Ben kotu mu davraniyorum yoksa normal mi?

Son ayinda gebeyim yasadigim sehirde guvenle gidecegim bir hastane bulamadim devlette her yerde deneyimsiz asistan bakiyor uzmani goremiyoz. Özele de çok borcumuz var diye sıcak bakmadım. Sana olayı anlatayim sabah kontrol randevusu için alarm kurmuştum kapattim kalkamadim biraz daha uyumuşum sonra gözümü bi açtım randevuya 10 dk kalmis eşime kalk dedim bu arada boğazım çok kurumuş çok susamisim su içmeye çalışıyordum eşimde saat kaç diye sorup duruyordu kalk işte napcan saati geç kaldık dedim sonra yüz ifadem ve ses tonumdan dolayı bi insan böyle uyandırılmaz ya diye tepki gösterdi ben de sonra kavga ederiz gec kaliyoruz hadi dedim hemen kalktık hastaneye gittik yolda ve muayene sonrasu pek konusmadik eve geldik benim merdivenlerden yukari çıkmamı bekliyordu ben ise anahtarı kapıya tadacaktım gec sen dedim yüz ifadem sabahki gibiydi büyük ihtimalle mutlu değildim cunku yukari çıkınca ben uyuycam var mi başka bi şey dedi ben de yok uyu dedim ayrı odaya yattı onu kırıp üzüyorum gibi geliyor ama ne yapayım doktorla olanları anlatsam beni suclayacak şeker yüzünden halbuki şekerim kontrol altında ama doktor ta 4 ay onceki seker yukleme testinde gebelik sekeri var diye yatış bile önerdi şeker takibi için. Eşim duysa bebek ölmek üzere sanıyor doktor da bebegin ölçümleri normal olmasına ragmen hiç rahatlatmiyor zaten yangına körükle gidiyor bi yandan eşimi üstüme gelmesin diye uzak tutmaya çalışıyorum soylemiyorum çünkü bana kızıyor yemekle ilgili vs doktora yatış istemiyorum dedim kan sonucuna bakıp reçete yaz dedim ha bire yok nst yok bilmem ne test isteyip duruyor esim de uykusuz hastanede oldugu icin acisini benden cikariyor test istemiyorum recte yaz gideyim dedim doktor beni kovdu gelme bi daha dedi. bi yandan bu süreçlerde yalnız kalıyorum ailem de yok.. sence kötü davranmış miyim yoksa normal miyim

Ben kotu mu davraniyorum yoksa normal mi?