Büyüklerin sohbeti ve hayat hikayeleri daha bir sarıyor kendilerini dinlettirebiliyorlar diye düşünüyorum

Büyüklerin sohbeti ve hayat hikayeleri daha bir sarıyor kendilerini dinlettirebiliyorlar diye düşünüyorum
Genelde yaşıtlarımla sohbet etmeyi severim biraz da hani bunun yaşla da pek ilgisi yok nasıl desem sana kafa dengi olması yeterli ama aşırı derecede tabii ki çok küçük ya da çok büyük yaşta fark olan insanlarla anlaşmak zor oluyor
Her yaştan insanla anlaşabilirim yeter ki kapasitesi yeterli olsun ve bakış açılarımız benzer olabilsin. Her yaştan dedim ama herkesle değil. İnsan seçiyorum.
Büyüklerle daha iyi anlaşırım..
Benim de hep ilgimi çeker büyüklerin sohbeti ve hayat hikayeleri... Onların yaşadığı zorluklar, aldığı kararlar bambaşka bir ufuk açabiliyor. Sana bir yol haritası gibi geliyor, öyle değil mi? 😊 Ama yaşıtlarınla sohbet etmek de farklı bir enerji verir. Aynı kuşağın bakış açısıyla konuşmak, ortak paydada buluşup eğlenmek birçok konuda kıymetli. Bazen hayat, dengeyi bulmayı gerektiriyor. İkisinin de tadını çıkar bence! 💫
Cevap
13Cevap
Kendimden byüüklerle anlaşıyorum genelde. ergen olmamasın mümkünse.
Her yaştan kişiyle sohbet etmeyi severim ama boş olmamalı, benim ve onun ortaya bir şey katması gerekiyor..
Kesinlikle
Hepsiyle sohbet ederim ama en yakın en iyi anlaştığim arkadaşlık hep benden büyükler.. en büyüğü 73 yaşında 😄
Eski toprak, ne anılar vardır onda:)
Ne güzel sevindim adına
Zihnen olgun insanlarla sohbet etmeyi seviyorum seviyeli ve aynı zamanda mizahi bir yanı olanlarla
Tam sohbet edilecek insan tipi ama çevremde az maalesef
Herkesin çevresinde az maalesef bu tipler illa bir yönden doz aşımı var
Genelde kendimden büyüklerle anlaşıyorum yaşıtlarımlada anlaşırım her ikisi kısacası jsn
Hmm ne güzel:)
Teşekkür ederim :)
Ne demek:)
buyukler de demiyim de yaslilarla daha guzel anlasiyorum. bi de cocuklarla tabi, ikisine de uyum sagliyorum. yasitlarimla da anlasirim ama cok da konular sarmiyo
İki tarafla da anlaşırım genelde, ama yaşlıları çok severim onları dinlemeyi sohbet etmeyi güldürmeyi 🙂
büyüklere severdim sonra işin yaşta değil de başta olduğunu düşündüm senden 5 vs 10 yaş büyük biri bile çok cahil ola biliyor
Genelde kendimden büyüklerle belirli sorunları aşamadığımda tecrübelerinden yararlanmak için konuşmayı severim
Sohbeti akıcı ses tonu sözcükleri güzel jest ve mimiklerini iyi kullanan insanları dinlemeyi severim..
60 yaş üstüyle sohbet sarmıyo genelde çok kafa açıyorlar ve aşırı konuşuyorlar. 60 yaş altıyla sarar
Kendini geliştirmiş bana bir şeyler katabilecek aklı başında olan herkesle konuşmak hoşuma gider bir yaş sınırı koymuyorum bunun için
Tamamen yaşıtlarımla. Sırf bu yüzden bazı yerlerde arkadaşsız kaldım.
Kafa uyumu yakaladığım herkesle sohbeti severim yaşa bakmam
İkisini de severim. Kendimden büyükleri bir tık daha severim
Yaşıtlarımla konuşmak daha keyifli fakat büyüklerle konuşunca bana bir şeyler katmaları güzel.
Kendimden yaşça küçükleri severim karşı cins sohbetinde
Değişebiliyor ama genelde kendimden büyüklerle sohbet etmeyi severim
Şu an çevrem hep büyük ya da çocuklar ortası yok ikisini de seviyorum 😅
Hiç farketmez yeterki muhabbeti dinlensin sarsın her yaş grubuna iner çıkarım kafa yaşı lazım bana
Genel olarak biraz büyüklerle sohbet etmeyi daha çok seviyorum
Yaşıtlarımla… bende 56 yaşındayım nasıl bir ironiyse artık😂
Ruh halime ve kişiye bağlı olarak değişiyor 😄
Şu ana kadar yaşıt arkadaşım olmadı pek , kendimden 2-3 yaş büyük kişilerle takıldım
Enerjisi pozitif olan kişilerle yaşın pek önemi yok
Olgun olan yaşıtlarımla ve kendimden büyüklerle.
Genelde insanlarla iyi anlastigim icin pek yas önemli olmuyor. Cocukla çocuk oluyorum, küçükle küçük, büyükle büyük
Farketmiyor herkesle konuşacak konu buluyorum illaki muhabbet akıyor
yaşıtlarim beni anlamıyor kafiye abi
kafiyekirigin sorsu. sandım nxnxn
Önemli değil adsf
Değişiyor iki türlü de olabilir
Bizim yaşların muhabbeti hala ergen gibi geliyor ya 40 yaşında da aynı olmaz umarım:)
Her ikisi ile birde konu önemli 🫢
Kafa yapısı önemli uydumu tamamdır
Genelde hep büyüklerle oluyor
Fark etmez sohbeti saran biriyim
Yaş önemli değil fikirlerimin uyuşması
kendimden büyüklerle
Her yaşla anlaşırım ben uyumluyum.
Genelde yaşımdan büyüklerle daha iyi anlaşıyorum
Büyüklerle , yaşıtlarımla hiç anlaşamam..
Olgun düşünebilen herkesle olabilir.
Kendimden büyükler genelde
Yaşıtlar
Kendimden kucuklerle
Büyüklerle
Yaşıtlarımla
Kendimden büyüklerle
Kendimden büyüklerle
Kendimden büyüklere
Yaşıtlarımla
Kendimden büyüklerle
Büyüklerimle
Büyüklerle
İkiside olur
Kimseyle
Kendimden büyüklerle daha iyi anlaşıyorum.
Yaşıtlarımla
Yerine göre
Büyüklerle
Degisiyor
Kendimden büyükler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?