Aileme yük müyüm?

Diş teli istedim ve üniversiteye başka şehre gitmek istiyorum. Bu yüzden aylardır surat, laf yiyorum.

O kadar parayı (tel parası) dershaneye versek okur bir şey olurdun dedi annem. Daha hiç bir şey yapmadık sadece muayene oldum. üniversitede de arabayı satsak bile yetmez diyor.

Tek çocuğum, ev araba var. Evde klima bile yok ciddi bir gider yok. Arabaya gelince binlerce lira şu, bu parası diye gidiyor bana bir şey istedim diye yemediğim laf, surat kalmıyor.

Bu yaşıma kadar hep başkalarının eskilerini giydim. Bir kez öf demedim. Bir belki iki makyaj malzemem anca vardır (tanesi 5 tl en ucuzundan almıştım). En son ne zaman parfüm aldım, hiç aldım mı onu bile hatırlamıyorum. Bir kez kafeye gitmedim. Ayağıma ayakkabı almıyorum geçiştiriyorum pahalı diye. Eve internet istemedim, bilgisayar istemedim. Bir kere dershaneye gitmedim. Para koydukları şey odamda duruyor (dolap olduğu için odamda) daha bir kez keyfen oradan para almadım. Markete gidince hesaplaya hesaplaya aldım her şeyi. Sadece görünüş için bile değil artık ağrı yaptığı için diş teli istedim. Dişçiden çıkar çıkmaz söylenmeler başladı. Başka şehirde üni istedim, sonuçlar açıklandığından beri her gün asık surat evde. 18 yaşımda fabrikaya gittim yapamadım ağrım çok oldu çalışmadım diye başıma kaktı ilk zorlukta. Yük müyüm ben onlara?

Nasılsın diye soranlar oluyor arkadaşlarım ya da birileri. Durup düşünüyorum iyiyim diyorum. Nasılsın sorusuna bu kadar düşündüğüm için s@lak sanıyorlar daldım deyip yalan söylüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
En çok zoruma giden kuzenime anlayışlı demesi oldu. Diş teli hakkında konuşuyorduk. Fiyatını duyunca sağlığına zararı var mı dedi. Annemin yanında konuşuyordum duydu tabi konuşmamızı. Halden anlıyor işte dedi. Onca şeyime rağmen anlayışsız oldum.
Güncellemeler
+1 yıl
Onları kötülemek için yazmadım bunları çok doldum sadece o kadar. Kimseye anlatmıyorum diye buraya yazmak istedim.
Aileme yük müyüm?