Kaynana terörü?

Merhabalar, kaynanamla sıkıntım var, yaz tatilde yanlarına gittik eşimle her zaman yaptığı gibi oğluna hediyeler almalar, yemek yaparken oğluna isteklerini sorup beni yok saymalar, ben kendi bir şey alacağım zaman sizin durumunuz yetmez almayın gibi yakıştırmalar, bizim birikimimizle bize araba almaya çalışmalar , bir bana mı garip geliyor bilmiyorum. Aileme sorduğumda garip diyorlar. Onların yanına gitmeme istemiyorlar. Eşimle bende hekimiz. Eşimin ailesinin durumu çok iyi, benim ailemin durumu emekli memurlar. Kayınbaba ise tek taraflı yargılama yapıyor. İki tarafı dinlemiyor. En basiti kayınbabam bana hediye alacak oldu. Hediye kargodan gelince kendine alınmış gibi hareketler yapıyor. Oğluna veriyor. Unutmuş diyorlar ama 2 gün önce konuşması yapılan durum unutulması bana garip geliyor. Eşime yanımda telefonla beden soruyor benim ailem bile duyuyor ve buna şahit oluyor , yanlarına gidince senin bedenini bilmiyorum o yüzden alamadım diyor. 60 yaşında insanın böyle davranıyor olması bana garip geliyor. Ama huzursuzluk yapan ben oluyorum hep. Allahtan eşim yanımda duruyor. İlerde çocuğumuz olsa daha büyük sıkıntı olacaklar bizim içinfarkındayım. Eşimle anlaşıyorum , eşimi seviyorum ama ayrılmayı bile düşündüm. Ben onlara evin çalışanı olarak gelmiş gibi hissediyorum. Ailemde bizi gariban gördüler diyor, anlayamıyorum, iki uzman hekim olarak yaşadığımız sıkıntılara bakın. Hediye olarak kayınvalidem arabasını hediye etti. Tatilde yanlarına gittiğimizde istedi geri mesela , bizi zor durumda bırakacağını hiç düşünmedi. bu kişi anne yaa.

artık eşime dedim konuşmak istemiyorum diye , böyle yapmama doğru mu bilmiyorum, psikolojim alt üst oldu yaa, aşırı duysal bir yapım var, ailem farkında ve bu durumu kaldıramamdan korkuyorlar. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

Kaynana terörü?