Abim beni dövdü? Haklı mı sizce?

Normalde abimle aramız çok iyidir. İyiydi daha doğrusu. Bu aralar pek iletişimimiz yok sanırım sevgilisi var, 7/24 onunla konuşuyo bişey anlatmak için odasına gittiğimde sonra diyip geçiştiriyo hep beni. Abime anlatmak istediğim ama anlatamadığım şeyleri sürekli içime attım. Gecelerce yalnız başıma ağladım ve sanırım bu yüzden biraz fevri davranmaya, çok çabuk sinirlenmeye başladım. Anneme istemsizce sürekli bağırıp sonra özür diliyodum. Ve abim beni bu yüzden defalarca uyardı. neyse dün olana geleyim. Abim dışarı çıkmıştı. Annemde bi konuda çok üstüme geldi ben yine istemsizce bağırdım bu sefer beddua etmeye başladı. Çok utanarak söylüyorum istemsizce vurdum. Vurduğum sırada abim eve gelmiş ve anneme vurduğumu görünce bi okkalı tokatta bana yapıştırıp saçımdan çekerek odaya götürdü. Çok oldun artık sen diye defalarca tokat attı, bi kaç kez kemerle vurdu. Ağlamama dayanamayan, saçımın teline zarar gelse dünyayı yakacak olan abim o adanın içinde tahminimce yarım saat boyunca dövdü beni. Dünden beri odamdan çıkmadım, yemek yemedim. Annem geldi yanıma sarıldı, öptü. Bende ağlayarak özür diledim ve olanları anneme anlattım. Yaralarımı, kolumdaki morlukları, sırtımdaki kemer izlerini görünce o da benimle ağladı. Sürekli abime nolur vurma diye yalvarışım aklıma geliyor. Yani 1 tokat bile hatamı anlamama, kendime gelmeme yardımcı olurdu. Bi yandan annene vurursan tabiki yersin dayağı diyorum diğer yandan çok canım yanıyo unutamıyorum. Sizce abim haklı mı?
Abim beni dövdü? Haklı mı sizce?