Erkeklere de yer yer pozitif ayrımcılık gerekiyor. Kadınlar, kendi sorunlarını topluma mâl edip topluma çözdürür ve kendileri hiçbir sorumluluk almazken, erkeklere sürekli sorumluluk almalarını telkin ediyor. Halbuki erkekler de sorunlarını tek başına çözemez. Erkek sorunları konuşulurken erkeklere saldırıyorlar ama erkeklerin suçları söz konusu olunca dünyayı ayağa kaldırıyorlar. Hakkaniyet nerede? Bir erkeği güdülerinden dolayı sapık ilan edebilirler ama bir kadını güdülerinden dolayı asla sapık ilan etmezler. Halbuki erkekler de sapık değildir ihtiyaçlarını karşılayamıyorlar hepsi bu değil mi?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadınlar önüne gelen mesaj atmıyor veya yolda bir erkekten telefon numarası istemiyor.
Çünkü buna ihtiyaçları kalmıyor tabiatları gereği.
Tabiatla alakası yok. Onların da cinsellik arzuları var ancak bunu başkasını taciz etmeden yapıyorlar.
Taciz etmelerine gerek kalmıyor çünkü. Bugün herhangi bir kadın kolayca cinsel arzularını giderebilir.
Elbette erkekler de taciz etmemeli.
Ama burada sorun tespiti yapıyoruz.
Yani evet ben kendi yazdığım mesaja hitaben yazdım zaten. Bazılara sapık deme olayını abartıyorlar haklısın maalesef ancak düzgün olanlarla muhatap olmak lazım.
Eyvallah hocam sana saygım sonsuz. Teşekkür ederim katkın için
Rica ederim ben teşekkür ederim size :)
Ataerkil düzende yaşıyorsunuz zaten daha ne ayrımcılığı? Mağara devrine mi dönelim?
Hayır.
Kadın ve erkek eşit haklara sahip olsun diyorum.
Ve ataerkil bir düzende yaşadığımız doğru olabilir ama dünyada her şeyin kadın etrafında döndüğü de açık.
Erkeklerin hayatı gerçekten kolay değil.
Siz kadınlar bizimle empati kurun sadece bunu istiyorum
Bence her şey erkeklerin etrafında dönüyor kadınları kimse takmıyor Atatürk sayesinde bazı haklar tanındı bize ama hala kafası mağara döneminde olan bir sürü erkek var
Kafası mağara döneminde olan erkekler haysiyetsizdir.
Elbette Atatürk sayesinde bazı haklar tanındı.
Ama aradan yüz sene geçti ve kadınlar erkeklerle eşit haklara sahip şu an. Ve kadınları değil, erkekleri kimse takmıyor şu an.
Erkekler kimsenin umrunda değil.
Ama tekrar diyorum o geri kafalı erkeklerden bende nefret ediyorum.
Anladım. Erkeklerin kimsenin umrunda olmaması erkeklerin ya fazla y. avşak ya da fazla efendi olmasından kaynaklı bence ortasını tutturan erkek gayet sosyal oluyor sevgili yapıyor etrafında sevilen saygı duyulan oluyor. Kadınların böyle dertleri yok çünkü aşırı derecede çirkin değilse akılsız bile olsa rağbet görür ama erkek sadece cinsel açıdan tercih edilmez güç para tip de yanında gelmesi gereken özelliklerdir
Evet maalesef. Kadının ciddi bir sağlık problemi yoksa ilgi odağı olması çok kolay. Ama biz erkekler ne kadar efendi ve iyi niyetli olursak olalım ve vücudumuz ne kadar iyi olursa olsun yine de yanına artı özellikler eklemek zorunda kalıyoruz. O yüzden erkeklerin hayatı hayli zor. Yani dediğin çok da doğru değil orta yolu bulsak da artı özellikler isteniyor. Çünkü mesele sadece biz değiliz bizim para ve mevkimizin olması da istenir. Kadın istediği kadar zayıf olsun ilgi odağıdır ama erkek zayıf düşerse kimse umursamaz.
Bu tabiatımız kaynaklı bir dezavantaj olduğundan bize bazı kolaylıklar sağlanması elzem diye düşünüyorum.
Allah kolaylık versin
Amin cümlemize..
Katılıyorum
Teşekkür ederim.