Sizce tepkim anormal mi?

Arkadaşlar merhaba bugün evlilik teklifi aldım kız kardeşimi de yanımızda getirdik fotoğraf çeksin diye neyse işimiz bitti çıktık yemek yemeye gittik nişanlımla kardeşim yemek boyunca beni zorbaladıklar onlara göre bu şaka espiri ama anlatayım söyledikleri şeyleri sizce şaka mı yoksa çok kırıcı laflar mı siz karar verin nişanlımın dediği şeyler Ayşe doğru söyle foto çekmek paylaşmak şov kısmı olmasaydı sen benden evlilik teklifi ister miydin (sanki silah zoruyla teklif ettirmişim foto paylaşmak için) , Nişanlımla meslektaşız zamanında bi soruşturma geçirdim iş yerimi değiştirdim aileme yalan söyledim soruşturma olayından bahsetmedim bilmelerini istemedim soruşturma konusunda tamamen haklıydım o konuda da kardeşime diyor ki Ayşe başhekime bile bağırdı başkanımıza bağırdı adam korktu kalktı gitti geçenlerde ben ifade vermeye gittim diye ifadeciyle tartıştı diyo kardeşime anlatıyor böyle benden bahsediyor olumlu asla bir şey yok hep bu tarz muhabbet diyo ki sana da çatıyor mu boş yere vs. Diyet konusu açıldı düğünümüz yakın diyet yapmıyorum diye bi zorbaladılar beni ki kiloluda değilim yani 1.68 boy 65 kilo. yaptığı evlilik teklifi çok güzeldi ama gün sonunda bu söyledikleri yaptığı her şeyi gözümde sıfırladı ve kötü hissettiğimi söylediğimdede beni takıntılı olmakla suçladı kardeşimle resmen kafa kafaya verdiler beni eleştirdiler yemek boyunca ve gün sonunda da ben soğuk soğuk otursam daha mı iyi olurdu dedi ortak noktamız sensin takıldık ne var dedi siz olsanız ne hissederdiniz söyledikleri sizce normal mi duygularımı dile getirdim rahatsız oldum kırıldım dedim diye bana küstü mesajlaşmayı ben uyuyorum iyi geceler diyerek bitirdi sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Sizce tepkim anormal mi?