Annem normal mi sizce?

Merhaba rahatsız olduğum bir konuyu dile getirmek istedim. Annem sürekli beni namaz kılmaya zorluyor aslında yaptığı şey güzel ama sürekli yapması aşırı rahatsız edici her gün namaz kılmam için aşırı derecede baskı altında bırakıyor ona rağmen yinede namaz kımıyorum (Cumalar harinç) . Sürekli dini konular hakkında konuşuyor diyorum söyleme artık ama asla dinlemiyor yaş farkından mı kaynaklı çözemiyorum her gün sadece dini konular hakkında konuşuyor başka konu asla konuşmuyor birde asla benide dinlemiyor diyorumki faklı güncel ya da herhangi bir dini konu harinç bir şey hakkında konuşalım diyorum mesela hemen tersliyor niye sen müslüman degil misin diye aşırı baskıcı aile erdoganı peygamber ya da mesih gibi görüyor ailem üstelik ne kadar cahil olduğunu düşününce tiksiniyorum annemden üstelik youtube shorts dan başka hiçbir sosyal medya platformu kullanmıyor bazen anneme sinirden saygısızca şeyler diyorum iyi olmadığını biliyorum bu da beni çok üzüyor ne düşünüyorsunuz çok mu abartıyorum ya da sizce annem normal mi

Annem normal mi sizce?