Annemin davranışları normal mi?

Ben 30 yaşında bir kadınım ve annemle yaşıyorum Kendimi Bildim Bileli

Ben çok az alışveriş eden bir insanım geçen gün bir bir sipariş verdim pantolon bol geldi ayakkabı dar geldi ve birkaç bir şey daha vardı

Annem pantolon ve ayakkabıyı denedi bana çok güzel oldu Bunları verme dedi çok beğendi Aa işte çok güzel Ben giyerim falan tamam Al sen giy iade etmeyeyim o o zaman dedim

Daha sonra geri kalan ürünleri iade etmek için avm'ye gittik o sırada ben bir parfüm beğendim çok hoşuma gitti ki ben dediğim gibi çok az alışveriş ederim çok az parfümüm vardır çok az kokusu severim ama o tam benim kokumdu

Annem ne yaptı biliyor musunuz Ben kasada onu öderken arkamdan geldi aynı parfümü almış Ben de alacağım kendime dedi anne dedim gel ortaklaşa kullanalım zaten büyük boy hem masraf etme dedim hem de dedim ki Neden benim aldığım şeyleri alıyorsun Neden benim giydiklerimi giyiyorsun bu parfüm özel bir şeydir dedim gerçekten çok sinirlendim çok içime oturdu AVM'de onu bıraktım eve geldim

Neden artık bana normal gelmiyor bu davranışlar sizin fikriniz nedir

Güncellemeler
10 ay
Parfüm koleksiyonu var bi de. Benim kıyafetim bile yok depresyondan dışarı bile çıkmıyorum. Parfüm desen benim kokumdu. Koku hiç paylaşılır mi saygı duymasını beklerdim
Annemin davranışları normal mi?