Daha önce böyle değil değildim son altı aydır böyle oldum daha önce hiç sevgilim olmamıştı benim flörtüm bile olmadı ilk kez biriyle konuştum bir hafta falan yazıştık sadece bir gun bana sen benimsin demişti sen o an böyle etkilenmiştim ve kendi kendime Islanmıştım daha önce Islandım boyle hiç hep böyle öpü…şme videoları izlediğimde Sev…. şme videoları falan izlediğimde oluyordu o da kendim açıp istediğimde oluyordu ondan sonra yani sıradan yani artık böyle hiç tanımadığım bir erkek bana iltifat etse bile ya da güzel bir cümle söylese bile ben hemen Islanıyorum bu durumundan çok rahatsız oluyorum aslında böyle şey gibi erkek meraksı gibi falan geliyor bana aslında hiç öyle biri değilim ben 28 yaşıma kadar hiç sevgilim bile olmadı sadece bir haftada yazıştık 15 gun yazıştık 1 2 sefer konuştuk o kadar zaten ayrıldık Bu arada gerçekten bu durumdan biraz rahatsız olduğum için sormak istedim yani buradakiler bana yürüsün gibi bir derdim yok doktorluk bir durumun var mı bu kadar çabuk islanmak normal mi onu merak ettim sadece
28 yaşında yetişkin bir kızsın. Hormonların ve annelik iç güdülerin seni üremeye itiyor. Islanmak birleşme kolay olsun diye üretilen bir şey. Bu senin ne kadar sağlıklı bir kadın olduğunun işareti aslında. Ayrıca yorumlara baktım gayet kendi halinde namuslu bir kızsın. İstekli olmak kadar tabii bir şey olamaz. Aynı yemek yeme isteği ve tuvalet ihtiyacı gibi bir şey zaten bu öcü değil kanka.
169 Yorumla
Soran1 yılEvet guzel cevap
Soran1 yılSusmuyorlar
Soran1 yılMe yapalım susmaları için
Soran1 yılBen daha tecrübeli biri ile olsun istiyorum çünkü ben tercübesizim ne yapacağımı bilmem oda olunca dsha zor olmazmı
Soran1 yılbenm için ozel biri olmalı daha once yapıp yapması önemli değil ama sizin isteginizde güzel
Soran1 yılYa tabikide oyle her onune gelenle yapılmaz zaten demek istediğim şu bende once aşk olmuş yapmış sevmiş yapmış hata yapmış ola blir ben geçmişi ile ilgilenmiyorum yani evlenmeden bir şey yapmak istemiyorum
Soran1 yılBenm yok bu bakir ve bakire ödülü alacagız
Soran1 yılYaş kaç
Soran1 yıl🙈🙈
Soran1 yıl29 bende
Soran1 yıl168 boy 53 kilo
Soran1 yılNe idael me arada baya fark var
Soran1 yılBen zayf biriyim sen şimdi irisindir
Soran1 yılBide uzun erkek kısa kızları beğeniyorlar sende öyle misin
Soran1 yılŞey gibi kola turk nın yanına hediye verilmiş bardak gibi duruyorlar 😅
Soran1 yılEvet boyle düşününce kilolu degilsin
Soran1 yılBenm boyum iyi demi kilom az
Soran1 yılBanane sen ne seviyorsun neden zayıf seviyorsun ki bende zayıf seviyorum 😅😅😅
Soran1 yılBenle sen gozumde boyle canlandı
Soran1 yıl
Soran1 yılAğrı
Soran1 yılSen nerde yaşıyorsun
Soran1 yılŞaka yapıyorum ya biliyorum
Soran1 yılMerkezmi
Soran1 yılMeram ne ilçe ismi mi
Soran1 yılBana kızım deme oglum
Soran1 yılBakma sende
Soran1 yılNeyi degiştirmişim
Soran1 yılOzel yazmıyorum niye yazıyım ki
Soran1 yılGerçektenmi bir şey yaşamadınmı bu erkek hepsi yapıyorlar çünk
Soran1 yılHelal olsun allah istediği gibi birini sana nasip etsin
Soran1 yılSevgilin de olmadı
Soran1 yılBenimde 😅
Soran1 yılFlört falan o kadar masum olamasın
Soran1 yılKaç tane oldu
Soran1 yılBir kızla ne kadar yakın oldun
Soran1 yılNasıl yürüdün 😅
Soran1 yılOnceden burada biraz tanıyalı dedik ne ya gonyalı
En İyi Cevaplar
1 yılNormal bacım yani ben de bana biri senden hoşlaniyorum sen benimsin dese ıslanmam ama sonuçta baya kötü bir durumda olurum ben 32 yaşima kadar cinselliği bırak kızın elini tutmadım sen hesap et ha bu arada psikolojik destek alıyorum ve bir an önce bir ilişkiye girmem gerektigini söyledi cinsellik değil sadece ciddi birliktelik ve evlilik demek istedim
041 Yorumla
Soran1 yılBana kesin aynı der
- 1 yıl
Evet hepsi aynı kelimeleri söylüyor robot gibi artık gitmiyorum ama bu video olayini azalt sonra başka rahatsızlıkların olur
Soran1 yılArtık izlemiyorum ki zaten kendi kendine oluyor önceden de çok bağımlısı değilim bu arada gerçekten po…no falan izlemiyorum hiç izlemedim de 20 günde bir regli öncesi bir istek geliyordu öyle açıp izliyordum yani öyle bağımlı bir şekilde yaptığım bir şey değil
- 1 yıl
Sen normalsin yani çok kişi var o şekilde ama gerçekten senin gibi kimseyle olmamış birilerini görmek gözlerimi yasartiyor Antalya'da yaşıyorum ve burada bir kucakdan öbür kucağa atlıyorlar Allah senin gibilerini azaltmaz umarim
Soran1 yılSende oylesin haram olan hiç bir şey yapmadım inşaah helalimle olur
Soran1 yılBen ne yapayım bu da elimde olan bir şey değil bazen kızıyorum ben bu kadar iradesizmiydim
- 1 yıl
İnşallah bacım ben birde çok takintiliyim güvenemiyorum kolay kolay yasamdim diyene de kayca inanmiyorum ben kendimi her şekilde kanitlarim istediği uzmana götürsün ama ben bir uzmana götürmek istesem bana dicekki guvenmiceksen ayrılalım bende ona gelemem iste
- 1 yıl
Normal şeyler bunlar yani kendini küçük görme o kadar biriyle olmak da zor yanı nasıl güvencen bu zamanda erkekler de kızlarda 100 kişiyle yatan var zor gerçekten birde efendi birine bakan yok. Hep serseri istiyorlar
Soran1 yılSana bir şey söyleyim mi benden önce ne yaşamışsın umrumda bile değil tövbe etsin Allah onu affetsin ve geçmişi bana sıçramasın benimleyken bana sadık kalsın ben yaşamadıysam inaçlarım dolayı yaşamadım ahlak ahlakı karakteri kişiliğim buna uygun değildi yoksa insanın hepimizin duyguları var herkes her şeyi yaşayabilir her şey insan içindir bazen böyle oluyor kızlar ne kadar serseri varsa onların peşinden gezer erkeklerde ne kadar ayarsız varsa onlar peşinden gezer ve daha çok seviliyorlar nedense
- 1 yıl
Ben o şekilde bakamam daha önce bir cinsellik yaşamışsa her hangi bir ahlaksızlık yapmişsa benden uzak Allah'a yakın olsun öyle birine de bakacak karakterde değilim ben de kendim gibi birine bakarım. Geçmişi onemli benim için ben de esc ye gitmeyi bilirdim yollu kız çok bizim şehirde sonuçta ama ben tuttuysam oda tutacak bitti yok ben hata yaptım felan anlamam s. g derim geçerim sonuçta bir kez yaşıyorum neden secmicekmisim. O serseri ve yollu insanlara bakanlarda da gram zeka yok zaten alayı canım ve inan bana ben çok araştirdim böyle insanlar genel olarak hep mutusuz olurlar erken bosanirlar birde ustune çocuk yapar onuda yetim bırakırlar böyle canım işte.
Soran1 yılBoyle istemen en doğal hakkın gel beni al ikizde aynıyız diyecemde ama benm bir flört oldu beni istemesin bende senin gibi düşünüyorum oyle kızlar çok akılı zannediyor lar ama çık sal…klar bir erkehin bir anlık sevki erkek habire onlara para yediren avanaklar
- 1 yıl
Flört den kastin nedir?
Soran1 yılFlört işte
- 1 yıl
Flört bende yaptım mesaj ile şu evlilik programlarinda onlar da merhaba yazoyordum bana IBAN gonseriyorlardi
- 1 yıl
Ben temastan bahsediyorum
Soran1 yılYani sevgili olmadık hiç reel görüşmedik resim bile atmadım ona 10 yazıştık o kadar sohbet ettik arada çok güzel kızın seni alacam benm karım olacaksın diyordu
Soran1 yılNerde gördü diyeceksin bir dugunde gördü beni
- 1 yıl
Öyle birine bakıyorum dusunuyorsan denersin bakarsın kafana yatarsa olur
Soran1 yılYok ne teması be
Soran1 yılIban gönderiyorlar ki
Soran1 yılYok be şaka yaptım ben çok uzaktayım bizden olmaz kimseye yalan umut vermem
- 1 yıl
Valla ben korkak aramıyorum klavye delikanlısı birisiysen yok ben ciddiyim diyorsan kapım açık Antalya muratpsasa cuma pazarı ordayım kimseden saklım yok kimseye de yanlışım yok i
- 1 yıl
Anladım uzakdasin çok komiksin ya gerçekten hemen u dönüşü yapmak da ne bileyim hepinizde var sanırım
Soran1 yılKoyden daha çıkamıyorum antaya gelecem
- 1 yıl
Ben 1400 km uzakdaki kıza ciddi bir ilişki teklifinde bulundum gerçekten ne korkak insanlar var şu turkiyede ya
- 1 yıl
Klavye delikanlısı çok
Soran1 yılBu kız kimdi neden korkak diyorsun
- 1 yıl
Bende mahalleden cikamiyorum ne kelime yapıyorsun o zaman demicen senin gibi birini düşünüyorum diye burada lafının arkasında olacan
- 1 yıl
Yok ben uzaktaymisim da yok biz nasıl bulusacmisiz da felan bahaneler de hazır 😂😂😂
Soran1 yılŞaka yaptım ne ciddiye alıyorsun herşeyi
- 1 yıl
Ben senden bahsettim
- 1 yıl
Hani diyon ya bizden olmaz uzağız felan korkaklarla işim olmaz demek istedim
Soran1 yılorada birini bulamıyormusum
- 1 yıl
Önce olumlu sonra olmusz diyen kızdan olur mu komiksin
Soran1 yılAntayada kız kıtlığımı var
- 1 yıl
Esc şehri burasi
- 1 yıl
Şakayi arkadasina yap sen ben burada ciddi ilişki peşindeyim klavye delikanlısı çok sonucta
Soran1 yılPardon ama kusura bakma da sen den olmaz biraz sorunlusun senden hiç olmaz
Soran1 yılYa abicim tamam sen nasıl istiyorsan öyle olsun iyi geceler
- 1 yıl
Gece gece rahatsız gibi yazıyor hala gelmiş burada derdine olumlu yaklasiyoruz hem dalga geciyorsun hemde beğenmeme olayına giriyorsun sen kimsin lan bana kelime yapıyorsun hayırdır
- 1 yıl
Allah'ın dolandircisi gelmiş burada kelime yapıyor yok soyleyim diye yalancı seni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılDoktorluk bir tarafın yok. Muhtemelen vücudun gerçek cinselliğe yeni yeni uyanıyor :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılSen bizimi trolluyosun
04 Yorumla
Soran1 yılNiye yapayım ki
- 1 yıl
Bir kadin illa bunlari bilir
Soran1 yılNe bilir
- 1 yıl
Trolluyor skine takma beni de trolledi Allah'ın malii
Normal dert etme zamanla biseyler yaşadıkça geçer
09 Yorumla
Soran1 yılHiç yaşamdagım içimi diyor sun
Soran1 yılHangi şeyler den
Soran1 yılAslında çok iradeli biriyim ıslanmakta elimde olan bir durum değil
Soran1 yılBen evlenmeden önce bir şey yaşamam mesele kızlık zarımı sadece
Soran1 yılYaşıyorum içte gunah olduğu bildigim hale mastürbasyon yapıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. Biraz hakaret o hissi atman lazım
012 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Soran1 yılO ilk okuzdü ondan devam etmedim ondan sonra oldu ne olduysa
Soran1 yılOyle çok bir şey yaşamdık zaten
Soran1 yılGüvenemiyorum kimseye
Soran1 yılEvlenmekte kolay değil
Soran1 yılDaha öncekine bir şey yapmadı yani yani güvenimi kıracak bir şey yapmadım sadece biraz hızlı bir tipti daha bir hafta falan konuşuyorduk cinsellikten falan bahsetmeye başladı hani benim kafamda olabildi ya yaş geçtikçe biraz daha zor oluyor biliyor musun çok seçiçi oluyor insan
- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
1 yılNormal reglin düzenli mi ve akıntın ne düzeyde
03 Yorumla
Soran1 yılReglim düzenli akıtımda rengli ondesi çok olur
- 1 yıl
Peki sorum olacak gizlisin nasıl yapalım
Soran1 yılBurdan cevap ver
Azarsan ıslanırsın normal
04 Yorumla
Soran1 yılÖyle değil içte
Soran1 yılAzmıyorum ki
Soran1 yılYani şoyle hiç bir şey yok ken sen bana desenki güzelim benden sular akıyor
1 yılIslanman gayet normal endişe edecek bir şey yok
09 Yorumla
Soran1 yılGerçektenmi çok oluyor
- 1 yıl
Normal tabi kendin ile oynadığında daha fazla olabilir de cinsel olarak vücut istiyor demek ki
Soran1 yılAma evlenmekte istemiyorum birnede güvenemiyorum cuvut ayrı bir şey istiyor kafa arı kalp ayrı
- 1 yıl
Sen güzel bir birliktelik yap rastgele biri ile ondan sonra düşün olgun biri ile ama
- 1 yıl
Zamanı gelince evlenecek kişi çıkıyor merak etme sen sadece kafanı topla şaka bir yana
Soran1 yılKafam çok karışık gerçekten
- 1 yıl
Ne gibi karışık ki
Soran1 yılBi yanım gunah girmeden evlen diyo bi yanım hiç evlenmek istemiyor bi yanım biri çıkmak istiyor bi yanım hiç istemiyor
- 1 yıl
Evet günah vakti gelince girer hayatına sen en azından kendin ile tatmin et mastürbasyon gibi bu da gayet normal
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar