Şu kadınların bir erkeğe sinirlenip, bütün erkeklere beddua etmesi nasıl bir toplu ceza sistemi? Ben neden beddua yiyorum arkadaşım dhsbs

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu kadınların bir erkeğe sinirlenip, bütün erkeklere beddua etmesi nasıl bir toplu ceza sistemi? Ben neden beddua yiyorum arkadaşım dhsbs

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bunu kadınlara özgü bir davranış olarak görmüyorum; insan çok kırıldığında bazen öfkesini tek kişide tutmak yerine o kişiyi ait olduğu grubun tamamına yayıyor. Bir erkekten kötü bir şey yaşayınca bütün erkekler aynı demek, aslında yaşanan hayal kırıklığını genelleyerek daha kolay anlamlandırma çabası. Bir de öfke anında söylenen bedduaların çoğu gerçek bir düşünceden çok duygunun taşması oluyor. Ama yaşadığı kötülüğün faturasını tanımadığı insanlara kesmek yine de adil değil. Sorun bir kişideyse eleştiri de o kişide kalmalı; yoksa insan fark etmeden kendi yaşadığı haksızlığın benzerini başkalarına yapıyor.
Bazı erkeklerde öyle bir iki kadına sinirlenip bütün kadınlara sallıyorlar sen bktan kadınlarla tanıştıysan benim suçum ne 😃 en nefret ettiğim şey genelleme yapmak.
Yok öyle şeyler yapmıyoruz.
Bu bir kadın dayanışması sadece bizim sorunumuz olan durumları yaşayanlar için temenni yoksa hepsi için değil yani. Genel bir kitleyi içeriyor evet ama hariç kalanlarda vardır.
o an canınızı sıkan tek bir kişiye olan öfkeyi genellemek kolay geliyor herhalde. merve boluğurun şu karanlık, flu hikayelerindeki kaos gibi o an gözünüz hiçbir şeyi görmüyor
Merve Queen ne diyorsa o. Kapatırız açarız hepinizi bir yakarız sonra kucaklar öperiz filan. Çok da seeetmeyin😅
Dengesiziz diyorsun yanii
Dengesiz davranan erkekler yüzünden oluyor bu aslında. Arada kaynayanlar oluyor elbette
Anlık sinir, üzüntüyle beraber kendi kendine söylenmek neyse de, tüm dünyaya duyuracak şekilde nefret duymak biraz tuhaf oluyor. Herkesin karakteri, yaklaşımı aynı değil ne de olsa.
Gerçekten gerek sosyal medyada gerekse burada erkeklere çok ciddi bir saldırı var
Erkeklere saldırırken kendileri de bir erkeğin evladı olduklarını bilmiyorlar herhalde
O an ki sinirle ağzımızdan öyle şeyler çıkabiliyor tabi
Bida olmasın 😜
Öyle bir yaklaşımım yok. Aynı şey erkekler cephesi içinde geçerli kadınlar hep aynı gibi değerlendiren de çok.
Ben herkese değilde insanları tartar bicerim.
Bana karşı olumsuz ya da bir tavrı hoşuma gitmezse hemen bağları koparir uzaktan anca.😌
ergen olduklarını düşünüyorum sırf 1 kisi yuzunden tum cinsi hedef alanlari.
Tam olarak öyeller
Bir erkek değildir birkaç erkektir bu raddeye getiren, her gelen mi aynı diye şoolur
Hepsi aynı ondan 😂🤪🤪 ama brn etmedim tek kişiye özel beddua benm ki
Saçma bir davranış. Kişiliğinin gelişmemiş olduğunun göstergesi
Bir kişinin hatasının faturasını bütün erkeklere kesmek adalet değil duygusal vergi sistemi
Bunu yapan tek kadınlar değil ki erkekler de bu şekilde ne yazık ki..
Merve makyajsız çirkin makyajlıyken de e*skort gibi görünüyor erkeklere beddua edeceğine kendini düzeltsin
Oysa o esnada televizyon izleyenler var😃
Kadınlarda mantık mı arıyorsun?
Ya peki aynı şeyi neden erkekler yapar
Çokta şeyimizde bizim de ederse etsin
Hak ediyorsunuz.
Neyi, nezaman nerde? Sjsj
Her zaman her yerde. d
https://youtu.be/UFlDkVhGGNk?is=XwxvVnNu3WPeqVUb
Sjhjh
Erkeklere sinirlenip lezbiyen oluyorlar
Erkekler de öyle
Saçmalık.