Aileme yük mü oluyorum?

Bu kadar hassas olmamalisin bu seni de onları da yıpratır. Çocuklar ailelerine yük olmazlar aile demek bu zaten. Ayrıca evde abla ya da baba ismi ne olursa olsun herkes duruma göre birbirine destek olur bu gayet doğal büyütme. Hem 3. Sınıfım diyorsun demekki az kalmış biraz daha dişini sık okul bitip hayatını kurunca senin de vefa borcunu ödeyecegin zamanlar gelecektir böyle düşün ve rahatla, kendini de aileni de yıpratma...
Kendini babanın yerine koydun mu hiç? Evladın senden para istiyor, fakat sende de yok. Kızın bir şekilde kardeşine destek oluyor. Fakat küçük kızın sana bunun için bağırıp çağırıyor. Sence baban böyle olmasını ister miydi? Ülkenin hali ortada. Ne ona ne kendine bu kadar yüklenme bence.
Haksız olduğumu söyleyebilir misin? Bugün varlar yarın yoklar. Olaya bir de bu açıdan bak. Para her zaman kazanılır, hayat bir şekilde sürdürülür. Kalp kırmamak gerekli.
ben her kizdigimda bagirdigimda bunun vicdan azabini cekiyorum zaten babam gecmiste bize cok zorluk yasatti her seyimiz eksik buyuduk maasini alip arkadaslariyla harcardi Şu an bunlarin hicbirini yapmasa bile bunlar insanda travma gibi kaliyor ben elimde oldugu icin bagirip cagirmiyorum her bagirdigimda ne kadar kotu hissettigimi de bi ben biliyorum
Peki hem karşındaki insanı hem de kendini neden bu şekilde üzecek aksiyonlara giriyorsun? Sana bir getirisi yok götürüsü var ve bu ortada. Hani yanlış anlama buradaki canım gibi de değilsin belli. İnsanların hatalar yapabileceğini, bir şekilde bu hatalarından dönmeye çalışabileceğini görmüş olman gerek. Yine de hayat senin hayatın. Seni yönlendirmek haddim değil yanlış anlaşılmak istemem. Ama ne çevrendeki insanların gönlünü kır ne pişman olup kendin üzül.
Kızıp bağırarak yük oluyorsun asıl. Deli misin bunun için nasıl kızabilirsin ayrıca? Hem parası yok diyosun, demek ki gönderebilse adam gönderir. Buna rağmen nasıl kızıyorsun? Zaten üzülüyordur sen öyle yapınca hepten mahvoluyordur adam.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kucuksun boş ver bunlari dusunme , ileride sanq yapilanlarin karsiligini verecek firsatin olacak ozaman hesaplasirsin
Moralini bozma canını sıkma Okulu bitirince geri öder kurtulursun.. Eğer kafana yatmıyorsa bir sponsor sevgili bulmalisin... başka bir yol var mı
yok aileler okumanız için gerekeni yapar, yük olmazsınız.
Zor durum vallahide bu devirde okumak zulüm ve %Türkiye de okuyor isen%99 boş çöp
Hafif bi işe gir boş zamanlarında para kazan derim hafta sonları falan çalış
Düşünme öyle
Çalış o zaman
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş