Bu tutumum anormal mi?

Evlendim babam bana daire verdi o apartmanda kentsele girdi mecburen kiraya çıktık eşimin maddi durumu asgari alıyor 2 de çocuk var düşük bütçede babam kiralık ev buldu ev eski baya ama idare eder bana gelince ev güzel ev güzel daha iyisi yok bilmem ne gaza getirmeye çalıştı ama her şey ortada lükse kaçmana gerek yok diyip kendisi annemin lafına bakarak sıfır eve taşındı kirası da 10 bin benim kiramım 4 katı diyim size ve sıfır eve taşınmalarına rağmen hemde 3+1 beğenmiyorlar nasıl yapsak etsek eşyaları nasıl sığdırsak diye 1 hafta düşündüler ben çoğu eşyamı eski evde bırakıp geldim sığmadı diye mecbur siz sığdıramıyosanız ben napim peki dedim iyi iyi dediniz tıktınız beni oraya bide uzağa taşındılar hergün iş yapmaya çağırıyorlar yapıyorumda zaten şimdide vicdan yaptı geçinebiliyomusun yok evden memnunmusun diye soruyor her ne kadar memnun olmasamda sıkıntı yok iyiyiz diyorum maddi yardım teklif ediyo kabul etmiyorum hem annemi memnun edemiyor üstüne düşüyor daha çok bana gelince de memnuniyetsiz ben oluyorum ev sahibim evden daha sıkıntılı manyağın teki nasıl davranmalıyım babama?

Bu tutumum anormal mi?