Neden anneler kızlarından nefret ediyor?

18 yaşındayım ve bugüne kadar annemin bir gün beni sevdiğini düşünmedim. Kardeşlerime şevkatle bakarken bana hep nefret dolu gözlerle baktı. hep baskı ve kısıtlama ile geçti hayatım

Babam veya abim bana iyi bir şey yaptıklarında ve ya yapacaklarında, alacaklarında hep annem engel oldu bunlara.

Yaklaşık 1 ay önce gereksiz yere kavga çıkartıp babama kızın bana vurdu dedi ve öyle bir şey olmadı. Babam bana vurmaya geldiğinde ise annem araya geçti

Sonra beni odama götürdü zorla orada bana ben senin neden böyle olduğunu biliyorum dedi sonra devam etti

İşte" sen benim karnıma girdiğin günün gecesi rüyamda yılan gördüm sen yılansın "dedi çok koydu bu lafı ağlamaya başladım gözlerinde o kadar nefret vardı ki anlatamam.

Odadan cıktı bir süre sonra tekrar geldi ve ben ona neden beni doğurduğunu sordum sakince

O da keşke kanamam olduğu gün hastaneye gitmeseydim evde kalsaydım karnımda kanamdan ölseydin dedi

O günden sonra benim için annem bitti

(işe gidiyordu kardeşime ben çocukken bakıyordum ben büyüttüm bir şey oldu hep ben koştum her sorununa

bir şey istedimi ben yaştım her olayda annemi korudum herkes beni anneme överken annem asla bana sevgi göstermedi bir kere evet benim kızım öyle demedi)

1 aydır kafayı yiyecek gibi hissediyorum bu olaydan dolayı annemin bunca sene beni bi yılan olarak görmesi çok koyuyor. Napıcam nasıl kafamı toplayabilirim bilmiyorum yardım edin lütfen.

Neden anneler kızlarından nefret ediyor?