Nişanlımın iki erkek çocuğu var aynı evde yaşamak zor geliyo evlilik korkutmaya başladı?

Merhaba arkadaşlar öncelikle eşimin yetişkin 2 erkek birde küçük 3 tane oğlu var yetişkin olanlarla beraber yaşıyoruz 3 ay oldu aramız çok iyi çok seviyorum ama biraz rahatsız olmaya başladım benimde yaşım genç onlarda yetişkin erkek çocukları evde istediğim gibi giyinip rahat edemiyorum. Nişanlım başta beni kandırdı onlar zaten gidicek üniversite okucak vs dedi ayrı ev tutucaktık haftanın 4 günü orada 3 günü onlarla yaşıcaktık ama beni direk kendi evlerine götürdü ve şimdi işler değişti Birtek fedakarlık benden bekleniyor. Sonuçta gencim evde elbise giyip eşimle başbaşa kalmak istiyorum cinsel hayatım bile etkilendi onlar evdeyken yapamıyorum sesim duyulur diye büyük bir villa tutalım onlar üst katta kalsın aşağı gelecekleri zaman yukardan seslensinler vs diyorum öyle olmaz diyo ama başta bana böyle söylemedi kendimiz kandırılmış hissediyorum.. ben genç bi kadının genç ergen erkeklerle aynı evde yaşamasını hoş görmüyorum siz ne düşünüyorsunz ne çözüm bulabilirim
Nişanlımın iki erkek çocuğu var aynı evde yaşamak zor geliyo evlilik korkutmaya başladı?