Erkek arkadaşım aileme hakaret etti?

Uzun süren bir ilişkim oldu kendisi sinirlendiğinde bana küfür ve hakaret ediyor bazı zamanlar benimde ağzımdan kaçıyordu fakat bunlar affedilmeyecek şeyler değildi fakat son zamanda bir şey oldu ailemle ilgili aileme küfür etti henüz tanismamislardi yakında taniscaklardi ama daha tanışmadan böyle bir şey yapması beni çok üzdü bende ayrıldım ben onu kiskirtacak bisey yapmadım sinirlendi tartıştık ve bunu yaptı ama çok üzülüyorum ayrılmak istemiyodum gururuma yediremedim haksız miyim ne yapmalıyım daha öncede bir anda sinirleniyodu ben affediyodum o zaman da bana çok hakaret etti ama bu sefer aileme edince şimdiden saygısı olmayanın ilerde hiç olmaz diye düşündüm kendi ailesiyle sorun yaşayan bir tipti benim ailemde sorun yoktu biz bagliydik önemli olan saygı dedim sevgi vardı ama siniri sevgisinin önüne geçti bir anda parliyordu alınıyordum bir şeye açıklama yaparken sinirleniyordu ben strese giriyodum o sinirlenince çok hassas yapım var ama bu son yaptigi çok ağrıma gitti tamamen bitirdim kafam o kadar karışık ki o yaptığını anlamıyor benkm için rahat şaka yaptım ben diyor özür diliyor her yerden engelledim ama öyle şaka olmazdı ben mi abarttim anlamıyorum

Erkek arkadaşım aileme hakaret etti?