Babama bu ailede bi annem birde ben maddi açıdan fazla yük olarak gözüküyoruz?

Para hesabı sadece benim istediklerime gelince yapılıyor, babamın 4 kardeşi var hepsine 1 milyon tl verdi zamanında. Ve geçenlerde bi akrabamızın kredi borcunu (300 bin tl) ödedi, annem evlerinin eşyasını yeniledi, buzdolabını yeniledi, fatma yengeyi tekrar giydirdi resmen. İstanbul fatihte gezerken fatma yengeme kaç on bin tl harcadığını vallahi bilmiyorum, ve annem fatma yengeme yeni çeyiz tabak çanak takımı aldı. Kötü ve çelişik olan şu ki; ben ailemden onların çocukları olarak yeni kulaklık istediğimde sen sana verdiğimiz paralardan al kendine deniyor bana. Başkalarına yatırdığı milyonlarla fakirleşmeyen babam bana alacağı 10 bin tl kulaklığa çok fazla diyor. Ayrıca da tufan kardeşine zamanında 8 bin tl vererek istediği ip modelini aldı. Ve o 8 bin tl bu günün 80 bin tl parasına denk geliyor. Çocukları olup ellerinde olduğum için mi bilmiyorum, dişlerini keyiflerine göre geçirebildikleri için galiba bana böyle davranıyorlar. Ben başkalarına babam harıl harıl çalışıyor, kızı bişi istediğinde ise gram koklatmıyor. Ve kızı bişi istediğinde "yoook ben kapitalizmin kölesi değilim" diyor.
Babama bu ailede bi annem birde ben maddi açıdan fazla yük olarak gözüküyoruz?