Arkadaşlar öncelikle 7 yıldır birlikteyiz erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz ama annesi 7 yıldır bir türlü ısınamadı hep bir aşağılayıcı ezikleyici bakış akademik anlamda geliştir kendini demeler (kendisi lise mezunu bile değil) erkek arkadaşım bu zamana kadar hep ters çıktı ona haddini bildirdi ama kadın asla değişmiyor sözlenmeyi düşündük 7 yıl sonunda annesi hâlâ erken olduğunu düşünüyor erkek arkadaşımın kendine ait işi de var zar zor ikna etti erkek arkadaşım ama kadın hâlâ delirio bakın ben bu zamana kadar asla saygıda kusur etmedim alışır dedim vs ama hikaye oğluna hep bir pişman olursun demeler söz için eve organizasyon baktık gerek yokmuş neymiş aile arasında olması gerekiyormuş arkadaşlarımızı çağırmamalıymışız yarım saat oturup gideceklermiş çok dengesiz bir insan aynı zamanda nerede ne konuşacağını bilmeyen görgüsüz hiçbir şey bilmeyip de her şeyi biliyormuş gibi yapan tipler var ya tam olarak o kadın her şey onun dediğine göre onun doğrusundan başka doğru yok yani o günü bile bize zehir edebilir onun ailesine göre hâlâ söz için çok erken daha neler neler var normalde asla katlanılacak bir insan değilim ama erkek arkadaşımı çok seviyorum ne yapmalıyım sizce gidip konuşmalı mıyım?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer