İnsanlar beni hep kullandı hep ezdi hep dışladı kimse beni anlamak istemedi kimse derdimi dinleyip benimle ağlamadı başımı koyacak bir omuz olmadı hiçbir zaman
Bir dostum beni kardeşi gibi sevmedi hep çıkarlara karıştırıldım benim suçum ne ben oysa hep çok sevdim hep iyi niyetli oldum oysaki
Bir dostum beni kardeşi gibi sevmedi hep çıkarlara karıştırıldım benim suçum ne ben oysa hep çok sevdim hep iyi niyetli oldum oysaki
Güncellemeler:
9 gü
şu soruda bile cevapların yüzde 99u beni kullanmak isteyen kardeşim insanlara ait
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
220Üzülen sırf kızlar olmuyor emin ol üzülen hep çok seven oluyor
Kimseye inanmıyorum. İyi insanım yaparım ederim severim diyen herkes yalancı. Hep bi kazık atıyolar. Atıcaklar bu hep böyle sürcek. İyi insan kalmamış. Kavga etmek istiyolar yarışmak istiyolar. Kimse değerli hissettirmeye gelmiyor. Yük oluyolar beynim yoruluyor
Bende kazık yedim sevdiğim kız güvendigim ailemin yerine koyduğum insan beni yari yolda bıraktı
Şimdi biri çıkar karşına eskisini unutamazsın sen
Sen 2.5 yil mutlu geçirdigin zamani kafandan sile bilirmisin karşıma çıkana sadece daha temkinli yaklaşırim belki karşıma çıkan birine haksızlık olcak onu asla birkamam ama hakketiginden fazla değer de vermem
aynen
Nerelisin
Lale profildeki kız ünlü biri mi, ben çok gördüm bu resmi
evet
Kim bu kız nereli, adı ne
Daha 18 yaşındasın, en çok sevilen yaştasın.
18 yaşında ki tıfıl bir kızı herkes sever.
Peki konusmak istermisin
bir birbirinizi sevin dimi