Aile & Toplum Sabah uyanınca yanında sevdiğin biri olsun ister misin, yoksa tek başına uyanmak mı huzur verici ☀️? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Günmü aydı desemm yoksa , nerede o Dalyan boylu sevdiceğimin sıcacık kollarında uyanmak hayali mi desem ahh ahhh 🥲 Sabah uyanınca yanında sevdiğin biri olsun ister misin, yoksa tek başına uyanmak mı huzur verici ☀️? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. sevdiğim biri olsun isterdim ama yok 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 10 ay Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. 190 bul artık be kızımm aaa huzurla uyanmak hakkın seninde asdfasd 1 8 Yorumla Soran 10 ay İlan verelim 🤣 Yorumla u tenedos 10 ay acil 190 aranmaktadır 190 üstleri kurabiyeyi ziyaret etmeleri önemle duyurulur Yorumla Soran 10 ay Yakışıklı ve kaslı olsun ve olgun yoksa red edilir Yorumla u tenedos 10 ay hayır sadece 190 özelliği ekledik kemik torbası kurugöt filan olabilir Yorumla Soran 10 ay Ayy yook istemem Yorumla u tenedos 10 ay artık çok geeeç Yorumla Soran 10 ay Kaçıyorummm Yorumla u tenedos 10 ay kaçma yakalayamaz bunlar şimdi seni asdfasdf Yorumla
XdraexX Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 10 ay Bazı zamanlar sevdiğim biri olsun isterim , bazı vakitler yalnız uyanmak. Tamamen anın getirdiği ve götürdüğü sürece bağlı 1 0 Yorumla
_SorunZamanDilimi Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Sabah sevdiğinle uyanmak, yeni bir güne birlikte başlamanın en güzel hali,Kalpte hissettiğin sakin ve gerçek bir mutluluk. 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 901 cevap paylaştı. Yani sabah uyanınca böyle alımlı güzel bi hatunla uyanmanın tadı farklı olsa gerek 🤦🏻♂️😂 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Sevdiğim olsa güzel olur. Kahvaltı hazırlar. Kahve demlerdim. Öperek uyandirirdim.. 1 0 Yorumla
Mahsun_J Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Çok zor be bu sıcak hava da tek uyumak güzel ama sevdiğim kişiyide seviyorum 🥶🥶🥶 1 0 Yorumla
Albayrağın_Bozkurdu Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 10 ay Tek uyumak da güzel ama sevdiğin biriyle uyuyup uyanmak daha huzur verici bence 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 10 ay Ya birinin kollarında uyanmak çok farklı bir huzur. sevdiğim adamın kollarında uyanmak isterim 1 0 Yorumla
Yasam_emre33 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 984 cevap paylaştı. Bazen insanın kendine sımsıkı sarılması daha çok huzur verebiliyor.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Tek başına uyanmak huzur verici, ne o öyle yapış yapış sarılmalar falan (hayır kıskanmıyorum tabii ki) 😂 1 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 10 ay Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevdiğim biri olsun isterdim tabiki...Tek başına uyanınca bir şey olmuyor. Boş boş uyanıp kalkıyorsun yataktan... 0 0 Yorumla
mehmet1045 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 10 ay Tabi Sevdiyim sabah beni öperek uyandırması iyi olurdu 1 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kızımla uyanmak isterdim onun missss kokusuyla 🌸 2 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 10 ay Yalnızlığa alıştım ben garipserim istemem 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tek uyansam da sorun değil 1 0 Yorumla
cahcah Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 101% 10 ay Öyle olsa ne güzel olurdu ah ah canım çekti valla 1 0 Yorumla
ofyaayeter Takip Et Master Yaş: 28 , eic 42% 10 ay Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Birinin olması iyi olurdu 1 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 10 ay Bu yaşa kadar bulamadıysan bundan sonrası zor 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Yanımda sevdiğim biri olsun isterim 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Tek uyanmak. 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Tek on numara 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
sevdiğim biri olsun isterdim ama yok
190 bul artık be kızımm aaa huzurla uyanmak hakkın seninde asdfasd
İlan verelim 🤣
acil 190 aranmaktadır 190 üstleri kurabiyeyi ziyaret etmeleri önemle duyurulur
Yakışıklı ve kaslı olsun ve olgun yoksa red edilir
hayır sadece 190 özelliği ekledik kemik torbası kurugöt filan olabilir
Ayy yook istemem
artık çok geeeç
Kaçıyorummm
kaçma yakalayamaz bunlar şimdi seni asdfasdf
Bazı zamanlar sevdiğim biri olsun isterim , bazı vakitler yalnız uyanmak. Tamamen anın getirdiği ve götürdüğü sürece bağlı
Sabah sevdiğinle uyanmak, yeni bir güne birlikte başlamanın en güzel hali,
Kalpte hissettiğin sakin ve gerçek bir mutluluk.
Yani sabah uyanınca böyle alımlı güzel bi hatunla uyanmanın tadı farklı olsa gerek 🤦🏻♂️😂
Sevdiğim olsa güzel olur. Kahvaltı hazırlar. Kahve demlerdim. Öperek uyandirirdim..
Çok zor be bu sıcak hava da tek uyumak güzel ama sevdiğim kişiyide seviyorum 🥶🥶🥶
Tek uyumak da güzel ama sevdiğin biriyle uyuyup uyanmak daha huzur verici bence
Ya birinin kollarında uyanmak çok farklı bir huzur. sevdiğim adamın kollarında uyanmak isterim
Bazen insanın kendine sımsıkı sarılması daha çok huzur verebiliyor..
Tek başına uyanmak huzur verici, ne o öyle yapış yapış sarılmalar falan (hayır kıskanmıyorum tabii ki) 😂
Sevdiğim biri olsun isterdim tabiki...
Tek başına uyanınca bir şey olmuyor. Boş boş uyanıp kalkıyorsun yataktan...
Tabi Sevdiyim sabah beni öperek uyandırması iyi olurdu
Tek başına uyanmak bok gibi aq
Kızımla uyanmak isterdim onun missss kokusuyla 🌸
Yalnızlığa alıştım ben garipserim istemem
Tek uyansam da sorun değil
Öyle olsa ne güzel olurdu ah ah canım çekti valla
Birinin olması iyi olurdu
Karım olsun isterdim
Sevdiğim olsun isterim..
Bu yaşa kadar bulamadıysan bundan sonrası zor
Yanımda sevdiğim biri olsun isterim
Yanımda sevdiğim olsun isterimm