Çok yalnızım, hiç sevilmedim. Nasıl sevilen olurum?

Uzun bir yazı oldu, farkındayım.
Ne yaptıysam olmadı. Ne yazdıysam, ne kadar içten davrandıysam... Hep karşılıksız kaldı. Herkesin bir şekilde sevildiği, biriyle yakınlaştığı şu hayatta ben hep tek başıma kaldım. Ne sevgili oldum birine, ne de birinin “bana değer veriyor” dediği insan oldum.

Zamanla kendimi sorgulamaya başladım. “Nerede eksiğim?” diye. Belki de hiçbir yerde değilim, sadece denk gelmedi, diyorlar. Ama insan yıllarca denk gelmeyince, ister istemez kendinden şüphe ediyor.

Artık öyle bir noktadayım ki, biriyle sarılmak için, sıcaklık hissetmek için para vermeye bile razıyım. Çünkü birinin bana dokunması neye benziyor, unuttum. Hiç tanımadığım biriyle birkaç saatliğine yakın olma fikri bile iyi gelir gibi geliyor artık. Gerçekten utanmıyorum bu düşünceden. Çünkü her yolu denedim. Yazdım, konuştum, çabaladım. Ama hep bir şekilde görünmez oldum.

Belki dışardan bakınca garip geliyor bu halim. Ama içimde biriken yalnızlık, bir başkasının gözlerine samimi bir şekilde bakma ihtiyacı... Anlatması kolay değil. Sadece biri, “Gel biraz konuşalım, sen nasılsın?” dese bile yetebilir aslında. Ama olmuyor.

Nasıl bulabilirim, para bile vermeyi düşündüm, bana biri kız arkadaşımmış gibi davransın ve yakınlık göstersin diye. Kesinlikle bel altı fikirlerim de yok sadece masum sarılmalar ve biraz ilgi... Teselli edilmek ve bulursun diyip geçiştirilmek istemiyorum. Beni de anlayan insanlar olur mu?

Güncellemeler
10 ay
Bu soruyu boşu boşuna sordum kimsenin hâlden anladığı yok. Kimse cevaplamasın eğer davet aldıysanız da cevaplamayın beni engelleyin.
Çok yalnızım, hiç sevilmedim. Nasıl sevilen olurum?