Merhaba arkadaşlar birazcık uzun olabilir hemen anlatayım. Başlıktan anlaşıldığı üzere aileme maddi yönden yük olduğumu düşünüyorum. 22 yaşındayım, bir vakıf üniversitesinden yeni mezun oldum. Son 1-2 aydır bu düşünceyle boğuşuyorum bu düşüncelerimin artmasına sebep olan ise babam. Annem babam emekli hatta babam çalışıyordu yeni işi bıraktı. Bu zamana kadar ailem sürekli bir şeyler için çabalayıp durdular yani sıfırdan toparladılar şu an orta halde bir durumdayız. Ailem çok çalışkan oldukları için ben onlara aşırı yük olduğumu düşünüyorum hani resmen beceriksiz bir işe yaramayan biriymişim ve ben de pat diye hazıra konmuşum gibi hissediyorum. Annemle bu konuyu konuştuğumda kesinlikle öyle olmadığımı söylüyor ben üzülmeyeyim diye ama babam hal hareketlerinden benim evde yük olduğumu belli ediyor bu da çok gücüme gidiyor. Bir yandan da haklı o kadar çalışıp didinip şimdi emekli olmuş ben ise onların harçlıklarını alıyorum. Hatta bazen evde fazla yemek yememeyi suyu ve elektriği çok harcamamaya kadar düşünüyorum (belki de kendimi böyle cezalandırıyorum bilmiyorum). Babamla ise aramızda öyle çok baba kız ilişkisi yok genellikle başarılarımı değil de başarısızlıklarımı dile getirmeyi, şakayla karışık alay etmeyi ve imada bulunmayı çok sever.. eskiden çok iyi baba kız ilişkimiz vardı ama şimdi bazı sebeplerden dolayı aramız bozuk (babamın annemi aldattığına dair şüphelerimizin olması gibi).
Kendime gelince, her şeyimi içine atan asosyal evden dışarıya çıkmayan ve git gide cimrileşen bir insan oldum marketten bir çikolata almaya çalışırken 50 kere düşünüyorum alsam mı almasam mı diye. Durumumuz kötü değil ama ben sindiremiyorum. İş başvurularında bulundum hiçbir geri dönüş yok kendi alanımı geçtim kasiyerlik vs işlerine de başvurdum ama bir cevap yok. Bende bu durumdan dolayı her akşam ağlamak dışında ne yapıcağımı bilemedim. Benim gibi olan veya az çok bi akıl vermek isteyen varsa beklerim..
Kendime gelince, her şeyimi içine atan asosyal evden dışarıya çıkmayan ve git gide cimrileşen bir insan oldum marketten bir çikolata almaya çalışırken 50 kere düşünüyorum alsam mı almasam mı diye. Durumumuz kötü değil ama ben sindiremiyorum. İş başvurularında bulundum hiçbir geri dönüş yok kendi alanımı geçtim kasiyerlik vs işlerine de başvurdum ama bir cevap yok. Bende bu durumdan dolayı her akşam ağlamak dışında ne yapıcağımı bilemedim. Benim gibi olan veya az çok bi akıl vermek isteyen varsa beklerim..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer