Yapmadığın bir şeyden dolayı suçlanmak ve asla düzelmeyecek olması?

günlerdir rahatsızdım hastaydım ve sevgilim bunu gayet iyi biliyordu attığım her adımı ona bildirmeme rağmen bana öyle ithamlarda bulunuyor ki geçen gün baş ağrısıyla yatağımda dinleneceğimi söyleyip biraz dinleniyordum bana 10 dakika önce mesaj atmıştı ben de görmemiştim sessizde olduğu için telefonu aldım elime öyle gördüm fotoğrafta attım içi rahat etsin diye uzanıyorum dedim sonra hayır oturuyorsun fotoğrafta hayır diyorum yok diyor şunun altında bile yazmışım diyorum uzandığımı yattığını yazmışsın diyor şüphelendiriyorsun beni diyor zaten kafam zonklarken mantıklı konuşamıyordum şöyle böyle diyordum bu sefer kesin emin oldum s. çtın ve sıvamaya çalışıyorsun o. spular mı desen küfürler mi havada uçuşuyor zamanında sorunlar yaşadık ama artık hiçbir suçum yokken suçlu muamelesi görmekten sıkıldım kendime inandırmaya çalışıyorum açıklama yapma engellerim diyor günlerce ağlıyorun artık iki yıldan fazladır bu muameleyi görüyorum birbirimize aşığız ama burnumdan geliyor böyle zamanlar bunu da listeye ekledim artık biriyle mi... başka bir şey mi yaptın eksi olarak yazıyorum bunları dedi resmen yemin ediyorum artık kafamı duvarlara vuracağım çünkü defalarca bu şekilde suçladı beni yapmadığım şeylerden dolayı yapmadığımı kanıtlamaya çalıştım o senin suçun senin hatan yaptıysan da yapmadıysan da dedi sadece ve asla silmediğini bunları belirterek listenin kabarık olduğunu söylüyor yani gerçekten hiçbir şey yapmasam bile kendimi savunduğum için bana tamam şimdi kesinleşti kesin eminim bir b. klar yediğine diyor yani cidden artık ne yapacağımı şaşırdım

Yapmadığın bir şeyden dolayı suçlanmak ve asla düzelmeyecek olması?