Çok büyük bosluktayım sürekli canım sıkılıyor sürekli bir şeyleri görüp boşa yaşadığımı düşünüyorum bu durum beni çok üzüyor?

Arkadaşlar ben 1+7 yaşındayım arkadaşlar ben oldum olalı Benim ailem hayvancılık yapıyor az kişiyiz benden büyük 2 ablam var hayatım okuldan sonra okul tatilken ne bileyim sürekli hep hayvancılıkla hep çobanlıkta hep hayvanların peşinde geçiyor bu durum beni çok üzüyor mesela çarşıya gittiğim zaman kendimi çok yabancı hissediyorum mesela Güzel kızlar görüyorum bu bakımlı erkekler görüyorum hep bunları görünce hep üzülüyorum yani ben de bunlardan olmak isterdim veya da bundan olabilirim ama hiç alışmamışım etmemişim falan diye hep boşluğa düşüyorum ne bir arkadaşım var adam gibi deli dostum öyle bir şeyim var hep olan arkadaşlarım boş insanları yani onlar sadece boş sohbet falan yani hiç arkadaşım yok gibi ben hazmedemiyorum sürekli üzülüyorum belki telefonla hayatım internette geçiyor hayvanların yanında olduğum için ya sürekli üzülüyorum sürekli boşluğa düşüyorum sürekli boşa yaşadığımı düşünüyorum sürekli ağlayasım geliyor ya bunun sonucu ne ne olur bunun sonucu ne olur dayanamıyorum çünkü hep bir şeyler görüyorum hep üzülüyorum mesela ben lise hayatı yaşamadım şu an meslek lisesindeyim haftada bir gün okula gidiyorum lise hayatı yaşamak isterdim zaten geçen gün geçen saniye geri dönmüyor o hayatı yaşamak isterdim onu da yaşayamadım şimdi ne yapacağımı bilmiyorum yani mesela ne yapacağım değil de çok boşluğa düşüyorum ya senin yapacağınız bir yorum var mı onu merak ediyorum hep boşluğa hep üzüntüye hep gereksiz üzüntü diyeceğim ama gerekli gerçekten her şey gerekli ama ben varlık içinde yokluk yaşıyorum varlık içinde yalnızlık yaşıyorum hep hayatım hayvanlarda geçiyor çok olmak ne olmak istediysem ne yapmak istediysem yapamıyorum ellerim ayaklarım tam bağlı gibi hep canım sıkılıyor hep boşluğa düşüyorum kafamda öyle bir boşluk var öyle bir yalnızlık hissi var öyle bir hevessizlik var yani ne yapacağım bilmiyorum birileri kız olsun erkek olsun yani abilerim ablalarım olsun yani sizden bahsediyorum abiler ablalar demek istersiniz yorumlarınızı bekliyorum
Çok büyük bosluktayım sürekli canım sıkılıyor sürekli bir şeyleri görüp boşa yaşadığımı düşünüyorum bu durum beni çok üzüyor?