Sevgilim aileme hakaret etti?

1.5 senedir sevgilimle mutlu bir birlikteliğimiz var ve önümüzdeki günlerde ona evlenme teklif etmeyi düşünüyodum. Bu süreçte sevgilimle hiç kavgamız olmadı küçük bir anlaşmazlık tartışma bile geçmedi aramızda. ta ki geçtiğimiz güne kadar. Artık evlenme teklif edeceğim için sevgilimi ailemle tanıştırmaya karar vermiştim ve bu sebeple dün gece sevgilim bize yemeğe geldi. Biz anadolu çocuğuyuz, senelerimiz köylerde tarlalarda geçti. henüz 5 sene önce geldik istanbula. Her neyse yemek süresince sevgilim kendisinden hiç beklenmeyecek tavırlar gerçekleştirdi. Anne babama karşı nazik davranmadı sürekli iğneleyici sözler söyledi. Ben ne olduğunu tam anlayamamıştım. yemek bitti onu evine götürmek için yola çıktık, niye öyle garip davrandın yemekte diye sordum. Senin anne baban da tam köylüymüş be aahaha beni onlarla muhatap ettiğine inanamıyorum böyle bir anne baban olduğuna da inanamıyorum şaka falan değildi di mi bu dedi sonra da kahkaha atmaya devam etti.

Benim o anda beynimden aşşağı kaynar sular döküldü arabayı durdurdum mal mal yüzüme bakmaya başladı suratına bir tokat atarak in aşağı or*spu dedim. Ağlaya ağlaya indi aşşağı, onu yolun ortasında terkedip eve geri döndüm. Sonra biraz sakinleştim ama gece boyunca içim içimi yedi. Ben sevgilimi çok seviyodum daha düne kadar onunla evlilik planları yapıyodum. Bir anda herşeyin üstünü çizmek bana çok koydu. Ama bir yandan da düşününce aileme bu şekilde davranan birinden bana ne hayır gelir ki belki de doğruydu yaptığım şey diye düşündüm. Ancak onu aklımdan nası çıkarıcam bunu da bilmiyorum. Şimdiden sevişmelerimizi özledim, saatlerce dudaklarından öpmeyi ona sarılmayı her şeyi özledim. Napıcam şimdi ben lütfen bir akıl verin yol gösterin sizce yaptığım şey doğru muydu yoksa gidip ondan özür mü dilemeliyim?

Sevgilim aileme hakaret etti?