Abim beni dövdü?

Ben abimle beraber yasiyorum annemle babamı trafik kazasinda kaybettik 4 sene önce. bizim aramizdan su sızmazdı abimle hep arkamda en büyük koruyucumdu hep güvende hissettim kendimi benim abim var diye. Ama son zamanlarda cok degisti ilgisi azaldı. Hicbisey anlatamıyodum konusmadi benle hic. 1 Hafta önce abim yaninda bi kizla geldi. Sevgilisiymis onun icin gelmis buraya baska sehirden bizde kalıcakmıs bi süre. Kız kardesinle mi yasiyosun falan diye bi bozuldu, sanirsin kendisi tek yasıyo. Abimde saygıda kusur etme falan dedi. Dün kızla birbirimize girdik abim yoktu elimin ayarı kactı vurdum kıza. Senin annene acıyorum seni doguracagina tas dogursaydı ise yaramaz, zaten annende senin gibidir anasına bak kıxını al falan saygısızlastı iyice dayanamadim vurdum. Abime yalan yanlis anlatmis vurdu bana ben hic bisey yapmadım falan demis. Abimde hic anlatmama izin vermeden odama dalıp bi tokat vardı sonra tekrar vurdu yere düstüm tekmeledi. Boğazımı sıktı... anlatması bile o kadar zor ki bogazım düğüm düğüm Şu an. Öldüresiye dövdü yani beni o gün. Sonra sacimdan cekip kaldirdi yerden yemiyorum yediriyorum su yaptıgına bak saygısız diyerek telefonumu elime verip simdi s.. tir git burdan dedi. Ama abi gidicek kimim var diyemeden kapattı kapiyi yüzüne. Montumu bile vermedi onuda ben aldım sana dedi sabaha kadar dısarda kaldim bi kere bile aramadı gidicek hickimsem olmadiğini bilmesine ragmen cantami cüzdanimi bile vermedi yemek bile yiyemedim. Tüm akrabalarım sehir dısında gidemiyorum. Cok canım aciyor abimi taniyamiyorum artik hala disardayim avmye girip her magazadan elime bi mont ve baska biseyler alıp deneme kabininde montla yarım saat oturuyorum resmen o kadar üsüyorum. Aramasını gectim bir mesaj bile atmaması yediğim dayaktan daha cok yakıyor canımı. Hiç merak etmedi beni... Annemle babamin mezarinda saatlerce agladim bugün keske yanımda olsalardı.. ailenizin kıymetini bilin yanınızdayken... ben, napicam bilmiyorumm..
Abim beni dövdü?