Evlenince nişanlimin ailesiyle beraber kalacakmişiz. Bu şekilde yaşarsak kocamla özel hayatimız olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence bu konu aileden aileye değişkenlik gösterebilir. Yani nişanlınızın ailesinin kişilik tipleri bu sorunun cevabında belirleyici olacaktır diye düşünüyorum. Eğer genel olarak anlayışlı, sakin ve iletişim odaklı bir aile tipiyse özel hayatınız da olur, hem onun ailesiyle hem de nişanlınızla iyi bir uyum yakalarsınız. Ancak bu dediğimin tam tersiyse büyük bir sıkıntı olabilir. O yüzden nişanlınızın ailesini de siz bizden daha iyi tanıyorsunuz, tanırsınız. Bunun da son kararını siz vermelisiniz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Pek olabileceğini düşünmüyorum. Sürekli ailesinin bakışları altında gönlünüz istediği gibi rahat bir şekilde hareket edemezsiniz. Birbirinize evli bir çift gibi değil de iki yakın arkadaş gibi davranmak zorunda kalacaksınız. En basitinden eşini öpmek istediğinde bile eşinin annesi ve babası bunu hemen edepsizlik ve saygısızlık olarak algılayacak. Davranışlarınızı sürekli kontrol altında tutmak zorunda kalacaksınız. Bu şekilde evlilik hayatı fazlasıyla sıkıcı hale gelir. Şahsen ben evlenecek olsam kesinlikle eşimin ailesiyle yaşamayı kabul etmezdim. Eşime istediğim zaman sarılamadıktan, öpemedikten sonra napayım öyle evliliği 🌝
00 Yorumla
+1 yılBence en başından kabul etme bunu. Eğer aile ile oturmaya başlarsan kendi evinize çıkmanız epey uzun sürebilir ve bu süreçte çokta sağlıklı bir ilişki yaşayamazsınız.
Yuva için de yuva olmuyor maalesef. Özellikle gelin ve kaynanın birbirinden beklentileri çoğu zaman tartışma ve gerilim yaratıyor , bu durum da çiftlerin arasına direkt yansıyan bir şey.
Eşinizle özel hayatınızda belli sınırlar içerisinde kalır. Giyiminize ve birbirinize olan yakınlaşmalara hep dikkat etmek durumunda kalırsınız.
Ben anne veya baba bakıma muhtaç değilse aynı evde yaşamanın taraftarı değilim.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çok fazla özel hayatınız olmaz. Yaşayacaklarınız sadece bir odanın içine sıkışıp kalır.
Hatta bazen tedirginlikten orada bile rahat yaşayamazsınız.
Ve bu durum zamanla birbirinizden kopma durumuna kadar gelir.
Çok büyük bir sorumluluk ve zor aile ile aynı evde yaşamak.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
109
Cevap
98Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Evlerin ayrı olmasından yanayım, bu tür evlilikler bazen zarar görebiliyor. Mesela eşiniz ve ailesiyle bir akşam yemeğinde, salonda televizyon izlerken, - Rahat oturmak- salaş veya açık giyinmek - belki üstsüz olmak gibi hallerde bulunamayabilirsiniz. Buda sizi rahatsız edebilir. Odanızda uygunsuz bir halde iken, aileden biri odanıza girdiğinde veya kapıyı çaldığında, bundan rahatsızlık duyabilirsiniz. Eşinizle, her anınızı doya doya yaşayamayabilirsiniz. Evlilikte "ayrı" evlerde yaşamak; çiftleri hem daha huzurlu kılar, hemde daha rahat olmalarını sağlar. Yolunuz evlilik olsun 💐✨
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Böyle bir şey ben asla kabul etmezdim. Ev ev üstüne olmaz. Benden bunu isteyen adamla evlenmezdim.
Kendinize ait eviniz olmayacak. Evdeki bir çocuk gibi odanız olacak sadece.
Sabah herhangi bir saatte kalktığında neden kalktın, yattığında neden yattın, ev dağınıksa neden dağınık, seks yapsan istediğin gibi yapamazsın. Yani asla ama asla bana göre değil. Hayat senin olmayacak. Eşini etkilemez bu durum zaten calısacak, evde olmıcak normalde de zaten ailesiyleydi. Evlenmesinin ne farklı oldu ki?20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte aileden ayrı evde yaşama imkanı sunulmaması, Türk Medeni Kanunu'na göre boşanma nedenidir. Kabul etmek zorunda değilsin, kimse de seni zorlayamaz. Özel hayatınız falan da olmaz. Ne kendi evinde gibi çıplak gezebilirsin, ne istediğin zaman dağınık olabilirsin, ne de ses çıkmasın kaygısıyla rahat rahat seks yapabilirsin. Sürekli misafirlik gibi düşün, mahremin olmayacak. Orkidini çöpe atmayı unutsan sorun. Üstelik genç olduğun için kayınvalide evin bütün işini sana yaptıracak, kendi evinde olsan eşinden yardım isteyebileceğin halde. Olmaz, ya ayrı ev, ya da nişanlın nikahı unutsun.
10 Yorumla
+1 yılEğer ailesi seni oğlundan daha çok sevmezse, işin çok zor olur. Kaynanlık ve görümcelik yapan insanlar ise, en ufak şey de onu tutabilirler. Ayrıca kavga edip bağırsanız, bir de onlara açıklama yapmakla uğraşacaksınız. Kafanıza göre bir mutfak da bir banyo da sevişmeyi de unutun. Ses gitmesin diye artık iç çamaşırı ıssırarak birlikte olursunuz. Eşinin ailesi seni dışlamayacak insanlar ise tabii ki çok ezilmezsin ama her halükar da özgürlüğün kısıtlanacak. O kadar insan aynı evdeyken, tuvalet sırasından bile baygınlık geçirebilirsin, yani kalabalık aile de büyümediysen.
10 Yorumla
+1 yılHadi diyelim ailesiyle yaşıycaksınız annesi temizlik yaptığında sen oturamazsın yardım etme ihtiyacı duyucaksın yemek konusunda da aynı rahat kıyafet giyemezsin rahat uzanamazsın ve rahatça duş alamazsın ya da eşinle baş başa evde beraber yemek yiyemezsin beğenmediğin Bi yer olur kaynanan beğenir kaynana İn dediği olur her şeyi geçtim elbet çocuk olucak 3 kişi aynı odaya gireceksiniz sen eşin ve çocuğun rahat edebilicekmisiniz kaynanan temizlik yemek veya iş yaparken çocuğa mı bakıcan ya da kaynana yardımı edicen emin ol kaynanan yapmaz sana yaptırır belki şu an sana iyidir ama yapıcağını zannetmem çocuğun gece ağladığında kaynanan gelip neden ağlıyor diye gelicek yanınıza neden yemek yemiyor diye o yedirecek emin ol sen değil oymuş gibi kaynanan bqkıcak oğluna yani annesi gibi yaşayamazsın kendi annenle zor yaşarken elbet sorun yaşarken olmuştur kaynana nasıl yaşıycaksın sen de hele bana
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ne demek nişanlımın ailesiyle kalacakmışız? Kimse kendi kendine böyle bir karar alamaz. Senin rızan dışında böyle bir şey mümkün değil. Kabul etme. Hatta ayrıl. Bu kafa değişmez çünkü. Kabul etmiş görünürler üç beş ay sonra sana yine baskı yaparlar, senin karakterin bu baskıya boyun eğer ve sonrasında ne evlilik kalır ne huzur. Hangi devirde yaşıyoruz Allahın aşkına. Çok istiyorsa ailesiyle yaşamak hiç evlenmeyecek, kıracak dizini oturacak annesinin dizinin dibinde ömrü boyunca.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Kalacakmışiz derken sizin haberiniz olmadan bu kararı nasıl alıyorlar
Özel hayatin olur ama kendine ait odanda olur daha güzel daha heyecanlı olur40 Yorumla Kararlar Zaten Senin Yerine Verilmiş Bile Ve Sana Sorulmamış Bile.
Hayatına Saniyeler İçinde Karar Vermişler.
Ben Normalde Aileyle Yaşanabilir Ama Bu Karar Karı Kocaya Kalmalı Derim. Sana Veya Size Bunu Sorma Gereksinimi Bile Duymayan Bir Aile Sence Sana Huzur Verebilirler Mi.32 Yorumla- +1 yıl
Abi şeyi çok merak ettim neden tüm sözcükler büyük harfle başlamış. Seninde öyle bir takıntin mi var
üzgünüm ama korkunç. hiç rahat edemeyeceksiniz. bir de yeni evlisiniz. geceleri ses gidiyor mu diye çok tedirgin olursunuz. gün içinde de çok yakınlaşamazsınız birbiribize. ayrı ev konusunda ikna etmeye çalışabilirsin ilişkinizin zarar görmemesi adına.
20 YorumlaOlmaz. Evlenince aile ile aynı evde kalmak ne arkadaș? Dıșarı çıkarken izin istemek, seks yaparken aman duymasınlar herkes uyusun öyle seks yapalım, arkadașlarınız geleceği zaman ailem evde gelmeyin demek, ayrıca evin tamamı sizin olmuyor bı yerlerde dolașan yașlı bi kadın ve yașlı bi amca olacak. Kafayı yersin. Ya ayrıl doğru düzgün biriyle evlen ya da Allah șifa versin sana șimdiden
10 Yorumla
+1 yılPardon senin yerine kocan mı senle evleniyo yoksa kocanın annesi seni senden habersiz gizli alıp mı bütün bu olanları dusunuyo senin hakkında kimse söz sahibi değil evleniyosunda mal değilsin köle değilsin ne demek annesinin evinde kalacakmışız? Bundan senin neden haberin yok neden seni tınmamışlarda bunu sana söyleme gereği bile duymamışlar şimdi söylüyorlar bence en büyük hayatının yanlışını yaparsın şimdiden o kaynanayida kovanında nasıl biri olduğuna göre ons göre imzayı at hadi eyv
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aynen hem özel hayatınız olmaz hemde belli başlı karışmalar yaşanabilir. Hani bunu normal karşılayanlara şunu sormak lazım sen eşinin ailesiyle kalırmısın desen "yooo ben iç güveysi olamam" der.
Arada ne kadar mesafe olursa o kadar iyi olur. Hani aynı apartmanda altlı üstlü oturuluyor mesela orada bile ayrı bir dünya var ama oradada yok bana gelmiyorlar tarzı konuşmalar oluyor. En temizi ayrı bir semt, ayrı bir ev.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErken yaşta boşanmak ve hele ki çocuğun olursa onada hasret kalmak istiyorsan hiç durma hemen evlen.
Kadının hem dinen hemde yasalarımıza göre kendi evinde yaşamak hakkı var. Lütfen bu hakkını kullan. Birde 2-3 sene bizle kalın sonra kendinize ev dizersiniz diyenler var hepsi yol yapıyor sakın inanma. Kayınvaliden oğluşunu çok seviyorsa evlendirmesin turşusunu kursun.
Nişanlıyken ikna edemezsen evlendikten sonra bol bol antidepresana talim edersin.
Allah yardımcın olsun00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aman diyim sakın böyle bir şey yapmayın. Maddi durumunuz elvermiyor olsa da soğan ekmek yiyin ama kapınız hep ayrı olsun. Yıllarca yaşadım bu sıkıntıyı. İsterseniz yaşayacağınız sorunları tüm detaylarıyla anlatırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır tabi ki eve hizmetçi olarak işe başlarsın anca ev pis olunca senin evin ev hakkında bir karar verilecekse benim evim olur her özelinizi bir odaya sığdırmak zorunda kalmak çok kötü bir şey
51 Yorumla
+1 yılHangi devirde yaşıyo bu adam aynı evde olur mu hiç ya anlaşamazsın bir kere rahat edemezsin bir yaşanmamı kaldı hem artık bence kabul etme ilerde her türlü sıkıntı çekersin ayrı ev en azından daha iyi kabul etme başında sende eğer istemiyosan yani insan hiçbir şekilde rahat edemez ya ne biliyim iyi anlaşsanız bile
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. bak bak bak soruya bak git git görürüm seni bir sene sonra burada kayınvalidem bana böyle davrandı yok eşim beni dışlıyo evde diye tıtıtıtı sizi hangi ana baba büyütüyo anlamıyorum
00 YorumlaBöyle bir şey yapama kabul etme ilk başta iyi gider her şey sonra bozulur ayrı eve çık uzun sürmez evlilik boşanırsın en kısa sürede haa dışarda da olsa ayaklaştırma fazla yanına onları
00 YorumlaBenim kuzenim eşinin ailesiyle yaşadı ve çok pişman oldu. Sonuçta insan eşiyle romantik dakikalar geçirmek ister ama kuzenim biri görür diye eşimin elini bile tutamıyordum diyor ve hep tavsiye ediyor ileride evlenirseniz sakin ailesiyle yaşamayın diye
00 Yorumla
+1 yılHanım banyoya gelde bana bir kese at gizli parolanız olacaktır. Gece iş yaparken ses takıntınız olacak acaba çok ses gidiyor mu? Rahat olamayabilirsiniz en iyisi ayrı eve çıkmanız.
00 Yorumla
+1 yılValla aileden aileye değişir. Bazı aileler buna dikkat ediyor sık sık karı kocayı yalnız bırakıyor. Ama bazılarıda bıraksan aranızda uyur. Yani nişanlının ailesine bağlı.
00 YorumlaÖzel hayattan kastınız nedir? Romantik yemekler, beraber TV keyfi felan mı? Yaşadığımdan tecrübe ettiğime göre hayır özel hayat olmuyor. Tabi size insaflilar gelirse sizi baş başa bırakırlar insallah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKalacakmışız derken? Bundan senin haberin yeni mi oluyor. Çok saçma, bu kararı sana danışmadan mı veriyorlar. Özel hayatın olur da rahatlığınız sınırlı olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hiç çekinmem doyasıya zıplarım sjjsj
yani seks sonrası duş filan d almıyorum kafayı vur yat
swks sonrası uyku öyle tatlı oluyor ki tanrım diyorum30 Yorumla
+1 yılBu tip emri vaki yapmalar ve danışarak yorum yapmadan evlilik yapmak ileride daha büyük sıkıntılara sebep olacaktır diye düşünüyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılRahat etmezsiniz aile nekadar yakınınızda olursa okadar çok anlaşmazlık olur istisnalar vardir elbet ama çoğunluk böyle
10 Yorumla
+1 yılSevgilim kendi evine çıkmadan önce yapamıyorduk hiçbir şey annesi sürekli biz nereye gidersek geliyordu öyle bir kadın değilse zor olur ama halledilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. Teyze sizin yasinizdakiler için zor olur vazgeç bu sevdadan
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Beraber yaşamak ne ya? Ne bu? Düşünemiyorum bile. Benim ailem birlikte yaşıyor. Bundan daha rezalet çok az şey gördüm.
30 YorumlaAa hayır, tam mutfakta bi yakınlaşma olucak pat peder girdi 🙃
26 Yorumla- +1 yıl
Balkon şart ✌
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Büüyk sorunların başlangıcı birkikte ayrı evde kalmamal
Ktır özel hayatınız olur ama rahatınoz olmaz00 YorumlaAilede hangi üyeler kalicak yani anne ve baba mi yoksa bekar görüm kayin mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılGörümcem olacak ve de kaynanamla kayinbabam. Kayinbabam biraz zor anlaşilir biri bi de.
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Olur ama rahat olamaz siniz mesela evde şort bralet giyemez sin istediginiz kadar rahat ilişkiniz olmaz ya duyarlarsa korkusu ile yapacaksiniz hep
020 YorumlaOlmaz bunu kabul etmemelisin çok iyi insanlarda olsa olmaz. Rahatsizliklari varsa eğer yakın bi yerde oturun ama ayrı olsun
30 Yorumla
+1 yılBunu direk eşine sorabilirsin utanılacak bir şey değil
10 Yorumla
+1 yılAyrı eve çıkmaya …. yemiyorsa ne diye evlenmeye kalkıyor
11 Yorumla
+1 yılBu yaşta mı.. 😂 😂 Olur olur. Evlenene kadar onlar ölür
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumdan senin haberin yokmuydu nisanlin kendi kendine gelin güvey oluyor galiba.
10 Yorumla
+1 yılHer gece onların çayına uyku ilacı atman lazım yoksa malum işi rahat yapamıyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayatının en büyük hatasına da imza atmış olurun böylelikle.
00 Yorumla
+1 yılSakına böyle bir hataya düşme sakına hayatın işkence olur
00 Yorumla
+1 yılkabul edersen pisman olacaginin garantisini veririm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen yalnızlığı seven biriyim ailemle bile daralıyorum birde evlenip o şekilde kabul etmezdim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSusmayı tercih eden kadın güçsüz bir kadındır aile evinde kalınır mı ev üstüne ev
01 Yorumla- +1 yıl
Ahaha @Yakamoz922
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi olur ama aşk olmaz, kişilere de bağlı ama zor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Ben aynı evde yaşamanı istemem ancak maddi manevi sıkıntılar varsa bilemem
00 Yorumla
+1 yılKaldi mi boyle seyler.. bence kalmayin istemedigini soyle
00 Yorumla
+1 yılYani bence ayrı evde yaşamak sizin açınızdan daha iyi olur.
00 YorumlaEv üzerine ev kurulmaz. Ekonomininiz el vermiyorsa evlenmeyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle ayrı evin olsun yoksa evlenme. Başta her şeye karışmayız etmeyiz derler sonra pişman olursun. Ev alın veya kiraya çıkın. Takıları bozdurun gerekirse yine de aynı evde oturma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolmaz...
Düşün yan odada kayınvalidenler uyuyor sen rahatça bağıra bağıra cinsellik yaşayamazsın... gidip rahatça banyonu yapamazsın...
zor be kanka... bence iyi düşün00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Olmaz tabiki ısrar edin atrı eve çıkın aksi halde evlenme hiç mutlu olmazsın sürekli dedikodu olur mutsuz olursun
10 Yorumlakocanla hayatın olur ama sıradan monoton bir hayatın olur
00 Yorumla
+1 yılÖzel hayatınız olsa bile ki olmaz bence, çok sıkıcı olacağı kesin.
00 YorumlaKoca ile özel hayat kurmaz zaten kadın birtek kocaya olmaz 😀
00 YorumlaAnnem 6 ay babannemlerle birlikte oturmuş sakın ama sakın öyle bi hataya düşme gezmene dahi karışırlar tüm işler sana kalır kaynanan için gelen misafirlerle vs sen ilgilenmek zorunda kalırsın bıkarsın acıkcası ne yap ne et ayrı eve çık kocanla
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olmaz 1 aya sorunlar başlar kendi düzenin her zaman iyidir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolurda zor olur yani sesi bırak istediğin zaman olmaz istediğin şeyleri giyemezsin yani şimdi alta üste ses gidiyor apartmanda
00 Yorumla
+1 yılÇok zor ya bize misafir gelince bile eşimle çok sıkıntı yaşıyoruz sesimiz gidiyor mu onlara acaba endişesi var her zaman. Ömür boyu sürecek olması kabusa dönüşebilir
10 YorumlaUygun bir dile anlat oda zaten rahat edemeyince kendi çıkar ayrı eve ne kadar olursa olsun özel hayatın istediğin gibi olmaz
20 Yorumla- Devamını Gör (147)
Devamını Gör(192)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenince nişanlımın ailesiyle beraber kalacakmışız. Bu şekilde yaşarsak kocamla özel hayatımız olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler