Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kocanın dört erkek kardeşiyle birlikte aynı evde yaşamak dışarıdan bakıldığında kalabalık ve sıcak bir aile ortamı gibi görünse de uzun vadede bazı zorluklar yaratabilir çünkü her bireyin alışkanlıkları yaşam tarzı hatta gün içindeki ritmi bile farklı olabilir. Ortak alanların paylaşılması (mutfak, banyo, oturma odası gibi) zaman zaman gerginlik yaratabilir örneğin birinin rahatça dinlenmek istediği bir anda bir başkasının televizyonu yüksek sesle açması gibi küçük durumlar bile huzuru etkiler..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Öyle bir şey çekilmez kimse rahat edemez
178 Yorumla
Soran10 ayYa abla ben 20 yaşındayım kaynanam kaynım 3 eltim 3 kaynım ve onların çocuklarıyla birlikte toplam 20 kişiyiz herkesin yatak odası var ev büyük müstakil zaten ama Benim kendi fiziğimle ilgili sorunlarım var klçam çok büyük ve yürürken eşofman giysem bile sallanıyor dikkat çekiyor çok utanıyorum
Soran10 ayAbi geniş giyiniyorum ama geçmişim de çok spor yaptım yani klçam şekilli bol giysem bile belli oluyor hatları. Bir ara evde kaynımın gözü dalmıştı benim klçama bakarken çok utanıyorum acaba niyeti kötü mi diye sence kötü midir
Soran10 aySen kaynım olsan sonuçta bakmazdın demi hani çoğu erkek bakmaz çünkü kardeşinin karısı ayıp
Soran10 aySence niye gözü benim klçama daldı ki
Soran10 aySen kocam olsan ne derdin abine
Soran10 ayKocam o zaman gvtr mu beni bite kıskanmıyor
Soran10 ayBiliyor bana baktığını bana şunu diyor bizim ailemizde ayrı eve çıkılmaz adetimize aykırı dedi ne zaman ayrı eve çıkalım desem kavga çıkarıyor bir kere sinirlenip kolumu sıkmıştı
Soran10 aySeviyorum da bilmiyorum beni kıskanmasını isterdim böyle bir konuda
Soran10 ayHaklısın abi gidip uzun tişört alcam. Bir de bu kaynım zaten küçük kaynım 25 yaşında ve otururken falan hep birlikte benle şakalaşıyor laubalilik yapıyor diğer yengeleriyle böyle bişey hiç yapmıyor zaten onların yaşı büyükte bilmiyorum valla
Soran10 ayAy çok sağol abi şu an tam anladım zihniyetini. Mesela çağ dağıtırken ya da bir kurabiye yapsam bu kurabiye olmamış Knka bir dahaki sefere daha iyi performans bekliyoruz heee diyip gülüyor dalga geçiyor sonra çay dağıtırken ben diyo ki salına salına neden geliyorsun hızlı gelip dağıtsana aaa diyor.
Soran10 aySenin eşine kardeşin bunları dese susar mıydın
Soran10 ayRica ederim
Soran10 ayBankada birikmiş param var onunla ev alırım dedi ev bakıcaz haftaya ama dediki evi alırım dayarız döşeriz bir kaç ay daha ailemle yaşarız alıştıra alıştıra söyleriz dedi. Hemen çıkmayalım bir 5 ay falan duralım dedi zaten kayınbabamın tekstil fabrikası var durumları iyi. Bir de o 25 yaşında olan kaynım konuşurken el kol şakası yapıyor hani kola omuza hafifçe vurursun vs ya öyle yani
Soran10 ayYa ben zaten kocama istediğimi yaptırırım da evet neden ki
Soran10 ayYa diğer kayınlarımda sorun yok da bu en küçük olan bir tuhaf ayrıca evli de yani
Soran10 ayYa bak ben zaten yolda yürürken bile dikkat çekiyorum kadın erkek farketmeksizin dönüp bakarlar aşırı beyaz tenliyim süt beyazı derler ya öyle gözlerim yeşil saçım da doğal sarı sarışınım yani boya falan yok saçımda ayrıca fiziğim de iyi belim ince falan
Soran10 ayTeşekkür ederim bir de biz kocamla evlenmesen evlenmeden sevgiliyken arkadaş ortamındaydık ve bu işte 25 yaşındaki abisi de vardı onun da metresi vardı yanında ama başta bana abim diye tanıtmadı bir iki kez falan böyle topluca buluşmuşuzdur acaba o yüzden mi benle böyle laubali diye düşünüyorum zaten bu kocam benle ciddi düşünmeye başladığında kendi arkadaş ortamına sokmamaya başlamıştı
Soran10 ayEvet işte 6 ay önce vardı bana da arkadaşımla arkadaşımın sevgilisi diye tanıştırmıştı metresi dememişti ben işler ciddiye binince istemeye geldiklerinde anladım metresi olduğunu. İşte böyle kafeye falan gider oturup kahve vs içerdik arabada takılırdık ama heralde kocam benle evleneceğini düşünmeyip takılmaya çalıştığı için abisini de yanına aldı diye düşünüyorum
Soran10 ayHaklısın abicim ya. Bir de kocam ben o kaynım oturuyorduk bahçede dedi ki lannne güzel takılıyorduk ama 4 lü heee dedi. Bunu kocama diyo ama bana bakarakta gülüyor
Soran10 ayBir de zaten karısı da bir şekil bişey ev ortamında otururken g0güs dekoltesi veriyor hiç utanmıyor da bir de geniş yakalı dar tişört giyiyor o tişört alta kaydıkça sürekli orasını elleyip tişörtü yukarı çekiyor sanki namusundan çok sakınıyormuş gibi
Soran10 ayBu kaynımla karısının zihniyeti bozuk diğerleri gayet normal hatta kapalılar falan diğer tüm eltilerim kayınlarım namazında niyazındakar da bu ikisi değişik
Soran10 ayİstanbul Silivri de yaşıyoruz
Soran10 ayYa ama orasının gözükmesini istemeyen insan yuvarlak yaka tişört giyer göstermez bu beş dakka da bir sürekli tişörtünü yukarı çekip duruyor benim bile dikkatimi çekiyo
Soran10 ayDoğulu vs değiliz İstanbul Silivri’de yaşıyoruz kocamgil göçmen zaten. Bir de bu kaynımın karısı evin içinde olduğu halde her gün makyaj yapıyor aşırı belli renkler sürüyor kırmızı ruj vs. Baya göze batan kadınlar olur ya öyle
Soran10 ayAynen işte göğsünün gözükmesini istemese düzgğnngiyinir
Soran10 ayBen normalde de makyaj yapmam ki gerek duymuyorum. Bi de neredeyse her gün öğlen dışarı çıkıp geziyor ikindi vakti geliyor belki kocası dışarı çıktığını bile bilmiyordur. Normal diycen ama bir insan bir gün gezer iki gün bu nerdeyse her gün her gün dışarda
Soran10 ayKaynanam hasta akıl hastalığı var atakları 4 ay falan sürüyormuş genelde ilaç içip yemek yiyip yatıyor. Karısı da 21 yaşında bir yaş büyük benden ama bir ara evden eşofmanla çıktı bende okuyorum zaten hemşirelik öğrencisiyim üniversite de bir işim vardı bende ondan 10 dakka sonra falan çıktım kendisi eşofmanın altından evde kısa şort giymiş dışarda gördüğümde de o eşofman yoktu üstünde şort vardı yani bize kapalı giyiniyorum süsü verip dışarda giydiği uzun şeyleri çıkarıp altındaki kısa şeyle kalıyor. Bende sokakta görmüştüm arkasından. O benim üniversiteye uğrayacağımı bilmiyordu
Soran10 ayCidden ya abi hani yaşı genç diye mi böyle yapıyor diyorum ama zihniyeti bozuk bence bu eltimin sonuçta asil azmaz bal kokmaz derler mayasında var ki yapıyor
Soran10 ayAnladım sağol abi
Soran10 ayÖyle bunları yaşamasam başka birş anlatsa yok artık derdim de yaşayınca anlıyor insan
Soran10 ayKaynımgil4 yıllık evliler erken evlenmiş kız 18 yaşındayken niye hala evliler o zaman bir de sürekli ergenler gibi kavga ediyorlar bağırarak koz her kavganın sonunda ağlıyo sonra bi daha yapmıycan demi diyo erkekte yok diyo sürekli barışıyorlar geri aynı oluyorlar hafta bir en az kavga ediyorlar ama kız takıntılı heralde
Soran10 ayPek bilmiyorum da sesleri odalarından geliyor eltim sürekli işte nereye gidiyorsun niye sosyal medya da fotoğraf paylaşıyorsun niye elalemi takip ediyorsun diye sürekli söylüyor bağırıyor sonra kaynım sinirlenip kıza vuruyor heralde çünkü kız vurmasana falan diye bağırıyor kız da bunun bir ara yüzünü çizmişti kolunu falan tırnaklıyor kaynımın sonra bi daha yapman mı vs diyor erkek hayır diyor öyle yani
Soran10 ayAslında 25 yaşındaki kaynımla karısı olmasa normal klasik Türk ailesi ama onlar bozuyor
Soran10 ayOnlar kim
Soran10 ayAcaba karısı da aldatıyor mudur çünkü dışarı çıkarken kıyafet değiştiriyor
Soran10 aySenin eşin öyle yapsa napardın abi
Soran10 ayAbi senle konuşmak çok iyi geldi ya
Soran9 ayAbi kaynım kocam ben oturma odasında otururken dedi ki bu akşam yine eski günlerdeki gibi yani altı ay önceki gibi gezelim mi dörtlü dedi benim hatunu da getiririm dedi hatun dediği de metresi iğreniyorum artık bu adamdan utanması bile yok ve kocam abisi benim yanımda bunları konuştuğuna gıkını çıkartmıyor niye ya
Soran9 aySana istek attım abi
Gizli Üye(30-35)10 aySorun olur mu ne demek niye kabul ettin rahat bir evin olacağına o rezilliği çekiyorsun ben kabul etmezdim şahsen
028 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@Alphn3301 20 kişilermiş evde aşiret gibi
Cevap sahibi10 ay@Alphn3301 rahat edemezki
Cevap sahibi10 ay@Alphn3301 kaynıda güzel kardeşim hayal etmiştir belki kızı ama ayıp ya cidden
Cevap sahibi10 ayP. ezevenk dicektim😺
Soran10 ayYa abla ben 20 yaşındayım kaynanam kaynım 3 eltim 3 kaynım ve onların çocuklarıyla birlikte toplam 20 kişiyiz herkesin yatak odası var ev büyük müstakil zaten ama Benim kendi fiziğimle ilgili sorunlarım var klçam çok büyük ve yürürken eşofman giysem bile sallanıyor dikkat çekiyor çok utanıyorum
Soran10 ayZaten kaynım da sesimizi duyup kocama söylemiş çok utandım
Cevap sahibi10 ay@Alphn3301 kaynıda gençmiş 25 yaşındaymış valla neler var neler dikkatli olunmalı kanı deli gibi akar valla şahsen ben yaşamam
Soran10 ayAbla cevap versene dediğime
Soran10 ayYa abla ben 20 yaşındayım kaynanam kaynım 3 eltim 3 kaynım ve onların çocuklarıyla birlikte toplam 20 kişiyiz herkesin yatak odası var ev büyük müstakil zaten ama Benim kendi fiziğimle ilgili sorunlarım var klçam çok büyük ve yürürken eşofman giysem bile sallanıyor dikkat çekiyor çok utanıyorum öyle
Cevap sahibi10 ayKızım kocana de ayrı ev tutsun ev üstüne ev olmaz kaynında varmış her şey olur yani nasıl güveniyorsun kocana söyle rahat edemiyorum de
Cevap sahibi10 ayAşiretmi bunlar kız
Soran10 ayOnun gibi bişey ama Kürt değiller göçmenler
Soran10 ayVarlıklılar kayınbabamın tekstil fabrikası var
Cevap sahibi10 ayKız madem varlıklı kocan niye seni eltilerinin icine attı bumu değer vermek seni hizmetci gibi kullanırlar evde kayınlarında var göz dikerler sana çıtırsın daha gençsin dikkatli ol hemen hamile kalma ne olur ne olmaz
Soran10 ayİşte bana evlenirken de dedi bizim ailede ayrı eve çıkmak yok anamla babamla abilerim yengemle yaşayacak kabul ediyorsan böyle dedi bence kendimize ait yatak odamız banyomuz var diye bir şey demedim ama sadece uyurken bir aradayız kocamla onun dışında hep kocamın ailesiyle oturuyoruz zaten rahat hareket edemiyorum eşofmanla bile her yerim belli
Soran10 ay25 yaşında olan küçük kaynım bakıyor
Cevap sahibi10 ayHamile kalma iyice tanı adamı huyunu suyunu çocuk olduktan sonra daha zor olur ayrılmak ev üstüne ev olmaz diyecektin yanlış yapmışsın
Yapay Zeka Cevapladı
Kalabalık bir evde yaşamak hem güzel hem de zor olabiliyor 😊. Birlikte vakit geçirme, yardımlaşma gibi avantajları olsa da, mahremiyet ve kişisel alan konusunda sıkıntı yaşanabilir. Böyle bir evde iletişim çok önemli, herkesin kendi sınırlarını belirlemesi ve diğerlerinin de buna saygı göstermesi gerekiyor.
Bir de eltilerinle ilişkiler gerçekten samimi olmalı, çünkü çok uzun süre bir arada olmak bazen gerilim yaratabilir. Eğer herkes birbiriyle uyumluysa, sorun yaşamadan idare edebilirsiniz. Ama unutma ki, bu durum seni zorluyorsa ya da eşinle özel bir alan ihtiyacı hissediyorsanız, ileride kendinize ait bir yer düşünmeniz gerekebilir. ❤️ Çocuklar için de keyifli ve sıcak bir ortam olması avantaj ama yine de dengeyi sağlamak şart. 🙌00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayGene bir aplamız hayallerini anlatıyor
31 Yorumla
Soran10 aySana hayal gelen benim gerçeklerim uza şimdi birey
- Aile & Toplum konusunda 407 cevap paylaştı.
10 aySenin için sorun yoksa bizim için hiç hiç sorun olmaz
02 Yorumla
- 10 ay
Senin derdin başka da neyse. Bir de safım diyor koca gtlü ya sen yedi sülaleyi birbirine katarsın
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayHerkesin kendi odası var ev müstakil zaten savunuyor musun Gömüyor musun anlamıyorum
01 Yorumla
Soran10 ayBenim kendi fiziğimle ilgili sorunlarım var klçam çok büyük ve yürürken eşofman giysem bile sallanıyor dikkat çekiyor çok utanıyorum
10 aySamanyolu TV oyuncuları sizleri aralarında görmeyi ister
03 Yorumla
Soran10 ayNe cahilsiniz hiç mi görmediniz aynı evde yaşayanları önceden ayrı eve bile çıkılmazdı bizim ailede bu geleneği sürdürüyor
- 10 ay
20 kişi görmedim çok okumuş ablam 😂
Soran10 ayÇocuklarla beraber 20 kişiyiz ayrıca ev müstakil herkesin kendi yatak odası var apartman dairesinde yaşamıyoruz heralde bu kadar kişiyle
Aile & Toplum konusunda 431 cevap paylaştı. Dikkat etmeli herkes ilişkilerinde.. çok ses yapilmamali
03 Yorumla
Soran10 ayBen çok bağırıyorum bağırdığımı kaynım duymuş çok utanıyorum
10 ayBana göre hiç uygun değil herkesin kendi evi olmalı.
00 YorumlaOlmaz ya indan kendi evinde rahat takılacak ama bu çok fazla 2 kişi ne o öyle
00 YorumlaNe gibi sorun olabilir ki? ama rahat edemezsin
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayKucuk bi mahalle gibi yani eviniz kac vc kac banyo var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayİlerleyen zamanlarda herkes birbirinin eşine hallenme iyidir
00 Yorumla
10 ayHerkesin banyosu ayrı mı
23 Yorumla
Soran10 ayEvet evdeki yatak odalarının hepsinde ebeveyn banyosu var
- 10 ay
İyi ozaman
Kürtle mi evlendin Suriyeliyle mi bu ne mk
02 Yorumla
Soran10 ayGöçmenle evliyim
10 ayo ne be oyle otel gibi
013 Yorumla
Soran10 ayYa otelle alakası yok sen nasıl annen babanla odalarınız ayrı ise bizde de öyle
- 10 ay
ama kendı alanın yok ne bılım ya birsürü kişisiniz nasıl rahat ediyorsun kı
Soran10 ayYa edemiyorum işte ben başta sorun olmaz sandım ama benim klçam çok büyük eşofman giysem bile yürürken sallanıyor dikkat çekiyor çok utanıyorum
- 10 ay
ayrı eve çıkmayı denemedın mı hiç ya da ailen nasıl izin verdi evlenirken benımkıler öyle bise olsa hayattta vermezlerdi
Soran10 ayYa ailem dedi ki herkesin kendine ait yatak odası var içinde ebeveyn banyosu var sorun olmaz dediler işte yemek yerken tv izlerken hep birlikteyiz ve rahat edemediğimi anladım şu bir ay içinde zaten bir aylık evliyim çok pişmanım kocam zaten bizde ayrı eve çıkma adeti yok diyor her gün ağlıyorum ya
Soran10 ayKaynanam ve kayınbabamda var evde bu arada
- 10 ay
hangi il orası
Soran10 ayİstanbul Silivri ilçesi
- 10 ay
bende doğudasınız sandım
Soran10 ayKürt değiller göçmenler
- 10 ay
sen kürtmüsün
Soran10 ayHayır
- 10 ay
ayrılmayı düşündünmü hhiç
Sesler birbirine karışır
09 Yorumla
Soran10 ayZaten kaynım benim sesimi duymuş eşimle çok utanıyorum
Soran10 ayKocama söylemiş kocamda bana söyledi zaten bir ara biz odadayken kapıyı açtık kaynım bizim odamızı dinliyordu
Soran10 ayVe benim klçam çok büyük yürürken sallanıyor nasıl desem bir o yana bir bu yana doğru titriyor yürürken eşofman giysem bile çok dikkat çekiyor ben zaten 20 yaşındayım küçük kaynım da 25 yaşında
Soran10 ayHer erkek bakar mı ki sonuçta kardeşlerinin eşiyim
- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
10 ayNeden kabul ettin sen ya
02 Yorumla
Soran10 aySafım abi 20 yaşındayım
- 10 ay
İsteklerin olmadımı ya evlenmeden önce
10 aySenin için olmaz ise olmaz
03 Yorumla- 10 ay
Bende geleyim kalayım bari bir ben eksik
Soran10 ayGel kal
- 10 ay
Tamm adres ver
10 ayKimse kimseyle çarpışmıyor demi
04 Yorumla
Soran10 ayYa kayınlarımdan utanıyorum evde
- 10 ay
Açık mı giyersin?
- 10 ay
Bi de neden utanıyorsun?
Soran10 ayBenim klçam çok büyük ve sallanır yani nasıl desem yürürken bir o yana bir bu yana doğru titrer eşofman giysem bile herkes bakıyor😟😟
10 ayMaşallah orası kamptan beter olmuş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 10 ayBen istemezdim ama siz mutluysanız bize laf düşmez
00 Yorumla Ne konuda sorun olur mu
00 YorumlaNe sorun olacak. ki. sikilmszsinix
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAşiret paket mi
02 Yorumla
Soran10 ayDenilebilir
Cevap sahibi10 ayÖyle olmaz ki ya
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zor olabilir
01 Yorumla
Soran10 ayÇok zor inan ki
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayÇok zor
02 Yorumla
Soran10 ayNeden
- 10 ay
Kadınlığını yaşayamazssın
Hepsi ile birlikte mi
010 Yorumla
Soran10 ayEvet ev müstakil büyük baya kaynanam kayınbabam 3 eltim 3 kaynım bir de onların çocukları ile yaşıyoruz
Soran10 ayKayınlarımdan utanıyorum normal mi
Soran10 ayKaynım bizim sesimizi duymuş kocama söylemiş kocamda bana söylüyor nasıl bir aileye düştüm ben😟😟
Soran10 ayNerden konulucaz
Soran10 ayİşte bizim sesimizi
Soran10 ayBir de benim klçam çok büyük nasıl desem bilmiyorum yürürken bile bir o yana bir bu yana titreyerek sallanıyor eşofman giyince bile dikkat çekiyorum
10 ayOha ama yaaaani
01 Yorumla
Soran10 ayBenim kendi fiziğimle ilgili sorunlarım var klçam çok büyük ve yürürken eşofman giysem bile sallanıyor dikkat çekiyor çok utanıyorum
- Aile & Toplum konusunda 946 cevap paylaştı.
10 ayPremium kürt
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı. Askeri kamp
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
10 ayeşleri karıştırmayın
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı. Olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
10 ayNasıl ya
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 aySaray gibi
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı.
10 ayNasil
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. O nasil bir ev ya
06 Yorumla
Soran10 ayBüyük çok yatak odası olan ev işte herkesin kendi yatak odası var
Soran10 ayOnun gibi bir şey
Soran10 ayYa n 20 yaşındayım kaynanam kaynım 3 eltim 3 kaynım ve onların çocuklarıyla birlikte toplam 20 kişiyiz herkesin yatak odası var ev büyük müstakil zaten ama Benim kendi fiziğimle ilgili sorunlarım var klçam çok büyük ve yürürken eşofman giysem bile sallanıyor dikkat çekiyor çok utanıyorum
Gizli Üye(25-29)10 ayÇok kalabalık nerdesinn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayEşin doğulu mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBende geleyim 21 olsun
00 Yorumla
10 ayohaaaa olur bence
03 Yorumla
Soran10 ayNeden oha dedin
- 10 ay
özel hayat nasıl olucak
- 10 ay