç biriyle evliliği yürütmek zor helede bekarken çok rahatsan
10 Yorumlaistiyorsan önce konuş bana karışma de, güvenmesini iste. ama bence ayrılıktan başka çare yok. çünkü ona da sana da zarar. hem sen ev kuşu musun ki oturacan evde :)
02 Yorumla- +1 yıl
konustum yıne tartıstık. benı delı ettı suurum döndü yıne. sacma sapan dusuncelerıyle kendısını haklı cıkarmaya calısıyor. o kadar konusuyorum onun derdı kendını haklı cıkarmak bıde sevıyorum dıyor artık sevgısınden de kuskulanmaya basladım yanı
Can cikar huy cikmaz demisler hic umitlenme ömür boyu böyle kiskanc sekilde devam eder.güven ile kiskanclik arasindaki dengeyi kurmak iliskilerde cok önemlidir..
01 Yorumla- +1 yıl
ben o guven duygusunu ona vermeye calısıyorum elımden geldıgı kadar ama o böle yapmaya devam edıyor. sonra dusunuyorum bazen bana guvendıgını sevdıgını soyluyor ama bazen dusundugumde acaba bole yaparak gercekten bana guvenmıyormu? dıyorum dılı ne kadar sölesede kalbı bunları söylüyormu?
Kendinize niye eziyet ediyorsunuz anlamıyorum ki, sevgi dediğin şey sana zarar veriyorsa sevgi değil sapkınlıktır. İnsanın önce kendisine saygısı olmalı.
01 Yorumla
+1 yılKova burcu erkeklerinin hepsi böyle degistiremezsin ya suyuna gideceksin yada ayrılacaksın.
02 Yorumla- +1 yıl
hadı yaa benım burcum ıkızlerdı onun kı kova bırlıktelıgımıze bakmıstım cok uyumlu dıyor ama malesef oldukca uyumsuzz hep tartısmaa kovalar kendılerını sevdıgını nasıl anlarlar?
- +1 yıl
Sevdiginden emin olsada cok guvensizler ve üzerine gittigin bir anda sıkılır ve iliskiyi sonlandırabilir.Elde ettigini anladıgında cabuk sıkılıyorlar,kaybetme korkusu olsun
+1 yıldevamlı kavga ediyorsan canım kusura bakma bu ilşki bence sona ermiş bile.dost acı söyler senden sıkılmış demektir bu
01 Yorumla- +1 yıl
bılmıyorum. sabahlara kadar oturup aglıyorum neden bana bole yapıyor dıye. anlam veremıyorum.
+1 yılgaliba aldatılıyorsun. dışarı çıkınca rastlaşmaktan korkuyor... açıkca sor.
010 Yorumla- +1 yıl
ben bunu hıc dusunmemeıstım. kendısı bana yamın ettıı senı hıc bı sekılde aldatmam dıye. kendısı ıkı sevgılısı tarafından önceden benden öncekı aldatılmıs. ben böle bı ınsan olmadıgımı soyluyorumda hareketlerımlede göstermeye calısıyorum. ama o napmaya calısıyor kestıremıyorum
- +1 yıl
yaw ne bileyim senedene giazli bişiler karıştırıodur ve sana yakalanmamak için senin evdne çıkmanı istemiyordur. yada gerçekten seni seviyordur ve çok kıskanıyordur paylaşamıyordur ondan böyle yapıyordur. anlamanın tek ve en güzel yolu onunla konuşman.
- +1 yıl
konusuyorum süreklı hemde neden böle oluor neden böle yapıyorsun dıyorum ama bı dusun bakalım dıyor hep dusunuyorum sorun neyse soyle dıyorum sen bul dıyor hıcbıseyın acıklamasını yapmıyor. uzerımde baskı kurmaya devam edıyor. konustukcada olmuyor. yıne tartısıyor benımle.
- +1 yıl
hmm kaçamak yanıtlar veriyor gibi diyorsun... ciddi bir konuşmaya ihtiyacınız var yinede ya cevap ver artık sorularıma de ya da gidiyorum artık de. kararlı ol. blörf yaptıgını belli etme. gerekirse bi süre arama mesaj atma ciddi oldugunu anlayınca zaten sana anlatmaya başlar.
- +1 yıl
evet dedıgın gıbı bugun cıddı bı konusma yapacagım. dun gece yıne tartısmıstık ve bna sabaha kadar dusun dusuncenı soylersın dedı. bende dusundum artık böle gıtmesını ıstemıyorum. ya bırseyler duzelsın yada ayrılalaım dıycem . bılmıyorum belkı ayrılacagız ama canım cok sıkkıın nasıl anlatacagımı bılemeıyorum kendımı sence nasıl konusmalıyım?
- +1 yıl
kararlı ol. gözlerinin içine bakarak konuş. gerisi gelir.
- +1 yıl
evet dedıgını yapıcam ama ayrılacagız sanırım cunku hıcbırsey ıyı gıtmıyor sadece yaptıgı tek sey benı delıye cevırmek. konusuyorum konustuklarımı yanlıs yere cekıyor. ıcınden bı sey bulup kendını haklı cıkarmaya calısıyor bıktım usandım artıkk onu cok sevıyorum amaa bu kadarına katlanamıyorum ayrılırsak cok uzulecegım en otusude ne bılıyormusun kendımı anlatamadım ya ona yanıyorumm. benım sevgımı anlamıyor.
- +1 yıl
kararlı bi şekildek onuş. ön yargı ile yaklaşma sende kesin bitecek diye birşey yok. aşk bu ne olacagı belli olmaz bakarsın bu sefer öyle bi anlar ki seni... Sadece gerçekten içinden geçenleri anlat. ne olsun istiyorsun ne oluyor onu anlat. yargılama çözüm arayışı içinde olmayı teklif et. bakalım umarım mutlu olursun.
- +1 yıl
tamam zaten cozum uretecegımızı soledım. ne kadar cozume kavusacagız bılmıyorum ama ınan sana ruh halımı anlatamam neden hep kendı ıstedıgı olsun ıstıyor neden?
- +1 yıl
hakimiyet kurma isteği her erkekte vardır canım... çetrefilli şeyler düşünme erkekler basit düşünür çünkü.
anneyin babayın sözunu dınlemen sevgiliyin sözunu dınlersın böyle tip erkek ve kızlara uyuz oluyom yahu
22 YorumlaSevgilin çok kıskanç galiba , ya kıskançlıklarını dizginlesin yada ayrılık mecburi
Seni anne baban kimse kısıtlamıyor o mu kısıtlayacak?Çok aşık değilsen ayrıl rahatlarsın010 Yorumla- +1 yıl
cok sevıyorum sevmesem cekmezdım zaten ben orta yolu bulmaya calısıyorum. ama yıne yapacagını yapıyor. benım hattımı bıle degıstırdı. hıc kımseye verme numaranı dedı. yıne tartıstık. benım arkadaslarım olmayacakmı dıye. arkadaslarımı sevıyorum. kız erkek ılıskılerınde de cok mesafelı bırısıyımdır zaten. erkek arkadaslarımda kız arkadaslarımda var. ama benı hıc bır erkek arkadasımla gorusdurmuyor. gorustugum ınsanlarda cok nadırdır zaten ıkı yada uc enfazla. o kısılerde abım gıbıdır kardesım gıbı
- +1 yıl
benı hıc bı zaman anlamayacak degılmı?
- +1 yıl
:( söyleyecek cevabım kalmadı artık...
- +1 yıl
hıc bu kadar gucsuz gormemıstım kendımı dusuncelerınle cesaretlendırmeye calısyorsun cok tesekkur ederım yardımların ıcın. buna kendımı hazırlamam lazım su anda cook uzulurum biliyorum elımde degıl anla benı
- +1 yıl
ıns dedıgın gıbı olur ama atlatmam cok uzun sure alıcak bunu bılıyorumm kendıme hakim olmam gerekiyor sanırım.
bırak ya böyle erkek arkadaş mı olur? kölesi misin sen onun? yol ver gitsin...
02 Yorumla- +1 yıl
ama bu kadar kolay degıl ayrılmak tamam cok canımı sıkıyor ama bı sekılde bı selerı anlaması lazım. ben onu cok seviyorum ama o benı anlamıyor.
+1 yıl2 ay önceki ayrılma sebebimiz onu çok sıktım çok sıktım terk ettı sen sakın terk etme sana deger verıp kıskanıyor korkuyoır ona yardımcı ol ıyılıkle anlat.
08 Yorumla- +1 yıl
ben ona hersekılde ıyılıkle anlatmaya calısıyorum zaten. elımden gelenın en ıyısını yapmaya calısıyorum. dısarıya cıkınca bısler yapacagımı sanıyorsun sen dedım en sonunda ben böle bı ınsan deılım benı yanlıs dusunuyosun dedım. ben sevdıgım erkegı aldatmam kesınlıkle. ona cok deger verıyorum ama o bunu anlamıyor sanırım.
- +1 yıl
problem ordan geliyorsa sıkıntı ben sonuna kadar guvenıyordum bana yanlıs yapmayacagına falan ancak dısardakılere guvenemıordum benım problemım oydu
- +1 yıl
ama yanlıs dusunuyorsunuz problem ole olsa bugune kadar zaten hersekılde olan olurdu. bunu sevgılın ayarlıyor zaten dozajını.sen kendını bıldıkten sonra kımse sana bıse yapamaz. bole davranmaya devam ederse gercekten bana guvenmedıgını anlıycam her ne kadar guvendıgını söylesede. zaten bıseler yapacak olan her sekılde yapar ıstedıgı gıbı baskı kursun. ama yok anlamıyorlar bunu kendılerını ne kadar cok sevdıgımızın farkında deıller. sıkarak bır seylerı yoluna koymayacagını anlaması lazım
- +1 yıl
bana soyledın bunu resmen yenı yenı anlıyorum zaten dedıklerını ayrıldıktan sonra .
- +1 yıl
hayır yanlıs anlama sana kastım olmadı. sadece yanlıs dusundugunu soylemeye calısmıstım kırdıysam kusura bakma. ama hersey sonunda anlaslıyor malesef. gerı donusu olmayan pısmanlık bu pısmanlık olmasın dıye kendımı anlatmya calsıtım ama nolur bılmıyorum.
- +1 yıl
sen erkek arkadasınla benı tanıstırsana yada benımle konusmasını sagla sana yardımcı olayım oda benım gıbı olmasın
- +1 yıl
öle bi imkanın olacagını sanmıyorum cok kıskanc zaten bu sıteye gırıp yardım aradıgımı görürse bi facia cıkabılır. anlamıyor hıc bırseyden zaten yapacak bıseyım kalmadı zaten. benı dusundugun ıcın tesekkur ederım
- +1 yıl
açık konusmak gerekırse senı dusunmuyorum senı tanımam etmem tek uğraşım erkek arkadasın sonradan cok üzülecek çok agır gelecek tasıyamayacak aglayacak kendı kendını yıyecek sana donmek ısteyecek sende oyun oynamıyorsun sonucta donmeyeceksın agır gelecek cıkmazda ucurumda kalacak bunları yasamasın dıe demıstım yavas yavas durumu ızzah et bence
benım erkek arkadaşımda böyle herseye karısıyo dışarı çıksam burnumdan getırıyo cok kıskanç 2 günde bı kavga edıp 10 gun konusmuyoruz
00 Yorumlaburcu ne? merak ettim
02 Yorumla- +1 yıl
kova burcu
Vur tekmeyi gitsin duzeltemezsin tecrube konusuyor
00 YorumlaHımmm. Sanal tasma. Yeni mi icad edildi bu ?
01 Yorumla- +1 yıl
bılmıyorumm
pardon ama kölelik yüzyıllar önce kalkmadı mı?
10 Yorumlaguzel guzel anlat baktın anlamadımı bas tekmeyi
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkek arkadaşımla devamlı kavga eder olduk. Ne yapmalıyım çok kırılıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler