Erkek 30 olunca kız 20 olunca pedof derler ama tam tersi olsa demezler..
Cinsiyet ayrımcılığından nefret ediyorum erkeklere çok yapılıyor en çok yapanda amiguardci erkek sürüsü.. Kan dökmekten başka vasıfları yok , kan dökmek için doğmuşlar
herifin sevgilisi bana yazıyor görüyorum bilerek cevap vermiyorum baya zaman geçiyor cevap veriyorum mal ne diyon diyo sonra Asır geçmiş diyip sevgilisine şikayet ediyor kendisini koruyamıyor kocasına sevgilisine şikayet ederler her boku kendilerini koruyamazlar
kızın sevgilisi bana yazıyor
sevgilime yazma ana Baci
senin karın kızın bacın yok mu diyo bide
Hiç kızlara abin baban yok mu demiyor ayrımcı sevmediğim şey..
Erkek sapık erkek pedofili
Kız güzel seksi hoş ne yapsa suçsuz
Hep erkek suçlu erkek sapık erkek pedofili sevgilini skrm senin dangalak
Kızlar böyle erkekleri sevdikleri sürece kendilerine zarar verirler çünkü bunlar kan dökmeye yer arıyor
Dangalak kızın:

Dangalak sevgilisi

Birde bana "erkeklere ayrımcılık " diyor ya diyor yapıyorsun birader
konuşucam konuşucam erkeklere ne kadar büyük ayrımcılık yapıldığını çok büyük haksızlık yapıldığını konuşucam dangalak...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kadınlar daha hassas olduğu için erkeklere daha çok acımasızca davranılıyor her konuda iş konusunda aşk konusunda insanlarda erkeklerden sürekli bir şeyler bekliyor kadınlar
Yüzde yüz katılıyorum
Kadın sapık değil
Kadın pedof değil
Kadın kadın cennet ami var çünkü
erkek ayrımcılığı yapanın hepsini anasının karnına göndereyim
👍👍👍👍👍👍
Hep veren taraf biziz
Sen hetero musun?
Yukarda anlattığın konuda haklısın bu arada.
Evet heteroyum
Eşcinsel değilim ama öyle tanınıyorum maalesef çünkü tek başıma mastürbasyon içeriği oyuncakla takılıyorum diye siteler beni "gay" kategorisine atıyor ama tek başına mastürbasyon yapan kızı lezbiyen kategorisine atmıyor erkeklere çok büyük ayrımcılık yapılıyor
Erkeklere karşı ayrımcılık acımasız olsada kadınlarda bu dünyada ruhsal ve bedensel şiddetle karşı karşıya haberlerde vukuatsız gün yok her iki tarafta bı şekilde payını alıyor maalesef umarım bir gün zorbalıklar biter.
Niye muhattap oldunuz ki sana küfür eden amparator ve s. alak sevgilisine gelince kızın mesajını gönderseydin ya sevgilin yanık yanık geziyor sahip çık diye.
Oraya otomatik mi atıyormus evet kadınları da lezbiyene atmaları gerek
Erkek mastürbasyon. etkilendigım için önceden izlemek istedigimde farketmistim videolar gay kategorisinde iğrenç geldi hevesim kaçmıştı
Söyledim sevgilisine
herif dönecem sana diyor neyi dönecen birader benim her şeyim ortada kim olduğum neci olduğum ortada yalanlık durum mu kalmış..
Evet
keşke kadın olsaydım
Erkek olmak çok zor yani zor durumda kalınca sevişecek birini bulamamak video çekecek kız bulamamak ayrımcılık Yemen gibi gibi
tek başıma da olsa zor da olsa 3 5 dolar bir şeyler kazanıyorum
Türkiye'de p*rno sektöründe tanınıp dışarı çıkınca sıkıntı amguardcılar kan dökmeye meyilli zaten
Tehdit ediyorlar
seni dışarıda görmim
dışarı çıkma
bu benim işim öyle ya da böyle fark etmez para kazanıyor muyuz evet ne olması ne yaptığımın önemi yok para var ve zorla güzellik yok
İsteyen kız beni sever beğenir kabul eder
İsteyen sevmez
herkesin kendi özgür kafası var reddetme hakkına sahip
zorla güzellik olmadığı sürece her şey mübahtır
REDDEDEN KIZA SEN BENİMSİN LAN BENİM HATUNUM BEBEĞİM DİYEMEM KENDİ ÖZGÜR DÜŞÜNCESİ REDDETTİYSE BİTTİ KÜFÜR ETMENİN ANLAMI YOK BEĞENEN BEĞENİR SEVEN SEVER KABUL EDEN EDER HERKESİN KENDİ ÖZGÜRLÜĞÜ DÜR REDDETME
HER ŞEYE EVET YA DA HAYIR DİYEMEDİĞİN GİBİ REDDETMEK ÖZGÜRLÜKTÜR
Kadın olmanın da zorlukları var. Ve kadın olmadığın için bunu anlaman mumkun değil. O tehditler sence kadınlarada yapılmıyor mudur? Ayrıca senin sektör zaten istismara açık bir kere kendi vücudunuz üzerinden sermaye kazanıyorsunuz açıklık çıplaklık se. KS uçsuz bucaksız fanteziler insanların karanlık tarafı ve tabu. Malum sitelerde karanlık tarafı leş olmuş psikopatlarda dolu. Kendini bu kadar açık etmemeni tavsiye ederim. Gizliliğin olsun ülkede suç işleme yaşı 13 14 lere düşmüş , namus bekçisi , ahlaksız ama dışardan belli olmayan paranoyaklara karşı can güvenliği düşük kendi önlemini alarak yapmaya çalış her ne yapıyorsan mesela yüzünü gösterme vs. Akıl verecek değilim sende biliyorsundur. Bos beleş d. öl israfı tiplerin gurur duyacagı şeylerdir öldürmek kesmek asmak zarar vermek bunun emin ol cinsiyeti yok.
Partnerde doğru diyosunda yukarda saydığım gerekçeler yüzünden kadınlar yaklasmak istemez güvenlik baş sebep bence birine ulaşmak istiyorsan gizlilik konusunda hassasiyetini belirten açıklamalar yapabilirsin.
Yine herbokolog gibi konuştum
Kendi özgürlügünü sınırlarını bilmeyen zeka seviyesi kıt tipler başkasının özgürlüğünü umursar mı
Asla
Tek kazancın videolar üzerinden mi
Evet video üzerinden kazanıyorum bir şeyler
ben korkmuyorum yüzüm belli olsun önemi yok o kadar da korkak değilim cesaretsiz değilim
umurumda da değil
akışına bırakıyorum
Olacak bir şey varsa olur
Olmayacak bir şey varsa olmaz
Öyle bakıyorum artık
Bana kim ne yapabilir
Korkmuyorum
Hiç umurumda değil
Bu işe yalnızlıktan girdim boş ver öyle de devam ediyor 2 3 sene oldu
Hem para var hem zevk
ama tabii bedensel olarak yorgunluk yok, ruhen yorgun düşüyorsun çünkü ruhunu emiyor enerji tüketiyorsun
Bir ağır taşımak bedensel olarak ağrı yorgunluk verir
ama bu sektör ruhen yorgunluk verir enerjini emer
yapacak bir şey yok girdik işte
Evet ama katılmıyorum umursamazlık cesaretle ilgili değil bence.
Sondaki sebebi merak ettim
Hangi sebebi
Umursamamazlık cesaret değil zaten yaptığım yüzüm her şeyimle yaptığım cesaret yüzümü gizlemiyorum
İşinin ruhunda bıraktığı etki ilginç geldi de
Kızın adı soyadı ne