Abim bu sabah beni dövdü?

Son 3.5 aydır babamın dükkanında abim ile çalışıyorum. Ama sözde abim ile. Ha birde bu yaz tatilinden önce her hafta sonu ve bazen okuldan çıktıktan sonra yine işe çağırıyorlardı tek kuruş vermeden. Dükkanda hep ben duruyorum çok yoruluyorum ama abim asla umursamıyor ve bedavadan maaş alıyor çalışmadan. Babama söylüyorum umursamıyor. Beni enayi yerine koyup aylardır eşşek gibi çalıştırdılar cebime de aylık 8bin koydular (haftada 6 gün çalışıyordum her gün 14 saat çalışıyordum.) hatta cebime koydukları paradan utanmayın 1.5 bin liramı da çaldılar. Neyse okulun açılmasına az kaldı biliyorsunuz 1 hafta bile yok. Bende işe gitmeyip biraz okul açılana kadar evde dinlenmek istedim. Sabah abim kalk işe diyince ben gelmiyorum dedim ve kıyamet koptu. Telefonumu ve tabletimi elimden zorla alıp satacağını söyledi. Bende karşı çıktım. Karşı çıkınca beni alıp hiç acımadan dövdü dakikalarca. Yumruk tekme tokat. Ne ararsanız. Kafamı alıp duvara falan vurdu yüzüm kıpkırmızı oldu tokat atmaktan. Heryerim mosmor. Sonra o kadar dayaktan sonra yine işe götürmeye çalıştı. Hala itiraz ettim sonrs gitmek zorunda kaldı. Benim gücüm yetmiyor ona. Annemin gözünün önünde oldu hersey ama hiçbir şey demedi annem zaten her zaman abime düşkün olmuştur onu daha çok seviyor. Anlatacak hiç bir arkadaşım yoktu. İçimi döktüm. Okuduğunuz için teşekkür ederim
Abim bu sabah beni dövdü?