Böyle olmam normal mi sizce?

Daha önce böyle değil değildim son altı aydır böyle oldum daha önce hiç sevgilim olmamıştı benim flörtüm bile olmadı ilk kez biriyle konuştum bir hafta falan yazıştık sadece bir gun bana sen benimsin demişti sen o an böyle etkilenmiştim ve kendi kendime Islanmıştım daha önce Islandım boyle hiç hep böyle öpü…şme videoları izlediğimde Sev…. şme videoları falan izlediğimde oluyordu o da kendim açıp istediğimde oluyordu ondan sonra yani sıradan yani artık böyle hiç tanımadığım bir erkek bana iltifat etse bile ya da güzel bir cümle söylese bile ben hemen Islanıyorum bu durumundan çok rahatsız oluyorum aslında böyle şey gibi erkek meraksı gibi falan geliyor bana aslında hiç öyle biri değilim ben 28 yaşıma kadar hiç sevgilim bile olmadı sadece bir haftada yazıştık 15 gun yazıştık 1 2 sefer konuştuk o kadar zaten ayrıldık Bu arada gerçekten bu durumdan biraz rahatsız olduğum için sormak istedim yani buradakiler bana yürüsün gibi bir derdim yok doktorluk bir durumun var mı bu kadar çabuk islanmak normal mi onu merak ettim sadece

Böyle olmam normal mi sizce?