Esimle bosanali 7 ay oldu, hala ayni evde kaliyoruz cocuk yuzunden. Bu ileride bir sorun yaratir mi? Hala kari-koca gibiyiz...
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrı eve çıkmalısın çocuk ile beraber. Tabii ki baba ne zaman isterse gelip görebilir.. Maalesef ateşle barut yan yana duramaz.. Boşanmış olsanız da gün gelecek alışkanlıklardan dolayı mutlaka bir yakınlaşma olacak karşılıklı.. Ama şayet barışmak ve tekrar evliliğe devam etmek niyetindeyseniz tabii ki iyi olmuş aynı evde birlikte yaşamanız..
28 Yorumla
Soran+1 yılbilemiyorum, ilk baslarda ayri evlerdeydik cocugumuz bu durumdan olumsuz etkilendi ondan tekrar eskisi gibi yasamaya basladik.
- +1 yıl
Anlıyorum sizi. Fakat resmi olarak evli olmayışınızdan dolayı eve gelmemeler veya başka bir bayanın eve gelmesi yarın öbür gün sorun olabilir mi sizin için? bu şekilde çocuğa devamlı bir şeyler uydurulacak yalan olarak. Ve siz bundan rahatsız olmaz mısınız daha sonra?
Soran+1 yıltabikide eve baska insanlar gelmeyecek, cocugumuzun etkilenmemesi acisindan.
- +1 yıl
buna tam garanti verebiliyor mu eski eşiniz? İleriki zamanda 1 hafta - 10 gün eve gelmeyebilir veya veya ev telefonundan başka bir kadın arayıp o nu sorabilir size..
Soran+1 yılikimizinde onceligi cocugumuz ondan boyle bir seyi ne ben nede eski esim yapabilir.
- +1 yıl
Çocuk her şeyden çok çok daha önemli.. Tek amaç bu olmalı zaten.. O nun geleceği yani.. Hayırlısı olur inşallah sizin için..
Soran+1 yılsagol
- +1 yıl
rica ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılŞurada bir çocuğun psikolojisi söz konusu, buraya toplanmış çiftleşiyorlar mı diye merak ediyorsunuz. Lan ne boş ne gereksiz insanlarsınız. Karıyı dürtecem diye girdiğiniz hallere bak. Yazık, valla yazık ya
16 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin cidden.
- +1 yıl
Ablacım seni anlıyorum. Çocuğun duruma tepkisi ebeveynleri gerçekten zor durumda bırakıyor. Ama anladığım kadarıyla sizinki biraz acele bir karar olmuş. Herşeye rağmen bir arada yaşıyorsanız belki bir kez daha deneyebilirsiniz. En doğrusu ise zamana bırakmak.
Soran+1 yılbilemiyorum ya :/ cocuk icin deneriz belki.
- +1 yıl
Acele etmeyin. Evlenin diye baskı yapan yoksa eğer ikiniz de isteyene kadar bekleyin
Soran+1 yılevet
+1 yılSaçmalık ve ötesi yani pes başka bir şey demiyorum. Sorun yaratır tabii, çocuğun evlenme çağına gelince ailesi ne geniş insanlar diyecekler bence ayrı evde yaşayın o zaman niye boşandınız onu anlamadım?
21 Yorumla
Soran+1 yılcok kavga ediyorduk, bosanalim boyle olmuyor dedik. sonra bir sure ayri kaldik bu sure icinde cocugumuz cok yiprandi, daha fazla etkilenmesin diye ayni evde yasamaya basladik..
Bu sitede daha neler göreceğim hayretle okumaya devam ediyorum 😊
Madem aranızda hiçbir şey değişmeyecekti neden boşandınız? Aranızdaki tek sorun nikahınızın olması mıydı yani.15 Yorumla
Soran+1 yılcok kavga ediyorduk, bosanalim boyle olmuyor dedik. sonra bir sure ayri kaldik bu sure icinde cocugumuz cok yiprandi, daha fazla etkilenmesin diye ayni evde yasamaya basladik..
Soran+1 yıleskisi kadar degil.
Soran+1 yılsagol
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
42Cevap
+1 yılAranız nasıl peki konuşuyomusunuz? Yemek filan yapıyomusun
05 Yorumla
Soran+1 yılkonusuyoruz
- +1 yıl
Neden boşandınız peki
Soran+1 yılsiddetli gecimsizlik
- +1 yıl
Böyle giderse tekrar evlenirsiniz herhalde
Soran+1 yılbilemiyorum
+1 yılÇocuğun üstüne yüklüyorsunuz bu yükü nereye kadar bu rol
00 YorumlaMadem ayni evde kalacaktınız ndden boşandınız, madem boşandınız neden hala ayni evde kalıyorsunuz, cocuk içinse aranizda dini nikah kıyıldımı yoksa kıyılmadi ise zina hayatı yasıyorsunuz
14 Yorumla
Soran+1 yılbosandiktan sonra hic bir nikah kiyilmadida niye zina olsun ki?
Soran+1 yılcocugumun babasi ama?
+1 yılBoşandıysanız aynı evde durmanız hem kanuni açıdan hemde ahlaki açıdan doğru değil... sonuçta insanlar anlaşamadığı için boşanır... anlaşamadığın insanla aynı evi paylaşmamalısın bundan çocukta etkilenir psikolojisi bozulabilir...
10 Yorumla7 ay olmuş madem bosanalı ne diye aynı evde kaliyosunuz karı koca gibiyseniz ne diye ayrildiniz çocuğa yazık cidden kendinize bu kötülügu yapmayın çocuk bir şekilde zamanla ögrenicek zaten şuanda aynı evde kalmanizin bir anlamı yok bence
00 Yorumla
+1 yılbizde resmi boşanmadık ama ev içinde ayrılık var arkadaş gibi gerçi arkadaşla sohbet edilir bwn sohbet falanda etmiyorum artık. çocuk için bende ama o boşanmayı gerçekleştirebilmişken ne güzel ayır evi keşke bende boşanabilseydim
00 YorumlaBence boşanmış çiften aynı evde yaşamadı sıkıntılıdır, birde soru sorana sormak istediğim sorum çar:”Boşandığınız kişiyle aynı çatı altında yaşarken cinsel birliktelik oluyormu⁉️”
00 Yorumla
+1 yılKâğıt uzerinde bitmiş ama kafanızda bitmemiş anladığım kadarı ile..
Kesin bir karara varmadan çocuklara birşey demeyin olumsuz etkilenmesinler01 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin
+1 yılmadem aynı evde yasayacaktınız bosanmanıza ne gerek vardı kı?
ya da madem olan oldu gittiği yere kadar gitsin.06 Yorumla
- +1 yıl
Oda mantikliymis lâkin nereye kadar böyle devam edecek yavaş yavaş alıştırsanız iyi olur çocuğa bence size eziyet ama 🙄
Soran+1 yılevet :/
- +1 yıl
O yüzden kendinizi düşünmeniz lazım size sizden başkası lazım değil kendinize değer verin sevin vakit ayırın ve dediğim gibi artık ufak ufak alışsın çocuk ta olan anaa oluyor hep 🤨
Soran+1 yılalisir umarim..
- +1 yıl
Neden alışmasın ki insan nelere alışıyor bu hayatta istese de istemesede bunu en iyi sen bilmen lazım 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılKarı-koca gibi yaşayacaktınız madem niye boşandınız?
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Belki tekrar evlenebilirsiniz olamaz mı? Çocuğunuz içinde iyi olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılolabilir bilemiyorum
sen mutluysan sorun değil arkadaşım ortdada çoçuk var en azından onun için bu oyunu sürdürün
02 Yorumla
Soran+1 yılmutluda degilim, sirf cocuk yuzunden boyle devam ediyoruz.
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Neden boşandınız o zaman. Ya ileride sevgilin olursa ne olacak
018 Yorumla
Soran+1 yılbilemiyorum...
Soran+1 yılhayir yok
Soran+1 yılsiddetli gecimsizlikten dolayi bosandik
Soran+1 yıltekrar evlenin demekle olmuyor ki, aramizdaki sorunlar kesin cozulmedi henuz.
Soran+1 yılben 20 yasindayim, o 27 yasinda. anlasamiyoruz hep kavga ediyoruz, birbirimize cok karisiyoruz gibi gibi sorunlar.
Soran+1 yılaile danismanina ne icin gidelim ki
Soran+1 yılcalismiyorum, bilgisayar muhendisi
Soran+1 yılgideriz belki.
Soran+1 yıltamam sagol
+1 yılDeğişik bir durum senin annen baban bu işe birşey demiyor mu
00 Yorumla
+1 yılBoşandığın için o kişi senin helalin olmaktan çıkmıştır. Ve artık zinaya giriyor. Büyük sorun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Çok saçma değil mi bu kağıt üzerinde boşanma olmuş sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlmamasi lazim ayni evde kalmayin
Madem kalacaktiniz niye bosandiniz kari koca birlikte de oluyorsaniz
Sonucta cocugunun babasi olsa da yine zina yapiyorsunuz10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Evlenin tekrar anlaşamaz iseniz yine boşanırsınız 😀
00 Yorumla
+1 yılBir sıkıntı okuşturmuyorsa olmaz en azından çocuk için ama birliktelik olma olasılığı varsa sıkıntı okur
00 Yorumla
+1 yılBu ne genişlik ln devletin acilen haberi olması lazım şikayet edecem seni zina yaptığın icin
00 YorumlaHa helal yolda ilişki yaşamak varken mideniz bulandi sizde dediniz boşanalm oyle ilişki yasaylm
00 YorumlaSey aklima 90 larin Latin dizileri, oyle sey mi olur hem ayranim dokulmesin hem gotum sikilmesin bir an once bitmeli bu durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılne gibi sorun yaratsın çocuk acısından diyorsan büyük sorun ayrılmanız
00 Yorumla
+1 yılYarstir tabi niye bosandiniz anlamadim simdi ne faydasi ve anlami oldu bosu bosuna boşanmışsiniz
00 Yorumla
+1 yılaynisini yasayan bir tnidik olmustu. tkip edersn anlatayim sana ne yasadiklarini. istersen rabi
03 Yorumla
Soran+1 yılne yasadilar?
- +1 yıl
burda anlatmam. ceza veriyolar. tkip etmen lazim
- +1 yıl
geliymsn
+1 yılgünah aynı evde kalıcaksanız niye boşandınız bari imam nikahı yaptırın
01 Yorumla
Soran+1 yılniye ki
+1 yılkarı koca gibiyseniz neden boşandınız
11 Yorumla
hayır yanlış. tekrar nikah yapın o zaman.
14 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılyabanci degil
+1 yılNikahiniz dustugu icin tekrar nikah yapin bence
012 Yorumla
Soran+1 yılbilemiyorum ya :/
- +1 yıl
Su an haramsiniz gunah isliyosunuz
Soran+1 yılcocugumuz bile var, ne harami ne gunahi :/ ?
- +1 yıl
Bosandiniz cocuk yaptiniz bide tuaf
Soran+1 yılbosanmadan once cocugumuz vardi?
- +1 yıl
Yav sananee alallaaaaalll mılltteennn nıkahınn dan gıt kıy nıkahlarınııı dert mı oldu sanaaaa
- +1 yıl
Sus kiz senn
- +1 yıl
Sen kımsıınnn beeee aaaaaa
- +1 yıl
Ben ablan olurum annemmm
- +1 yıl
Ablaaaa
- +1 yıl
Ablan kurban olsun ablammmmm
+1 yılÇok yanlış nikah yapın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Saçmalığın önde bayrak sallayanı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBosanmasaydiniz keşke
030 Yorumla
Soran+1 yılbosanmamiz lazimdi, anlasamiyorduk.
- +1 yıl
Evleri ayirmadiktan sonra bir anlami yok kari koca gibiyiz diyosun
Soran+1 yılcocuk etkileniyor, ayiramayiz su an evleri maalesef
- +1 yıl
Peki boşanma sebebiniz nedir cok ozel degilse
- +1 yıl
Zor isin peki nereye kadar devam etcek boyle
Soran+1 yılbilemiyorum, cocuk biraz daha buyuyene kadar herhalde.
- +1 yıl
Peki simdi bir sorunun var mi siddet gibi
Soran+1 yılhayir yok
- +1 yıl
Peki nedne oyle davraniyormus eşi ikenle simdiki fark neymis
Soran+1 yılsu an birbirimize pek karismiyoruz
- +1 yıl
Anladim peki sen memnunmusun
Soran+1 yıldegilim
- +1 yıl
Peki pismanmisin ayrildiginiz icin
Soran+1 yılemin degilim
- +1 yıl
Şans verseydiniz keske hemen kestirip atmasaydiniz
Soran+1 yıloyle oldu iste
- +1 yıl
Düzelmez mi peki
Soran+1 yılbelki duzelir bilmiyorum ki.
- +1 yıl
Birsey demiyor mu peki sana hic
Soran+1 yılbu konuda bir sey demiyor.
- +1 yıl
Nasil demez ayni evde yasiyorsunuz
Soran+1 yılcocuk icin yasiyoruz ama.
- +1 yıl
Ama kari koca gibiyiz dedim hala
Soran+1 yıloyle, cocugun onunde iki dusman gibi mi olalim
- +1 yıl
Hayirlisi ne diyelim
Soran+1 yıloyle
- +1 yıl
Calisiyormusun peki
Soran+1 yılcalismiyorum
- +1 yıl
Anladimm
Gizli Üye(30-35)+1 yılO Zaman niye boşandınız 😂😂😂😂
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöyle iş mi olur. Çocuk tabiki etkilenecek psikolojik destek alsaydınız ölecek değildi ya elbet alışacaktı bu duruma
Aşk İlişkileri konusunda 918 cevap paylaştı. Neden boşandın o zaman
03 Yorumla
Soran+1 yılbilemiyorum
+1 yılO nasıl bir şeydi ya 😁
02 Yorumla
- +1 yıl
İyi ama evli gibi degilmisiniz şuan? şu an nasıl anlasiyosunuz
+1 yılBen Mayamiye kaçtım direkt bacım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Çok saçma
#00emre00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden boşanıyor sunuz o halde
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSağlıksız bir ilişki sizin ki desene. Kac sene evlilik ki. Hemen cocuk yapmasaydiniz bari.. Ayrı siniz ama fark yok bence çok yanlış bir düşünce.. Bir arada kalabiliyorsaniz bosanmak yerine kavga nedenlerini cozebilirdiniz
Soran+1 yıliki sene
Cevap sahibi+1 yılYeni oldugu belli keske acele edip cocuk yapmsaydiniz.. Üzücü..
Soran+1 yılbizde istemezdik boyle olmasini.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum ilk boşanan ayrilan siz degilsiniz. Ama ne bilim dilerim çocuk hakkinda hayırlısı olsun. Başka diyecek söz yok..
+1 yılesad bumbum olur abla
00 Yorumlaboşanmanın ne anlamı kaldı öyleyse
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yaratir evden ayrilin
01 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. zina olur
21 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılBu ne lahana bu ne turşu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılYaratır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇiftleşiyormusunuz?
31 Yorumlabarışmayı deneyin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılozaman neden boşandınız
013 Yorumla
Soran+1 yılcocugu dusunemedik bu karari alirken.
Cevap sahibi+1 yıltekrar evlenin bence olmazmı
Soran+1 yılbilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılbence evlenin ya neden olmasın
Soran+1 yılbilemiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılya neden olmasın
Soran+1 yılayni seyler yasanacak
Cevap sahibi+1 yılyaşanmaz zaten karı kocasınızz ne olacak hem neler yaşadınızki
Soran+1 yılkavga.
Cevap sahibi+1 yılşimdi neden yok ozman kavgalar
Soran+1 yılbirbirimize karismiyoruz, evli olmadigimiz icin.
Cevap sahibi+1 yılaynı şeyi evliykende yapa bilirsiniz
Soran+1 yılyapamadik...
+1 yılNe anlamı kaldı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılyaratir tabiki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Saçmalık
00 Yorumlane kadar genişsin
11 Yorumla
Soran+1 yılcocugumun babasi sonucta. genis olmakla ne alakasi var bunun?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirlikte oluyorsunuz yani
00 Yorumlacinsellik var mı
00 Yorumla
+1 yılZina yapıyorsun yani
10 Yorumla
+1 yılNeden boşandınız
016 Yorumla
- +1 yıl
7 aydır şiddet ve geçimsizlik Yok mu
Soran+1 yıleskisi kadar yok, ara sira kavga ediyoruz.
- +1 yıl
Senin işin zor gerçekten
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Üzüldüm gerçekten ben ya 😞
Soran+1 yılneden ki
- +1 yıl
Evlen çocuk yap sonra kötü davran neyi paylaşamıyorlar ki
Soran+1 yıl:/ :/
- +1 yıl
Ya öyle işte sayı giderek artıyor hep
Soran+1 yılmaalesef
- +1 yıl
Bazılarında kötü bitiyor sonuç
Soran+1 yılnasil yani?
- +1 yıl
Öldürme daha ağır şiddetler
Soran+1 yılallah korusun
- +1 yıl
Tv lerde görüyoruz
+1 yılSorun yaratır
00 Yorumla
+1 yılyatakta var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUygun değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzelmisin
00 Yorumla
+1 yılGibiyiz derken
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamla boşandık ama çocuk yüzünden hala aynı evde kalıyoruz, ileride sorun yaratır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler