Kadın cinayetleri konusunda aileler kızlarını çok mu yalnız boş bırakıyor?

Soruyu düzgün soramadım ama bu bir sorudan ziyade bir değerlendirme. Şu an haberleri izliyorum. 16 yaşındaki Hiranur adlı bir kızı sevgilisi öldürmüş. Haberde sürekli vurgulayarak "KIZ ÇOCUĞU" diye bahsediliyor kendisinden.

Ben burada kurbanı suçlu çıkartmayacağım. Faili övmeyeceğim sakın karşıma bunlarla gelmeyin!!!

Kızın fotoğraflarına gittiği mekanlara baktım. Eğer o kız bu kız ise ⬇️⬇️⬇️

Bu kızın neresi 16 yaş? Bu nereden bakarsan bak 25 ve üstü gibi. Kızın sevgilisi olacak KATİLİ ile barda elinde viski içerken fotoğraflarını da gördüm. Sen ana baba olarak bu kız o KATİLLE 18 YAŞINDAN BÜYÜKLERİN GİREBİLECEĞİ YERE O YERE GİDERKEN NEREDEYDİN? NASIL İZİN VERDİN?

16 yaşındaki bir kız çocuğunu/henüz ne tam yetişkin ne de tam çocuk olan bir ergeni o at hırsızıyla nasıl sevgili yaptın? O kızı nasıl yetişkin bir kadın gibi giyinmesine açılıp saçılmasına izin verdin?

Ben 31 yaşındayım ben de bir zamanlar 16 yaşında oldum ama saçımda boyalarla straplez kıyafetlerle erkek arkadaşımla gece kulübübe gidipnde viski içmedim. 31 yaşındayım hala yapmadım bunu. Çünkü benim ailem biliyor ki içki işin içine girerse bir erkekle eğlence mekanına içkili müzikli mekana girersem o herif beni zkmeye kalkacak belki ben karşı koyacağım dinlemeyecek. O sebeple 16 yaşındaki bana asla bunu yaptırmadılar. 31 yaşındaki ben de biliyorum ki ben içkili müzikli bir eğlence mekanına gidersem ya çevremden bir g0d0ş bana sarkıntılık yapacak ben de sinirlenip kavga edeceğim. Ya taciz edecek ya takip edecek. Ya da sevgilim oldu onunla gittim diyelim ben içince biraz sarhoş olunca ya da onu bahane ederek bana zorla yakınlaşmaya çalışacak belki olaya tecavüze varacak belki kavga olacak ve diyecek ki içkinin arkasına saklanıp alkol etkisiyle kendime engel olamadım vs vs. Ben ve ailem bunları öngörebiliyorken başıma bir olayın gelip kurbanı olmadan kendimce önlem alabiliyorken bu analar babalar nasıl bunun önlemini alamıyorlar? Zaten bizim ülkemizdeki erkeklerin %99.999999'u bir anını yakalayayım da filanca karıyı kızı z2vereyim diye fırsat kolluyor. Çünkü erkek z. Kmediği kadına kadının/karım/sevgilim diye bakmaz. Bu saIak karı da hormonların etkisiyle buna vermiştir. Hele bir de 16 yaşındaki körpenin ilk fikfikleyicisiyse (büyük olasılıkla öyledir) daha da bi b0k sanmıştır kendisini o katil herif. Sonra kız herifin davranışlarından sıkılmıştır. İstememiştir. Ayrılmak istemiştir. Kız geri adım atmayınca öldürmüştür. Bazen kadınların evlenmeden önce yapmam deme sebeplerinden biri de o herifin evlenesiye kadar ne bok olduğunu görüp kolayca kendisinden vazgeçmesini sağlamaktır. Çünkü verdiğim bir şey yok aldığın bir şey yok. Ne yaşadık da sahipleniyorsun olayı yani.

Henüz daha ergenlik yaştaki KIZ ÇOCUKLARINI KADIN GİBİ gösterip gittiği yerleri takıldığı insanları bilmezseniz, zırt pırt buluşmasına yalnız kalmasına izin verirseniz, ilişkisinde seks yapmasına sevişmesine izin verirseniz (hayatındaki katil sahiplenmeye hak görecek çünkü) bu kızlar daha çooook ölür. Gerekirse kız erkek fark etmez casus yazılım yükleteceksin telefonuna yer takibi yapacaksın. Mesajlarını okuyacaksın. Tek başına hiçbir yere göndermeyeceksin.

Güncellemeler
9 ay
Ben hala taksiye bineceğim zaman ya da tanıdığım birinin arabasıyla bir yere gideceksem öncesinde sms atıp whatsaptan canlı konum ve plaka atıyorum babama. Babam bakıyor nereye gittiğime. Bu ne rahatlık lan? Türkiye oğlum burası MAALESEF TÜRKİYE. ÖLSEK KALSAK GÜNLER SONRA CESEDİMİZİ ÇÖPTEN BULURLAR.