Kaynana terörü?

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar kaynanam 49 yaşında 2 maaşı olan genç bir kadın 15 yaşında kızıve 32 yaşında oğlu bekar var kaynım memlekette çalışıyor kaynanam ve görümcem İstanbul da yaşıyorlar burada kimseleri yok bizden başka memlekette oğlu ve evi olmasına rağmen buradaki evini memlekete gönderip gelip benim evime yerleştiler güya 1 haftalığına gelmişler di 3 ay oldu gitmiyorlar burada yaşlı bir kadın varmış onun evinde ona bakacakmış evi tadilattaymış tadilatın bitmesini bekliyormuş ama bu süreç içerisinde eşimle bir kere ufak bir tartışmamız oldu kaynanam sanki dolmuş gibi bana etmediği hakaret kalmadı benim evimde üstüne birde eşime boşan gitsin diyecek kadar aşağılık bir anne ben evden çıkıp gittim eşim de peşime geldi 1 hafta gelmedim eve eşimde ben gelmedim diye gelmedi ama yinede gitmediler sonra kızım ameliyat oldu gitsinler kendi evime gelicem dedim 2 gün gittiler sonra tekrar geldiler şu an evim huzursuz bende kanser hastasıyım stres sıkıntıdan hastalığım tetiklendi ne yaparsam yapayım nasıl davranırsam davranayım kendi evleriymiş gibi gelip gidiyorlar özel eşyalarıma kadar bana sormadan alıp kullanıyorlar kendi evimde kendi eşyalarımı saklıyorum ne olur bana akıl verin ne yapmalıyım eşime de duygu sömürüsü yapıyor ne yapayım oğlum gidecek yerim yok başımda erkek yok gibi konuşmaları var

Kaynana terörü?