Anneler çocuklarından nefret eder mi?

20 yaşındayım bu yaşıma kadar annem hep temel ihtiyaçlarımı karşıladı hatta 13 yaşıma kadar sonrasında maddi durumu iyi olmasına rağmen çalışmamı istedi ve bu yaşıma kadar hem okuyup hem çalıştım hep buraya yazmamın sebebi şu artık birilerine anlatmam gerektiğini düşünüyorum gerçekten çok doldum 2 gün önce ablam evlendi 150 k harcamış ona bunu 5 lira harcar gibi söyledi geçen sene okulumun taksidini öderken bunun konusunu her fırsatta açtı klasik anneler gibi senden adam olmaz der sürekli ben mutfaktayken sürekli gelip bana mudahele eder sen beceremezsin yapamazsın diye gece çalıştığım zaman odama bir bahane bulup girer hep bugun mesela çamaşır astı sabah 10 da :) yemek yaparken vile bile en sevmediğim baharatları koyar ve ben nedenini sorduğum zaman unuttum der ama ablamın en sevmediği seyleri unutmaz yaşımı doğum günümü hangi okulda okuduğumu sorsanız bilmez ama problemin benim iletişimsiz olduğumdan dolayı olduğunu söyler peki ya size soruyorum sizden nefret ettiğini iliklerinize kadar hissettiğiniz bi insanla yakınlık kurar mıydınız 4 kardesiz en küçük ablamla aramda 8 yaş var ilkokul öğretmenlerimiz aynıydı kadın bana herkesin önünde tkat atıyordu anneme bunu soylediğim zaman ablan çok seviyordu vs diyip bana inanmayı her seferinde reddetti ilkokul mezuniyertine herkesin annesi gelirken benim annem gelmedi sınıf annesiyle gitmek zorunda kalmıstım o kdar berbat bi his ki bu bana tiksinerek bakıyor aynı evdeki iki yabancı gibiyiz peki size ikinci bi sorun bir anne neden çocuğundan nefret eder?

Anneler çocuklarından nefret eder mi?