Sizce tepkim biraz fazla mı olmuş, böyle davranmakta haksız mıyım?

Birkaç aydır flört uygulamasında kızlarla flörtleşiyorum. Bu sabah burada o konuyla ilgili bir soru paylaştım ve kızın biri de " Sen o tiple kız bulabildiğine şükredeceğine bir de aldatıyorsun " diye yorum yaptı. Ben de o tür durumlarda yaptığım şeyi yapıp sinirden adeta köpürdüm ve bir anda çevremdeki herkese ters ters bakıp " Sanki hepiniz çok mu yakışıklı, güzelsiniz a. k. kezbanları, maymunları. O. Spuya gitmeye para bulamayan erkekler size yüz veriyor, siz de kendinizi bir şey sanıyorsunuz " dedim. Yurtta kalıyorum ve bu olayın öncesinde elbiselerimi çamaşır makinesine atmıştım. Makineler sadece görevlilerde bulunan bir kartla çalışıyor ve yıkama bittikten sonra kurutma makinesine attım, ama çalışanlara kaç kez söylememe rağmen 2 saat boyunca hiç ilgilenmediler. Ben de bilerek, sesimi duymaları için yurt yöneticilerinin yanında annemi arayıp yurt için olumsuz şeyler söyledim. Sonra bahçede içe tea içip kek yedim ve çöplerimi bahçedeki çimlerin üzerine attım. Normalde asla öyle bir şey yapmam, ama sinirimi bir şekilde çıkarmam gerekiyordu. ( Herkesin düşüncesi farklı olabilir, ama çevreme baktığımda benden çok daha çirkin erkeklerin, kezban kızların bile sevgilisinin olduğunu görüp sonra kendime bakınca çok üzülüyorum, ama yıllar önce bu konudan dolayı üzülmeyi kendime yasakladığım için üzüntümü dışarıya sinir olarak yansıtıyorum. )
Sizce tepkim biraz fazla mı olmuş, böyle davranmakta haksız mıyım?