Bir anne kızından neden nefret eder?

Tamam ergenim annemle bazı sorunlarım olabilir , ama şu son günlerde beni hep tersler oldu .. Bir şey demiyorum , mesela yemek yiyorum mutfağı topluyorum gelip bana neden şurayı silmedin diye bağırıyor .. Dershanem yüzünden akşam yemeğinde onlara katılamıyorum yemeğimi de genelde odamda yerim neden ayrı yiyorsun diye kızıyor bana ... Ders çalışıyorum bazen balkonu sigara odası yaptılar çok girip çıkıyorlar diye bazen kapıyı kilitliyorum bunu da söylüyorum 'ders çalışacam' diye ama ben tam derse dalmışken annem geliyor kapıyı açmaya uğraşmadan (bazen kilitlemiyorum) kapıyı yumrukluyor falan .. daha çok şey var ama en kötüsünü söyleyim size annem beni istememiş aldırmak istemiş ama babam zorlamış annem dedi ' sen dogana kadar yinede istemedim seni' diye ve ayrıca dün bana ' senden nefret ediyorum , sevmiyorum sen en ufak bir sevgi dahi yok sana karşı ' der her kavga ettiğimizde de bana ' o çeken damarların çekmez komaz olsun inşallah' diye de beddua eder bunlara alıştım ama geçen ay dersanenin parası 500 lira çaldırdım ama anneme söyleyemedim biliyorum çünkü üstüme gelecegini neyse öğrendi falan artık o günden sonra annemle konuşmaya başlasam hep tersliyor dün bana ' sen o parayı çaldırdığında dövmedikya ondan böyle tepemize çıktın' dedi bana ... Hani derler ya hırsızım hiç mi suçu yok işte aynı o hesap anneme göre hırsızın hiç suçu yok .. şimdi size soruyorum tamam benimde hatalarım olabilir sonuçta 17 yaşındayım ergenim falan ama bir insan evladına böyle davranır mı siz söyleyin ?
Bir anne kızından neden nefret eder?