Erkek arkadaşım ailesinin önünde bana saldırdı. Sizce kim hatalı?

Annesi, kardeşi ve kardeşinin eşiyle beraber onların ülkesinde tatile gitmiştik. Kart oyunu oynuyorduk ve erkek arkadaşım alkollüydü. Annesi ve erkek arkadaşım kaldı en sona, birisi kazanacaktı. Klasik bir cümle varmış, "aşkta şanssız olan, kartta şanslı olur" diye, erkek arkadaşım da bu cümleyi söyledi. Normalde onların dilini anlamıyorum ama bunu İngilizce'ye çevirip söyledi. Ben de "sen aşkta şanssız mısın" dedim. O da gülerek "evet" dedi. Ben de "nasıl yani" dedim. O da "daha önceyi kastettim, 2 kere ayrıldım o yüzden öyle söyledim, seni kastetmedim" dedi. Bunun üzerine daha da sinirlendim ve herkesin gözünün önünde tartıştık. Başta öylesine söylemiş o cümleyi ama ben sorunca bir sebebe bağlamak için eski ilişkilerini söylemiş. Kardeşi de bana açıklamaya çalıştı, "bu sadece klasik bir söz" dedi. İnsanlar paranoyak olduğumu düşündü. Zaten erkek arkadaşım ilişkimizin başlarında sürekli eski sevgililerinden örnekler falan verdiği için sorun yaşıyorduk, bu sorunlar hâlâ da devam ediyor. Erkek arkadaşım daha önce sağlıksız beslendiğimi, kilo alacağımı ve kilo alırsam eğer benimle olmak istemeyeceğini söylemişti, hatta fizik olarak beni ve eski kız arkadaşını bile kıyaslayıp eski kız arkadaşını övdü. Bunu da kardeşine anlattım. Fakat kardeşi de "eski sevgili hakkında konuşmak normal, bunda bir şey yok" dedi. Erkek arkadaşım da o gün ben sorguladıkça daha da sinirlendi. "Sen eski sevgilimin yerinde asla olamazsın, asla onun gibi davranamazsın" dedi. "Yarın eşyalarını topla ve buradan git, seni havalimanına bırakırız" dedi. Ben de "bana böyle davranamazsın, bunları açıklayacaksın" dedim, yüzüme tükürdü. Ben de kolundan tuttum ve "bana bu şekilde davranamazsın" dedim. Sonra saçımdan çekti, saçımdaki toka bile kırıldı, saldıracaktı ama ailesi tuttu. Ona kızdılar tam ne söylediklerini anlamasam da. Sonra da sakinleştirmeye çalıştılar. Erkek arkadaşım odaya gelip beni evden kovmaya devam etti. Ailesi ona kızdığı için odaya gelip bana bağırdı "sen bu aileyi yıktın, eşyalarını topla ve hemen git" dedi. Sonra o sızdı ama ben ağlamaktan uyuyamadım. Bir cevap almak istedim. Sırtına vurdum. Uyandığı anda saçıma yapıştı, boğazımı sıktı. Ben de o tekrar uyuduğunda onun boğazını sıktım. Aramızda arbede yaşandı. Onun kolunda tırnak izleri vardı. benim de yüzümde ve başımda izler vardı. Birbirimize tehditler savurduk. Ailesi de tek başıma o saatte çıkmayayım diye kapıyı kilitlemiş. Zaten çıksam da gidecek hiçbir yerim yok. Beni her tartışmada evden kovan biri. Kendisi de öfkelendiği zaman sık sık eski sevgilimin bana tcvüz ve darp etmiş olmasını yüzüme vuruyor. O gün bana saldırdığında bile "o en büyük aşkının davrandığı gibi davranılmasını istiyorsun herhalde" dedi. Yanımda paramın olmamasını da fırsat biliyor. Ertesi gün normal davranıp her şey yolunda gibi devam ediyor. Ara sıra madde de kullanıyor. Annesi ve kardeşi de o gün ağlarken bacağıma vurduğum için "deli gibi bacağına vuruyordu" demiş. Erkek arkadaşım ertesi gün iyi davranmaya başladı, üstümü falan örttü, ayağıma buz koydu, benim için marketten bir şeyler almaya gitti. Kim hatalı sizce?

Güncellemeler
10 ay
Güncel
Erkek arkadaşım ailesinin önünde bana saldırdı. Sizce kim hatalı?