14 günlük evliyim ama kocamla aram açık ve ailesi hemen hemen hergün bizde?

Merhaba 14 günlük evliyim ama eşimin annesi sürekli bize geliyor çat kapı ve evliliğimin 7. Günü yemeğe bile çağırdım daha benim ailem bir kere olsun gelmedi yeni gelin rahatsız edilmez diyip, ve eşimle aram açık eve market alışverişi yaptık 8 bin tl tuttuğu için karşılığında 1 tam altınımı ve 1 çeyrek altınımı aldı sanki ben eve değilde üstüme başıma bişey almışım gibi bir muammele görüyorum ve annesi hergeldiğinde bizden evine bişeyler götürüyor (şeker, salça vs) kendisinin bana sorması gerekirken benden alıyor ben anlam veremiyorum , her geldiğinde huzursuz oluyorum tuhaf bir şekilde. Gül gibi geçinirken her geldiğinde sorun yaşıyorum, ve babası zamanında 2. nikahlı olup oturduğumuz evde yaşamışlar sonra kadınla ayrılmışlar ama sürekli eski eşyalarını soruyor babası şunu naptınız bu eşyayı naptınız geçenlerde gecenin bir saati arayıp havlusunu sordu gerçekten inanamıyorum artık ve evde büyü olduğunu düşünüyorum içsel olarak huzursuz ve mutsuzum sizce 2. Annesi bu eve büyü yapmış olabilir mi? (Sürekli Eve gelip giden ilk annesi) korkuyorum artık evde sürekli dua okuyarak geziyorum ve her dua dinlediğimde okuduğumda içim ürperiyor tüylerim diken diken oluyor normal mi bunlar? Bu arada kocamın maddi durumu baya iyi.

14 günlük evliyim ama kocamla aram açık ve ailesi hemen hemen hergün bizde?