AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Şakaysa komik, değilse daha da komik 😂😄😁😃
Niye
Fotoğrafın ve söylediklerin... Vede rumuzun...
Prensesler daha çok üzülüyor bu bir fotoğrafımla ne ilgisi var bunun onu anlamadım ama
Valla öyle fotoğrafa bakınca hiçde aşk'dan yana şanssız imaji veren bir tip yok. Peşimde yüzlerce erkek var ama ben prensesim kimseye pas vermem havasi var. Nickinde doğrular gibi😄😁
Bende aynı durumdayım 29 yaşındayım hala bakireyim hala işsizim hala mesleksizim ne yapsam olmuyor git gide daha çok kahroluyorum ama yapacak bir şey yok kaderim bu
Evlenince mutlu olacağını da düşünme her şeyde vardır bir hayır
Herkes kendi zamanında yaşıyor bir şeyleri çok düşünme böyle
Kpssye bel bağlama derim gelecekten geliyorum
Sana evliliğinin veya geleceğinin standart pürüzsüz olacağını kim söyledi ki kaçıyor gibi hissediyorsun? Öyle bir evliliğin olur ki bu günlerini mumla ararsın. Aklınızı başınıza toplayın.
Birde 40 yaşında birinin bu hisse kapildigini dusunun
Akıl vermek gibi olmasın ama kpss çalısacaksan sınava deli gibi çalısman lazım bir yandan evlenmekte istiyorsan kendi kendine kısmetini kapatma sınava gir olmadı tekrar tekrar sınava calısıp evliliği düşünmeyip bu seferde bakmısın yaşın geçmiş pişman olmadan ve evlilik düşüncen varsa evlen derim ama acele edipte pismanlık yaşama kafana uyan birisi ile evlen
Geç değil merak etmeyin, inşallah en kısa sürede hepsi sırayla olur🙂
Çok normal bu hisse kapılman yaş grubunda ki çoğu insan aynı
Benim küçük kardeşim bile her şeye geç kaldık diyor yaş ile değilde başka bir şey ile ilgili
Çünkü bu durum tek sende değil imkanların hepsini bitirdiler
Sofrada yemek çeşidi çok olunca sofradan aç kalkılır
Toplumu sktr et sen ne istiyorsun? Mutlu musun?
Mutluyum
bence 30 dan sonrası sıkıntı şu an çalışıp atanmaya çalışmak en mantıklısı tabi bu 3-5 atamanın içine girebilirsek
Bende geç kaldım ama işim var evim de var gel evlenelim senle çok yalnızım
Tanımadan nasıl evleneyim😂
Tanı
Birde benim gibi 34’üne gelmiş bir erkek olduğunu düşün..
🥺🥺🥺🥺erkeğin 34ü ile kadının 26sı aynı o yüzden takma. Sizin iş konusunda erken davranmanız gerek bizim evlilik
İş var aşk yok.
Hoş aşk var mı onu da bilmiyorum.
Yinede şu anki durumun 34'unde aynı kalmayacak büyük bir ihtimalle.
Aynı ben kanka ya aşk ilişkileri berbat iş desen sınavlara bakıyor. Yaşlanmış gibi hissediyorum.
Size göre ne var. Erkek mi yok? Senin durumunda olan bir erkek ne yapsın? Onun durumu her şeyden içler acısı.
Bunlar bahane arkadaşım sen hayatına bak kimseyi umursama
Ne bahanesi😂
Gençliğim gitmiş dedin ya onlara takılma anlamında 😅
Evet genç hissetmiyorum 😂
Normal yaşın ya abartma
Hiçbir zaman hiçbir yere geç kalmadın her şey vaktinde ve olması gerektiği gibi olur doğru kişiyi bulman lazım demek ki senin zamanında herkesten daha farklı
boş ver geç kal. Yanlış kararlar vermekten ağır sınavlardan geçmektense hiçbir şeyin olmaması daha iyidir belki. O yüzden çok müdahale etme oluruna bırak
Evlenme zaten Evlenip de başına bela mı alıcan gerek yok
Knk kendine odaklan madem herkesin yaşantısı farklı
Merhaba sohbet edebilir miyiz?(saygı çerçevesinde)
Merak etmeyin sitedekiler gibi ahlaksızca bir şey yazmam öyle bir şey olursa engelleyebilirsiniz.
Kabul ederseniz hocam
Xperim yetmiyor maalesef :(
@ruhumuzprenses Rica etsem siz yazar mısınız?
Güçlü kadın evlenip erkeğin gölgesi altında bir hayat sürmeye razı olmayan kadındır kendine gel bu sen değilsin 😂
Yok yine muhtaç olmam abi param var çok şükür😂Ben sadece atanmak istiyorum ayrıca güçlü kadın diye diye herkes sumocu oldu ya kocam çalışıp bakacak tabii
Kocan niye baksın ki sen ona mı muhtaçsın güçlü kadın imajını zedeleyen her türlü söz ve eylemlerden kaçın erkeklere muhtaç olmadığını kendi ayaklarının üzerinde durduğunu göster onlara kendine inan çünkü inandığından daha fazlasına sahipsin ))))))))))
Böyle yapa yapa zaten kadının üstüne aşırı yük bindirdiniz hem çalış hem çocuk bak ne alaka ben de evde yemek yapıyorum çoluk çocuk bakıyorum mesela o niye görülmüyor o kadınlar güçsüz mü tam tersi o kadınları güçsüzmüş gibi gösterip kadınlığa siz zarar veriyorsunuz. Benim annemde okumuş ama hiç bir kuruş para kazanmamış. Ama harika bir anneydi babam da adamdı biri dışarıda biri içeride çalıştı ve şu an bütün ev her şey de annemin üstüne. Kaldı ki babamın durumu iyi evimi de veriyor ekstra başka evden kira da alırım şu anda da öyle öünkü harçlık vermiyor kira yiyorum ben o yüzden elin adamına yine muhtaç olmam kaldı ki ne muhtacı hayat müşterek ben yemeğini yaparken o da bana muhtaç o halde
Kimse size yük bindirmedi siz istediniz böyle olmayı boş yapma evde kocanıza yemek yapmayı kölelik olarak addettiniz güçlüyüm kimseye muhtaç değilim her işimi kendim görürüm diyen sizdiniz ulan kapitalist sistemin oyunlarına mağlup oldunuz benliğinizi kimliğinizi bu uğurda kaybettiniz maskülen kadın oldunuz baktınız böyle olmuyor bu seferde prenses erkek fikrini ortaya atıp yeni manipülasyon taktikleri ile dikkat çekmeye ilgi görmeye çalıştınız böyle devam edin evde kalın sonra sevgiye ilgiye hasret yaşayın iyi oluyor size))))))
Dediklerinle çelişiyorsun siz istediniz diyip destekleyerek gaza getiriyorsun ama beni güçlü kadın ol bilmem ne diye bu nasıelişki? Ayrıca ben istemedim farkındaysan ben yemek yapar çocuğuma bakarım diyorum okumanda kıtlık mı var abi
Ve ben diyorum zaten kadına yük bindi erkekler kaçıyor kadın maskelen erkek prenses oldu diye aynışsrını dedim. Sen dedin bana çalış güçlü ol şimdi de tam tersini diyorsun iyi oldu diyorsun bi problem var senin anlamada. Kaldı ki evet çalışmıyorum bir kuruş kazanmıyorum ama hiçbir erkeğe de mecbur değilim param var çünkü ağlayarak günlüğüne yaz bunu
Ağlayacak biri var ise o da sizsiniz burada ağladığınız gibi 😂 ne haliniz varsa görün siz kadınlara zerre kadar acımam bu saatten sonra ne ekerseniz onu biçeceksiniz herkes gemisinin kaptanı hadi bakalım limana kim varıyor görcez
Ben limandayım canım gelebiliyorsan gel
fotodakş sensen aşırı güzelsin en zengin erkekler sana bakar
İşte sorun o zengini adam değil adam olanının durumu yok😂
Evde kalmaya müstehaksın bu zihniyetle
@incebirruh ben evde kalmam g. tümde 30 tane adam dönüyor sen merak etme. Lafa bak biz evdeyiz de siz neredesiniz siz de kalıyorsunuz otomatik M. l
İş bulma lise mezunuysan kolay ya da okuduysan iş kurucsksın ama tipin iyi bulursun birini
ooo yıllar sonra sana denk gelmek :)) Şaşırdım ve sevindim.
Ohaaaaa Sakaryasporrrr😍😍😍
Takmaa hayatinin en kotu evliligini yapıp otuzlu yaşlarda boşanmak yerine gerçekten doğru olduğunu düşündüğün biriyle evlenmek daha iyidir
İş var ev var 27 yaşındayım aşk evlilik yok ben napmalıyım acaba? Bende bazen senin gibi düşünüyorum.
Abla Arabam Bağlandı 2 Ay Trafikten Men Ceza yedim 2 Aydan beri işsizim O araba Ordan nasıl çıkacak Onu düşünüyorum
Tip yok para yok zeka yok evlilik yok bacım hangi manyak alsın seni
Hiç üzülme. Bazen bazı seylerin olmasından çok olmaması hayırlı. Tecrübeyle sabit
Her zaman her seyi aynı cümlelerle dile getirme sakın sabırlı ol biraz
Ben 28 e gircem hala halısahada top tepikliyom
22 yaşında uniye gitmedim hiç sevgilim olmadı çok sinirli bir anne ile aynı evde yaşıyorum aynı durumdayım neredeyse hayat yorucu ama yaşamak zorundayım
Baba?
babam vefat etti 18 yaşımda iken
Benimki de yok gibi zaten boşandılar
görüşmüyor musunu
Evet çokta yalnız hissediyorum
anladım ailevi meseleler pek bir şey söylemek haddime değil ama arkadaşlar vs ile yalnızlığınız azalır belki
Herkes kendi derdine düşmüş
Hayır daha çok gençsin ve önünde uzun bir yol var umutsuz olma ve yola devam et.
Deme öyle aşko 35 yaşındayım sıfır noktasona geldim. Şu güzelliğine bak , yeter ki mantıklı davran.
Bende aynı durumdayım yalnız değilsin ama birşeyler iş olsun aşk olsun olmaması belkide olmasından daha hayırlı diye düşünüyorum
Hiç kafana takma geç kalmadın
Teşekkür ederim hemşerim😍
💕💕
Önce hangısı lâzım?
Atama😂
:))
Allah kolaylık / tanrı kut versin)
Zor. Üzülüyorum öğretmenlere
İçinden çıkamayınca engelle, di mi?
O zavallıyı anladık da, senin de mii derdin aynı? Ondan fazla gocunmuşsun?
Hala aynı haltı yiyip derdin aynı diyorsun ya abi sen kendine bak buraya gelmişsin senden kaç yaş küçük kızlara acayip laflar ediyorsun karı ağızlı gibi laf yetiştiriyorsun valla komiksin
Siz kendinize baktınız mı? Valla, bana 1. gelene ben 3 çakarım,, böyle.
O dangalak yerine sen neden cevap verdin, senle derdim olmamasına rağmen?
Aynen tam karı ağızlısın çünkü mahalle karısı gibi bir gelene üç çık. Benim de seninle derdim yok abi benim sorumun altında bir kadına öyle sallayamazsın ama
Aynı hakkı, bi erkeğe karşı bi kadına veriyosun ama?
Sıkıntı yok, tanımam etmem, bekar kalan, sırf o yüzden kalitesiz eşşeklere mecbur kalan, yarın bi gün erkek şiddetine maruz kalma ihtimali olan sizsiniz ;)
Kaybedicek şeylerim olmasa, iyi de fikir..
Memur olunca 40 kişi kapında dizilir
Etkisi var mı ki onun ya😅Şimdi de dizilmelerinden yana sorunum yok da aralarında adam yok😂Varsa da durumları iyi değil hiçbir şeyleri yok evlensem nasıl geçinelim
Evlenmek için evlenme zaten ayrıca gençsin ve çok güzelsin maşallah
27ye gireceğim genç gibi gelmiyor😭
Göstermiyorsun ama
Farketmez ki yaşım belli
Bence atamaya yoğunlaş evlilik işi kısmet
31 yaşındayım halen erken hissediyorum ben
Dur sen o zaman😂
Ben durdum ya yollar sizin buyrun 😂
Dil öğren benim gibi kaç burdan jdjd
Ülkeden gitmem çok seviyorum ülkemi
Sevilecek neyi kaldı artık boş ver kaç kurtar kendini
Bir şeyi kalmasına gerek yok b. ka da dönse bırakmam vatan öyle bir şey değil sen git
Ben gidecem valla
Daha çok gençsin ya niye öyle düşünüyorsun
27ye gireceğim ne genci
Bende 24 yaşındayım bende yandım o zaman
Evet yaşlıyız 😂
Hahaha bende aslında ciddi ilişki istiyorum
Öğretmenliği Beklersen Çok Beklersin Daha
Hofff motivasyon düşürmeyin ya bu sene 800deyim seneye derece yapar atanırım Allah’ın izniyle niye motive düşürüyorsunuz ya
Tamam peki atanman dileğiyle
Mezara girince atanirsin
Ya ne kpmik
Gercek ben 33 34 yssindum atanamadim
E niye olumsuz konuşuyorsun abi atanırsın
Abla şimdikiler 30 yaşında evleniyor
Evet doğrudur. Henüz 27ye girmedim ben 26yım aslında ve beniö gibiler evlenmedi de ben takıyorum galiba
Evet ablam takmışsın ama takma bence hic biseye gec kalmadın inanki böyle daha iyi adamın dirdirini cekmektense
26sından sonra zor o işler
@incebirruh aynen 18de evlenmedik tüh tüh bi kes ya
@incebirruh kanka evde kaldın sen ozmn
Ahhahahaha 😂
İş harici öbürleri bende de yok bea
Depresyona gir
Senin durumunda olan o kadar çok kişi var ki
Evde kaldın almazlar seni ne olacak 🫥
Sevgilin olmuştur yalancı
Hiçbir şey, hiçbir şey için geç değildir.
Hiç birşeye geç kalmamışsın
Saçmalama en verimli yaşlarındasın
Ben 25 yasinda oleyim
daha gençsin 45e kadar yolun var
Hepsi yok artı arkadaş da yok